Rodiliste u puli

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tea1990
    19. Veljača 2018. 14:46

Ana1987

blago tebi :D i sebi želim tako :D nadam se samo da će biti neka dobra babica da se opustim a ne naživciram :D

Da...to ti jako puno znaci. Ja sam imala srece pa sam imala odlicnu babicu koja mi je puno pomogla..a i doktora. 
    Sretno! :)

-Tea-
    19. Veljača 2018. 15:52

Kod mene su oba poroda prošla ekspresno, oba puta došla u bolnicu oko 21 h, prvi put rodila u 22.27, a drugi u 23.23.
    Prvi put sam bila skroz na leđima, a drugi put sam trazila da se okrenem na bok u trudovima jer mi je nekako pasalo tako i rekli su da nema problema. Više puta sam se okretala s leđa na bok.

url=https://lilypie.com]

19. Veljača 2018. 18:33

Uvijek kažu da kod prvog djeteta sve ide sporoooo ipak su to u većini samo mitovi! Volim slusat pozitivna iskustva jako! Pogotovo jer mi je sve to novo! 

19. Veljača 2018. 19:25

LEA1202

Uvijek kažu da kod prvog djeteta sve ide sporoooo ipak su to u većini samo mitovi! Volim slusat pozitivna iskustva jako! Pogotovo jer mi je sve to novo!

Tako je,u vecini slucajwva mitovi .ja sam prvorotka, rodila u Puli. Babica, doktori, super svi. Dosla u radjaonu maltene bez bolova sa 7 cm u 00:15, dok sam se okupala, klistir, itd .u 00:45 legla i spojili me na ctg i infuziju. Dosao muz. I bio sa mnom. Babica je svako toliko dolazila vidjeti situaciju. U 3 su mi probusili vodenjak jer se malena nije htjela spustiti. Doktorica pitala, ja dozvolila. I tek tad su poceli bolovi, i u 4:37 rodila. Mislim da je to dosta brzo se sve odvilo. :))

19. Veljača 2018. 19:29

Dazi

LEA1202

Tako je,u vecini slucajwva mitovi .ja sam prvorotka, rodila u Puli. Babica, doktori, super svi. Dosla u radjaonu maltene bez bolova sa 7 cm u 00:15, dok sam se okupala, klistir, itd .u 00:45 legla i spojili me na ctg i infuziju. Dosao muz. I bio sa mnom. Babica je svako toliko dolazila vidjeti situaciju. U 3 su mi probusili vodenjak jer se malena nije htjela spustiti. Doktorica pitala, ja dozvolila. I tek tad su poceli bolovi, i u 4:37 rodila. Mislim da je to dosta brzo se sve odvilo. :))

Stvarno jako brzo! Kad čujem price od 12 sati sledi mi se krv u žilama! Ali proći ću i ja to kao i sve mame kraljice :-)

-Tea-
    19. Veljača 2018. 21:16

LEA1202

Da, i meni su to govorili… I mama i sestra i ostale zene u obitelji su imale duge i teske porode, a kod mene totalna suprotnost. Evo, kod prvog poroda prvi nepravilni i lagani trudovi poceli oko 15.30, pomalo su jacali i dosli pravilni i jaki oko 20 h. U 21 stigla u bolnicu, a u 22.27 rodila. A na drugom mi je ispao cep oko 20 h, a za njim jaaaako puno sluzi za koju sam pomislila da je vodenjak pukao,pa sam zato i krenula u bolnicu. I dobro da jesam jer su me putem ulovili trudovi odmah jaki i pravilni i rodila u 23.23, sto je cca 3 h od pocetka trudova!!!

-Tea-
    19. Veljača 2018. 21:18

E da, i prvi put dosla 10 cm otvorena, a drugi 8! Nije bilo vremena ni za klistir ni nista nego pravac rađaona. A oba puta sam se otusirala doma prije nego sam krenula.

20. Veljača 2018. 07:20

Tea0801

E da, i prvi put dosla 10 cm otvorena, a drugi 8! Nije bilo vremena ni za klistir ni nista nego pravac rađaona. A oba puta sam se otusirala doma prije nego sam krenula.

Tea jesi vježbala u trudnoći ? 

I moja mama je imala porod uz horor filma ali vidiš to ne znaci da će tako i meni biti.. uživaj u bebacu i hvala sto si podijelila s nama tvoje iskustvo, iako sam ja po prirodi dosadna pa ću sigurno imati još sto pitanja :-) 

Sarita_00
    21. Veljača 2018. 08:50

Baš mi je drago pročitati ovako lijepe priče s poroda! Kud mi je prvo, tu još i sa svih strana stižu priče o neugodnom osoblju pri porodu, pa sam sva u strahu zbog poroda. Ali ovo ovdje me ipak ohrabruje 😊

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

-Tea-
    21. Veljača 2018. 13:02

LEA1202

Tea jesi vježbala u trudnoći ?

I moja mama je imala porod uz horor filma ali vidiš to ne znaci da će tako i meni biti.. uživaj u bebacu i hvala sto si podijelila s nama tvoje iskustvo, iako sam ja po prirodi dosadna pa ću sigurno imati još sto pitanja :-)

Samo ti pitaj, nema problema, ako znam odgovor, rado cu pomoci. U prvoj trudnoci sam radila do 8.mjeseca trudnoce i isla na posao biciklom 2 km u jednom smjeru svaki dan, a na poslu na nogama provodila puno vremena. Osjecala sam se odlicno! :)
    U drugoj sam se također puno kretala jer sam odmah zatrudnila(razlika između klinaca je godinu dana),pa sam se setala svaki dan sa kolicima s bebacem, i stalno neke akcije s njim, pogotovo pred porod jer je mali puzio po svuda,i poceo i hodati pomalo, pa sam jurila za njim po cijele dane. Tako da vjerujem dammi je kretanje u obje trudnoce uvelike pomoglo brzem i laksem porodu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.