Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pixy

Broj poruka: 10

Prijavi adminu

maša25

ma vidi se lijepo :) koji si danas DPO ?
    Evo ga moj od dana, kao da sam vidila neku sjenicu prije nego sta se posusio ?
    https://ibb.co/gWQfTKK[ibb.co]

Masa25 imaa li nesto od ove sjene na testicu ? sad bi bar trebala da znas sigurno.Mene nije bilo par dana, kasno da odgovaram za DPO ali eto M je trebala stici jucer, nije stigla. Test nisam ponavljala vise, idem danas priv.doktoru nadam se da će moći vidjeti nešto na uzv iako je prerano.Ps.i svi simptomi m su prestali a bilo ih je mali milion( inace ih nema).Javi kakva je situacija kod tebe :)

kokii2219

Broj poruka: 265

Prijavi adminu

Zdravo djevojke, dame i žene 
    Naime nova sam na forumu i trebala bih odgovore na par pitanja, a vidim da ovdje ima bas strucnih dama da me malo posavjetuju.
    Dakle, zarucnik i ja bi se veoma obradovali jednom malom plusicu na testu, medjutim, 16.10. mi je bila posljednja ovulacija (ukoliko ne grijesim), posljednja M bila 1.10. ciklusi su mi uredni od prve mens koju sam imala (30d) a sad mi kasni vec 3 d. Zarucnik i ja smo 16., 18. i 19. imali nezasticene odnose, imala sam neke od simptoma koji su mozda znaci M a mozda T. Test sam radila danas (pregny test trakice) tj veceras, nakon mora popijene tekucine i izasao je negativan.. Jel se nekom desavalo da mu je test bio negativan a ipak je bila T u pitanju? I da imala sam sinoć malu rozu-crvenkastu liniju, kao i jutros i sve je stalo.. da sacekam jos koji dan pa ponovim test ilii? Heeeelp and sorry za dugi post

Ja 23god.
    Muž 25god.
    Bez prethodnih trudnoća ili spontanih.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Zadnji nalaz pokazao vulvovaginozu. (mart 2022.)
    pauza od 3 mjeseca nakon ginekološkog pregleda.
    Ponovni start 6/2022
    Folacin i Sideral forte 10/2022

kokii2219

Prijavi adminu

kokii2219

Naime nova sam na forumu i trebala bih odgovore na par pitanja, a vidim da ovdje ima bas strucnih dama da me malo posavjetuju.
    Dakle, zarucnik i ja bi se veoma obradovali jednom malom plusicu na testu, medjutim, 16.10. mi je bila posljednja ovulacija (ukoliko ne grijesim), posljednja M bila 1.10. ciklusi su mi uredni od prve mens koju sam imala (30d) a sad mi kasni vec 3 d. Zarucnik i ja smo 16., 18. i 19. imali nezasticene odnose, imala sam neke od simptoma koji su mozda znaci M a mozda T. Test sam radila danas (pregny test trakice) tj veceras, nakon mora popijene tekucine i izasao je negativan.. Jel se nekom desavalo da mu je test bio negativan a ipak je bila T u pitanju? I da imala sam sinoć malu rozu-crvenkastu liniju, kao i jutros i sve je stalo.. da sacekam jos koji dan pa ponovim test ilii? Heeeelp and sorry za dugi post

Pardon krivo sam se izrazila za ovu rozu-crvenkastu liniju, valjda je toliko prizeljkujem pa mi se mijesa u sve. Ugl mislila sam na tačkicu rozo crvenkaste krvi na papiru

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

sassy

Broj poruka: 710

Prijavi adminu

kokii2219

kokii2219

Pardon krivo sam se izrazila za ovu rozu-crvenkastu liniju, valjda je toliko prizeljkujem pa mi se mijesa u sve. Ugl mislila sam na tačkicu rozo crvenkaste krvi na papiru

Ponovi test s prvim jutarnjim urinom, ukoliko M nije jos uvijek stigla. Mozda ti je ovulacija kasnila pa je zato test bio negativan.

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

kokii2219

Prijavi adminu

sassy

kokii2219

kokii2219

Ponovi test s prvim jutarnjim urinom, ukoliko M nije jos uvijek stigla. Mozda ti je ovulacija kasnila pa je zato test bio negativan.

Sutra ujutro ponovo radim, pa javim, evo vec 5d kasni nema joj naznaka, a grudi me bole u prekidima kako da kazem, ne kao obicno pred M, nego samo bradavice i ispod njih.

Ja 23god.
    Muž 25god.
    U braku od 13.02.2021.
    Trudilice od 08/2021.
    Ponovni start 6/2022

Tonia♥️

Broj poruka: 1174

Prijavi adminu

Vidi se blaga crta, tj sjena, izgleda obećavajuće s obzirom da je tako rano raden test. Najbolje pricekat jos barem dva-tri dana pa ponovit, da beta uspije dovoljno narast. Držim fige 🤞

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Olimpija

Broj poruka: 34

Prijavi adminu

Samopozitivno i ja vidim finu sjenu, držim fige da uspije do kraja 🤞🤞🤞🤞🤞

+ 19.05.2022 nakon Embriotransfera 05.05.2022

Olimpija

Prijavi adminu

samopozitivno

Olimpija

Hvala vam,jako je lijepo imati tako neku grupu u kojoj žene podržavaju jedna drugu i što ste sve uvijek tu jedna za drugu.

Mi najbolje znamo sta prolazimo i jedna drugu razumijemo.
    Ja bi ujutro trebala raditi test, svjesna sam da će biti neg jer mi tijelo govori tako ali ne mogu se suzdržati 
    Sutra mi je 30 dc 

Olimpija

Prijavi adminu

samopozitivno

Olimpija

samopozitivno

Olimpija

Hvala vam,jako je lijepo imati tako neku grupu u kojoj žene podržavaju jedna drugu i što ste sve uvijek tu jedna za drugu.
    Mi najbolje znamo sta prolazimo i jedna drugu razumijemo.
    Ja bi ujutro trebala raditi test, svjesna sam da će biti neg jer mi tijelo govori tako ali ne mogu se suzdržati
    Sutra mi je 30 dc
    Ja se nadam da ce biti nesto. Ja cu pricekati jos koi dan pa cu ponoviti test. Mozda nam obijema stigne lijepa vijest.Svakako se javi…

Jutro 
    Samopozitivno nazalost mi je test nehmgativan, ne nazire se nistaaaaa. Ipak mi je 32 dc , belad dobijem 28 dc nekad 30 dc 
    Pocela sa duphaston pa se vjerojatno poremetilo 
    Nije mi bas lako, gubim pomalo nadu 

• Jelenaaaaa

Broj poruka: 10

Prijavi adminu

Curice, kako mogu da okacim sličicu? Ja sam uradila test pre tri dana. Mada 5 dana menstruacije smo imali odnos. Uradila sam test 14 dan od odnosa sam uradila test. Menstruaciju ne trebam još da dobijem. I pojavilo mi se ovako. Pisala sam na testovi za trudnoću, curica mi je rekla da je evaporacijska. Mada mene nesto kopka, do sada nisam imala nikakve crtice ako nema ništa. Želela bih ovde da vam pustim sliku, da vidite. Pošto je ovo prava tema, rano radjeni test

Jelenaaaaa

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.