Nit su plodni dani ,niti ovulacija ..
Vama je priod ovulacije prosao , a ukoliko je redovna menstruacija nastupila 1.1 nije doslo do oplodnje u proslom ciklusu
Odnos se desilo 31.12. na 1.1. Prvog u toku dana sam dobila redovnu menstruaciju koji sam taj dan i ocekivala, a rozi sekert onaj koji je javlja pre menstruacije se javio 31.12. Tako da i da je doslo do oplodnje tada svakako bih taj ciklus dobila. Odnose posle tog nisam imala.Verovatno da su sanse ravne nuli da sam ostala trudna ali eto posto sad ne bi bilo planirano uplasila sam se. I da kazem da mi ciklusi variraju od 27-32 dana, s tim da je protiklih 2 meseca bilo na 32. Pa me zanmalo da li sa sigurnoscu mogu iskljuciti trudnocu, obzirom da je test posle 22. dana od odnosa negativan. Sledecu menstruaciju ocekujem 1.2.
Pozdrav svima. Ja sam nova ovdje.
Zanimaju me Vaša iskustva s clearblue testom za trudnoću.
Naime nakon što mi je mjesečnica kasnila 3 dana napravila sam dva digitalna testa i bila su pozitivna. Jutarnji urin. Zatim 5 i 6 dan po jedan svako jutro i bila su oba negativna. Danas ujutro napravim onaj koji pokazuje i tjedne i pozitivan je.
Kod ginekologinje sam naručena za tjedan dana.
Je li moguće da pokazuje isti test prvo pozitivno pa onda dva negativna pa sad opet pozitivno?
Hvala vam!
Pozdrav svima. Ja sam nova ovdje.
Zanimaju me Vaša iskustva s clearblue testom za trudnoću.
Naime nakon što mi je mjesečnica kasnila 3 dana napravila sam dva digitalna testa i bila su pozitivna. Jutarnji urin. Zatim 5 i 6 dan po jedan svako jutro i bila su oba negativna. Danas ujutro napravim onaj koji pokazuje i tjedne i pozitivan je.
Kod ginekologinje sam naručena za tjedan dana.
Je li moguće da pokazuje isti test prvo pozitivno pa onda dva negativna pa sad opet pozitivno?
Hvala vam!
Hej Irina, moje iskustvo s CB testovima je da kad nisam bila trudna, negativni, kad jesam - i onaj rani i onaj drugi pozitivni ko kuce, plus se pojavio za 3 sekunde. Digitalac nikad nisam radila.
Ali dosta zena ovdje na forumu je reklo da CB zna biti netocan pa kupuju druge pouzdanije testove.
Everything in your life started as… a thought, a wish, a hope, or a dream, either in your mind or in the mind of someone else. ✨
izvinite na upadu , da li je koja imala iskustva sa Muller testovima njihova marka Duchesse
Naime na uputi stoji da se u urin umoci 3 sekunde , ja sam drzala 5 🙄 utjece li to na rezultat testa ??
Taj sam i ja danas popodne radila, isto sam ga držala malo duže 😂
Bija je negativan, pa se i ja nadam da je neka greška.
Ali, mislim da 2 sekudne ne znače baš puno.. iako sam ja nestrpljiva pa ga radila popodne, ali napravit cu jos jedan ujutro ako ne dođe M do tada.
Sretno!
31/35
Novalac, Koenzim Q10 300mg, Euthyrox 75/100
Profertil za M - OAT
06/23 IVF-ICSI ➡️ ET 1 trodnevni 8st ❌ beta 0.2
07/23 FET - prekinut ciklus
08/23 FET - prekinut ciklus
09/23 FET - 1❄️beta 03.10. 🤞🏼
izvinite na upadu , da li je koja imala iskustva sa Muller testovima njihova marka Duchesse
Naime na uputi stoji da se u urin umoci 3 sekunde , ja sam drzala 5 🙄 utjece li to na rezultat testa ??
Iskreno, mislim da ne. Ja svaki drzim duze, cak i LH trakice. 🙈🙈
Everything in your life started as… a thought, a wish, a hope, or a dream, either in your mind or in the mind of someone else. ✨
Pozdrav curke, test radjen pet dana pred ocekivanu menst. Molim za savjet
https://ibb.co/9V3wMPZ
https://ibb.co/M6s0xrn
Pozdrav. Sjenica se vidi, tj druga linija.
Ponovi test za 2-3 dana i mora biti jača crtica ako je trudnoća u pitanju. Sretno!
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji