Ponovila sam test i bilo je isto,nesto se videlo. Taj dan je bilo nesto malo krvi na vesu. Dan posle test je bio skroz negativan. Na kraju M dosao 2 dana ranije. Nisam bila planirala bebu al sam imala simtome kao sa prvim detetom pa sam zbog toga posumnjala,al ti simptomi su mozda bili rezultat sedenja kod kuce zbog korona epidemije. Nekom drugom prilikom kad bude bolje vreme doci ce i beba 😉
Ponovila sam test i bilo je isto,nesto se videlo. Taj dan je bilo nesto malo krvi na vesu. Dan posle test je bio skroz negativan. Na kraju M dosao 2 dana ranije. Nisam bila planirala bebu al sam imala simtome kao sa prvim detetom pa sam zbog toga posumnjala,al ti simptomi su mozda bili rezultat sedenja kod kuce zbog korona epidemije. Nekom drugom prilikom kad bude bolje vreme doci ce i beba 😉
A cuj, sumnjam da bi test davao sjenu... Meni osobno nikad nije, dok to nije bilo to, tako da mozda je bila biokemijska...
Jučer je prošlo 8 dana od ovulacije i napravila sam test da vidim ima li rezultata. Test se pokazao pozitivan, da bih bila sigurna napravila sam jos jedan i on se pokazao negativan. Napravila sam i danas ujutro i također je negativan. Radila sam sve iste testove ( trakice). Ne znam sto da mislim ?! Kako je to moguće. Mozda je taj jedan bio najosjetljiviji, ne znam luda sam.
Sortiraj odgovore
Najstariji