Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pixy

Broj poruka: 10

Prijavi adminu

https://ibb.co/bJsg4MdVidite li vi neku sjenu kao i ja ? Test rađen 6 dana prije očekivane mjesečnice, ali sam previše nestrpljiva. Nadam se da će mi se želje ostvariti kao i svima vama 
    ljubim vas

• Pixy

Prijavi adminu

https://ibb.co/6NKzG79evo pravi link fotke, pogresan sam okacila

• Maryy29

Broj poruka: 117

Prijavi adminu

Mislim da ti se nesto vidi, mozda sjena. Probaj za dva dana

👱‍♀️29
    👨‍🦱30
    Planiramo drugo djete od 06/2020
    + 22.10. 2020.
    Termin 01.07. Girl 💓

• Pixy

Prijavi adminu

Sad si mi dala malo nade 
    Javim se za koji dan 

pupetta

Broj poruka: 1084

Prijavi adminu

Ja ne vidim nista nazalost, ali to ne znaci da nije doslo do trudnoce. Najbolje je test raditi na dan ocekivane M ili cak par dana nakon kasnjenja jer ce tad rezultat sigurno biti ispravan. Sretno! 😊

Baby P 03/21 💙

Maša🤰🏼

Broj poruka: 2138

Prijavi adminu

pixy , kad približim sliku vidim sjenicu :D nadam se da je toto !!

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Sanjarka88

Broj poruka: 15653

Prijavi adminu

Pixy

https://ibb.co/6NKzG79evo pravi link fotke, pogresan sam okacila

Ima neka sjena 🙂 sretno 🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

pupetta

Broj poruka: 1084

Prijavi adminu

anci000

pupetta

Ja ne vidim nista nazalost, ali to ne znaci da nije doslo do trudnoce. Najbolje je test raditi na dan ocekivane M ili cak par dana nakon kasnjenja jer ce tad rezultat sigurno biti ispravan. Sretno! 😊
    kako si draga pupetta?

Super sam, prosle su mucnine tako da sad uzivam u drugom tromjesjecju. Bebac je dobro, sve je kako treba biti, dolazi nam deckic 
    Nadam se da si mi i ti dobro, drzim fige za jedan ogroman plus ❤

Baby P 03/21 💙

Sanjarka88

Broj poruka: 15653

Prijavi adminu

pupetta

anci000

pupetta

kako si draga pupetta?
    Super sam, prosle su mucnine tako da sad uzivam u drugom tromjesjecju. Bebac je dobro, sve je kako treba biti, dolazi nam deckic
    Nadam se da si mi i ti dobro, drzim fige za jedan ogroman plus ❤

Cestitam na decku 😍❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Wendi91

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav cure, mm i ja smo se odlučili opustiti i ne paziti vise i sad sam u (ne)iščekivanju vještice.
    3 dana pred ovulaciju imali smo odnos, trenutno mi kasni 3 dana, ali 3 testa su mi pokazala negativno (uključujući danas s prvom jutarnjom).
    S obzirom na rezultate testa ne vjerujem da sam trudna, ali se osjećam tako trudno, imam mučnine, imam simptome slične PMSu ali opet dovoljno različite da sumnjam da je ipak trudnoća.
    Ludim jer mi intuicija govori da sam trudna, a Testovi ne, možda je ipak sve samo u mojoj glavi.
    Inače do sad sam 2 puta bila trudna, tad sam radila testove 5-7 dana nakon očekivane m i oba puta su mi bili + odmah.
    Kaj vi mislite drage curke, ima li nade ili da se bacimo na novu rundu? :)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.