Ja ne vidim nista nazalost, ali to ne znaci da nije doslo do trudnoce. Najbolje je test raditi na dan ocekivane M ili cak par dana nakon kasnjenja jer ce tad rezultat sigurno biti ispravan. Sretno! 😊kako si draga pupetta?
Super sam, prosle su mucnine tako da sad uzivam u drugom tromjesjecju. Bebac je dobro, sve je kako treba biti, dolazi nam deckic
Nadam se da si mi i ti dobro, drzim fige za jedan ogroman plus ❤
Baby P 03/21 💙
Ja ne vidim nista nazalost, ali to ne znaci da nije doslo do trudnoce. Najbolje je test raditi na dan ocekivane M ili cak par dana nakon kasnjenja jer ce tad rezultat sigurno biti ispravan. Sretno! 😊kako si draga pupetta?Super sam, prosle su mucnine tako da sad uzivam u drugom tromjesjecju. Bebac je dobro, sve je kako treba biti, dolazi nam deckic
Nadam se da si mi i ti dobro, drzim fige za jedan ogroman plus ❤
Cestitam na decku 😍❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav cure, mm i ja smo se odlučili opustiti i ne paziti vise i sad sam u (ne)iščekivanju vještice.
3 dana pred ovulaciju imali smo odnos, trenutno mi kasni 3 dana, ali 3 testa su mi pokazala negativno (uključujući danas s prvom jutarnjom).
S obzirom na rezultate testa ne vjerujem da sam trudna, ali se osjećam tako trudno, imam mučnine, imam simptome slične PMSu ali opet dovoljno različite da sumnjam da je ipak trudnoća.
Ludim jer mi intuicija govori da sam trudna, a Testovi ne, možda je ipak sve samo u mojoj glavi.
Inače do sad sam 2 puta bila trudna, tad sam radila testove 5-7 dana nakon očekivane m i oba puta su mi bili + odmah.
Kaj vi mislite drage curke, ima li nade ili da se bacimo na novu rundu? :)
Sortiraj odgovore
Najstariji