Pozdrav cure, mm i ja smo se odlučili opustiti i ne paziti vise i sad sam u (ne)iščekivanju vještice.
3 dana pred ovulaciju imali smo odnos, trenutno mi kasni 3 dana, ali 3 testa su mi pokazala negativno (uključujući danas s prvom jutarnjom).
S obzirom na rezultate testa ne vjerujem da sam trudna, ali se osjećam tako trudno, imam mučnine, imam simptome slične PMSu ali opet dovoljno različite da sumnjam da je ipak trudnoća.
Ludim jer mi intuicija govori da sam trudna, a Testovi ne, možda je ipak sve samo u mojoj glavi.
Inače do sad sam 2 puta bila trudna, tad sam radila testove 5-7 dana nakon očekivane m i oba puta su mi bili + odmah.
Kaj vi mislite drage curke, ima li nade ili da se bacimo na novu rundu? :)
Ma ima nade svakako a i ako vještica dođe ( a nadamo se da neće) očekujemo od tebe pozitivne vijesti idući mjesec !
Držim ti fige
Meni djavo nije dao mira. Uzela danas onaj sa pokazateljem tjedana test i dosla kuci nakon posla i reko hajde da probam iako je 5 dana do vjestice. I tako ja se presvlacim on ocitava, rekoh znam da nisam ali daj da probam test eto iz znatizelje.
Kad sam pogledala i vidjela 1-2 + sokirala sam se.
I eto zbog cega se desava temperatura danima 37.1, ucestalo mokrenje i problemi sa stomakom kao da je pokvaren 😃Necu prerano da se veseliim ali nadam se da ce sve biti okejMnogooooo sam sretnaaaaaa 😄😄
Pixy cestitam ❤️❤️❤️ Ja isto imam stalno ova zadnja dva dana temperaturu 37,37.1. Stalko mokrim iako sam prije 10 dana imala upalu mjehura ali nisam toliko mokrila ko sad 🙈 i cesto me ujutro i navecer boli trbuh i pokvaren mi stomak. Ali sam radila vec 2 testa i oba su negativna :/ a 5 dana mi je prije ocekivane
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g 12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Pixy cestitam ❤️❤️❤️ Ja isto imam stalno ova zadnja dva dana temperaturu 37,37.1. Stalko mokrim iako sam prije 10 dana imala upalu mjehura ali nisam toliko mokrila ko sad 🙈 i cesto me ujutro i navecer boli trbuh i pokvaren mi stomak. Ali sam radila vec 2 testa i oba su negativna :/ a 5 dana mi je prije ocekivane
Ja sam radila dva prije dva dana, clear blue bez pokazatelja tjedana je bio jasno negativan, gravignost ultra negativan sa malom sjenom pod golim okom tesko vidljivom
Ali nisam odustala danas sam opet uzela taj rozi g.u i clear blue sa tjednima, nekako sam imala osjecaj da ce bar jedan biti pozitivan i tako je i bilo na kraju.
Ne gubi nadu !! Cekam pozitivne vijesti od tebee
Sortiraj odgovore
Najstariji