Rodiliste u puli

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    -Tea-
    17. Veljača 2018. 14:33

Ana1987

Pozdrav cure, evo meni termin za dva tjedna. JA sam za malog spremila pelene, kremicu, sterilne gaze i vlažne maramice (jer ću ga vjerojatno sama presvlačiti, jer mi je sestra rekla da one dođu tri puta na dan), uzela sam si još i onu jednokratnu podlogu i jednu tetru pa nek se nađe , trebalo-ne trebalo.

Nadam se da ću naletiti na neku dobru primalju :D

E da, sas si mr podsjetila, uzela sam i one malene krpice(kai malene tetre) da mogu brisati maloga kad bljucne… 

url=https://lilypie.com]

• tea1990
    18. Veljača 2018. 19:54

Pozdrav svima :)
    Moj bebac i ja smo dosli kuci iz rodilista prije 2 dana. Moje iskustvo je vise nego odlicno, na svim odjelima gdje sam bila. Jedina zamjerka je, a vidim da su i druge to pisale, sto je nama prvorotkinjama posvecena jako mala odnosno nikakva "paznja". Nakon sredivanja djeteta daju ga sa mamom da budu u sobi i to je to... snadi se druze 🙈😂.
    Ima malo osoblja a dosta zena tako da je nemoguce pitati za savjet/pomoc...nadam se da ce se to promjeniti.

Sto se tice opreme za bebu, treba imati pelene, vlazne, gazice jer oni ga uzimaju 3 x na dan pa je potrebno da ga sami presvlacite u sobi. 

Sve u svemu....predivno iskustvo! ❤

19. Veljača 2018. 10:41

Cure iz Pule bokic svimaaaaa!!
    Naime ugledala sam na kućnom testu plusić te se odmah naručila kog gin.
    Kako nisam dugooo godina živjela u Puli  zadnji gin mi je bio pokojni dr Gjoni) zanima me sada tko je sve od doktora u Timu bez nositelja i mogu li ( u slučaju ) da me potrefi gin kojeg ne želim promjeniti???? Čula sam da je odlična dr.Markanović!
    strepimmmm :-(

-Tea-
    19. Veljača 2018. 12:42

LEA1202

Cure iz Pule bokic svimaaaaa!!
    Naime ugledala sam na kućnom testu plusić te se odmah naručila kog gin.
    Kako nisam dugooo godina živjela u Puli zadnji gin mi je bio pokojni dr Gjoni) zanima me sada tko je sve od doktora u Timu bez nositelja i mogu li ( u slučaju ) da me potrefi gin kojeg ne želim promjeniti???? Čula sam da je odlična dr.Markanović!
    strepimmmm :-(

Cini mi se da su u timu Ambrozic, Zoricic, Belci i Markanovic. Neznam dali je jos netko s njima.. ugl, kazu mi cure da ako nisi trudnica-naruce te kod bilo kojeg, a ako jesi, onda ti trudnocu vodi jedan od njih. Ako slucajno nekog nema iz određenog razloga (bolest, seminari i sl) onda te stave kod drugog. A dali mozes birati doktora-to neznam. 
    Ja sam kod svih tih doktora bila na pregledima u bolnici i mogu za svih reci samo pohvale. Zoricic nampregledu-pedantan, detaljan, Belci mi radio UZV-detaljan, Markanovicka na pregledu-detaljna, susretljiva, odlicna. A na porodu mu bili Ambrozic i Markanovicka(ona je bila po strani promatrala). Ambrozic je jako strucan i ima jako puno znanja, ali je malo grublji, nije  njezan kao Zoricic i Markanovicka, ali to mi nije umanjilo ukupni dojam. Jer i sam pristup prema meni na porodu je bio odlican. U najtezim trenucima me cak i nasmijavao da mi olaksa. Legenda.

19. Veljača 2018. 12:54

Tea hvala ti na detaljnom odgovoru, znaci nemam briga svi su iz tima ok??? Naručena sam 1.3 da mi potvrde trudnoću i u rojc svoj panici nisam pitala kod koga ću biti... 

-Tea-
    19. Veljača 2018. 13:29

LEA1202

Tea hvala ti na detaljnom odgovoru, znaci nemam briga svi su iz tima ok??? Naručena sam 1.3 da mi potvrde trudnoću i u rojc svoj panici nisam pitala kod koga ću biti…

Ma nemas brige jer su stvarno svi ok… Samo se opusti i uzivaj u trudnoci jer to vrijeme prebrzo proleti!! :) :) :) 

• Ana1987
    19. Veljača 2018. 14:09

čestitke :D jesi mogla birati položaje za porod?nama je jedna primalja rekla da mi same biramo kako nam paše ali da se uvijek nađe neka koja te zavali u krevet? 

• tea1990
    19. Veljača 2018. 14:17

Ana1987

čestitke :D jesi mogla birati položaje za porod?nama je jedna primalja rekla da mi same biramo kako nam paše ali da se uvijek nađe neka koja te zavali u krevet?

Nisam uopce pitala niti su me pitali.
     Rodila sam brzo...u roku od 40minuta tako da je sve proslo u trenu..nisam razmisljala o polozaju. Na tecaju su bili rekli da se moze birati....

• Ana1987
    19. Veljača 2018. 14:43

blago tebi :D i sebi želim tako :D nadam se samo da će biti neka dobra babica da se opustim a ne naživciram :D

19. Veljača 2018. 14:46

40min je stvarno super!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.