Hvala vam cure.
I meni se čini da je za ozbiljno pozitivno, malo su me zbunile žene koje su popljuvale test jer su išle provjeravati rezultate satima nakon testiranja, ovo se pokazalo u sekundi, vidljivo iz svih kuteva i bez posebne rasvjete, onak, crta.
Uglavnom, ponoviti ću test, ako izdržim do nedjelje onda na dan očekivane m, ako ne barem da prođe 48 sati od testova.
Definitivno je bio pozitivan, na slici od jutros first sign.
Još sam u blagom šoku
https://ibb.co/XbNDtny [ibb.co]
Definitivno je bio pozitivan, na slici od jutros first sign.
Još sam u blagom šoku
https://ibb.co/XbNDtny [ibb.co]
Super, čestitke! :)
Lista proljetnih beba 2023. na str. 278 ❤️
Meni je danas 10. Dan od aspiracije, radila sam test i neg je 🙈 ima li nade da je ipak rano…sad bi mozda moglo vec pokazati na onim osjetljivima 🙊ili je fakat prerano
2016. Rođ. Zdrava curica,prirodno začeće
Post 5 i pol godina
22.11. histeroskopija, poz na NK stanice, tanki endometrij
21.1 inseminacija
2.2. beta 12,4
Biokemijska 😔💔
27.10. inseminacija
11.11 beta 0
Meni je danas 10. Dan od aspiracije, radila sam test i neg je 🙈 ima li nade da je ipak rano…sad bi mozda moglo vec pokazati na onim osjetljivima 🙊ili je fakat prerano
Meni je bio lazno negativan samo 2 dana pred men, a za 4 dana pozitivan..pricekaj bar 1 dan kasnjenja da budes sigurna
E da, i bio je neki osjetljivi…tako da ocito to nista ne znaci, oplodnja se moze dogoditi i kasnije pa bude prerano za otkriti
Jucer na 11.dan sam bas imala neke grceve i kad sam mislila da Cu prokrvariti je bio svijetlo smedi iscjedak. Sutra idem vaditi krv, daj Bože da je nešto
2016. Rođ. Zdrava curica,prirodno začeće
Post 5 i pol godina
22.11. histeroskopija, poz na NK stanice, tanki endometrij
21.1 inseminacija
2.2. beta 12,4
Biokemijska 😔💔
27.10. inseminacija
11.11 beta 0
Ćao svima, nova sam ovdje.
Da li je rano sutra da odradim clear blue 6 dana prije očekivane(njega imam)?
Ciklus prošli bio 29.11. Ovulacija po kalendaru 13. Ma da je mene kidao stomak 14 :D. (Ne) Očekivana menstruacija je 27.12.
Odnosi 11, 12 i 15. Malo smo fulnuli😅
Ubija me nestrpljivost😅
💙17.8.2020.👦
👩❤️💋👨 27 i 31 god.
Sortiraj odgovore
Najstariji