Posle godinu dana pokusavanja, TRUDNAAA SAM. ZELIM svima tu srecu, koja je neopisiiiiiva. Uradila sam testove u razmaku od 10 min 4 dana PREmenstruacije i to ne sa jutanjim urinom, nego popodne posle dosta pijenja vode. Sta mislite moje dame, da nije blizanacka trudnoca posto je linija bas izrazenaa? <3imam pregled u 6. nedelji ne mogu docekatiiii….
https://ibb.co/0G7FZ7L
Sta mislite moje dame, da nije blizanacka trudnoca posto je linija bas izrazenaa? <3imam pregled u 6. nedelji ne mogu docekatiiii….
Ja predviđam trojke 😅😉
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Pozdrav žene drage,dali i vi vidite ovdje nešto,radjeno je ranije 3 dana nije prvi urin,ovo je očitalo nakon6min Hvala vam puno
https://ibb.co/RhBHxs3[ibb.co]
https://ibb.co/XFYsFC7[ibb.co]
Test je suh i nevažeći...to što se nadzire je evaproacijska ako se nadzire ali i ja zbilja ne vidim ništa...sretno svakako
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav svima,
Imam glupo pitanje...
Jutros sam radila first sign duo test (iz dm-) i pokazao je jako jako svijetlu crticu. Nemam sliku. Trebala bi dobiti za 5 dana. Budući da me moja dr. vec stavljala na duphastone, ali ga trenutno ne pijem, da li mislite da bi ju trebala (zlu ne trebalo) tražiti ponovno i reći joj za rezultat odnosno za mogućnost trudnoće ili bi trebala čekati da mi menstruacija ne dođe pa onda se javiti.
Crtica je stvarno bila jako svijetla, skoro nevidljiva...
Naravno da ću se još testirati i u svakom slučaju joj se javiti ako mi ne dođe i ako je test nakon izostanka pozitivan...
Hvala
🚺 86, endometrioza, AMH:2021: 18.13, 2023: 9
Sonohsg:✅️ 🚹 83 ✅️
9/22 biokem.
Pokusavamo: 6/21
Poliklinika IVF
12/22 IUI 👎
1/23 IVF (10 dana Gonal 200IU, 5 dana Cetrotide, Ovitrelle/Decapeptyl) ➡️ 7🥚 ➡️ 7 oplođeno ➡️ ET 2 trodnevna 👎 (nema ☃️)
7/23 novi postupak - odgođeno, luteinska cista 5x5
8/23 2. stimulirani - elonva 150 + gonal 75 / gonal 150+cetrotide / ovitrelle+decapeptyl-8 folikula 1🥚➡️ET 3dnevni
Pozdrav svima,
Imam glupo pitanje…
Jutros sam radila first sign duo test (iz dm-) i pokazao je jako jako svijetlu crticu. Nemam sliku. Trebala bi dobiti za 5 dana. Budući da me moja dr. vec stavljala na duphastone, ali ga trenutno ne pijem, da li mislite da bi ju trebala (zlu ne trebalo) tražiti ponovno i reći joj za rezultat odnosno za mogućnost trudnoće ili bi trebala čekati da mi menstruacija ne dođe pa onda se javiti.
Crtica je stvarno bila jako svijetla, skoro nevidljiva…
Naravno da ću se još testirati i u svakom slučaju joj se javiti ako mi ne dođe i ako je test nakon izostanka pozitivan…
Hvala
Ja bi na tvom mjestu ponovila tedtic za 2 dana pa bi tad vec trebala bit tamija crtica. Ako je tada pozitivan onda zovi pa nek ti prepise sta misli da treba :)
Sretnooo 🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Pozdrav svima,
Imam glupo pitanje…
Crtica je stvarno bila jako svijetla, skoro nevidljiva…
Naravno da ću se još testirati i u svakom slučaju joj se javiti ako mi ne dođe i ako je test nakon izostanka pozitivan…
HvalaJa bi na tvom mjestu ponovila tedtic za 2 dana pa bi tad vec trebala bit tamija crtica. Ako je tada pozitivan onda zovi pa nek ti prepise sta misli da treba :)
Sretnooo 🤗
Hvala puno
🚺 86, endometrioza, AMH:2021: 18.13, 2023: 9
Sonohsg:✅️ 🚹 83 ✅️
9/22 biokem.
Pokusavamo: 6/21
Poliklinika IVF
12/22 IUI 👎
1/23 IVF (10 dana Gonal 200IU, 5 dana Cetrotide, Ovitrelle/Decapeptyl) ➡️ 7🥚 ➡️ 7 oplođeno ➡️ ET 2 trodnevna 👎 (nema ☃️)
7/23 novi postupak - odgođeno, luteinska cista 5x5
8/23 2. stimulirani - elonva 150 + gonal 75 / gonal 150+cetrotide / ovitrelle+decapeptyl-8 folikula 1🥚➡️ET 3dnevni
Evo moje iskustvo.. danas mi je 18.DC i kak 3 dana imam smeđi iscjedak, napravila sam test koji je vidljiv dosta. Malo je slabija crtica, al vidi se. Ponovit ću test za tjedan dana..
Inače imam cikluse koji variraju 22-29 dana. Po mojoj procjeni, 7.DC je bio dobitni. :)
💁♀️35 god
💁♂️36 god
Missed 2021.u 11tom tjednu
Operirana endometrioza
Hashimoto
Ostalo sve OK
Koje testove preporučate za rano otkrivanje? ☺️
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Koje testove preporučate za rano otkrivanje? ☺️
First response ( mozes naruciti sa plus i minus stranice) i Gravignost Ultra. Oba su visoko osjetljiva, pouzdana od 8 dpo i nemaju evaporacijske, barem su rijetke.. ostalo ti samo dere zivce…
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji