Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • and13

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

Jos me zanima jel netko pio inofolic u kombinaciji sa femisan kapima. Jel se Moze skupa kombinirat? 

• bitta23

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Poozzz, 10 dana od ovulacije (po kalendaru), 4 dana do vjestice, simptome imam mucnine i bolove u ledima i jajnicima,glad ujutro sta nikad nemam, ali grudi me ne bole, imam test koji je moze napravit 4 dana prije vjestice, jel pametno radit vec sad test? Ja i bi i nebi. Sta bi vi?

• ancicaa12

Broj poruka: 18

Prijavi adminu

Pozdrav djevojke :) moja situacija je sljedeca.. M bila 5.2.2020. 33. dan ciklusa. 24.2. Je bila ovulacija, znam jet koristim lh trakice :) sada vec par dana me boli glava, osjecam umor, boli me lijevi jajnik, inace me bole oba i too dosta, a sada je onako blaza bol, imam bijeli iscjedak svrbi me cijelo tijelo sto mi je cudno. Test sam radila 2.3 i bio je - ali mislim da je i prerano jer iducu m trebam dobiti 8.3 :) imala sam spontani u 11mj 2018  i od tada nista pa sad jedva cekamo bebici..sto mislite? Ima li sanse za trudnocu ?

Napokon 2804

Broj poruka: 2595

Prijavi adminu

Najbolje da test radite na dan neočekivane, ako si pik uhvatila npr danas ovulacija nastupa od 12 do 48 sati. Tak da definitivno si pre rano radila test.... Bitta, moj savjet pricekaj jos malo, ovako ako slučajno pokaže negativno mozes se samo izbedirat... Sacekaj bolje

• bitta23

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Napokon 2804

Najbolje da test radite na dan neočekivane, ako si pik uhvatila npr danas ovulacija nastupa od 12 do 48 sati. Tak da definitivno si pre rano radila test….Bitta, moj savjet pricekaj jos malo, ovako ako slučajno pokaže negativno mozes se samo izbedirat… Sacekaj bolje

Hvala ti punoo  :*

• dunja10

Broj poruka: 99

Prijavi adminu

I mene dali 3-4dana do ne ciklusa,danas na miris omiljenog omeksivaca za veš mi je bila odjednom muka i počela glava da me boli i danas mi je apetit nenormalno povećan,sto sve može ukazivati i na jedno i na drugo stanje....nisam pametna

• ancicaa12

Prijavi adminu

dunja10

I mene dali 3-4dana do ne ciklusa,danas na miris omiljenog omeksivaca za veš mi je bila odjednom muka i počela glava da me boli i danas mi je apetit nenormalno povećan,sto sve može ukazivati i na jedno i na drugo stanje….nisam pametna

Kada trebas (ne) dobiti

Napokon 2804

Broj poruka: 2595

Prijavi adminu

Ja nisam nista osjećala od simptoma kad sam ostala trudna, a prije toga sam svaki mjesec bila trudna po simptomima... Tak da, opusti se i sacekaj 

• dunja10

Broj poruka: 99

Prijavi adminu

bana

dunja10

I mene dali 3-4dana do ne ciklusa,danas na miris omiljenog omeksivaca za veš mi je bila odjednom muka i počela glava da me boli i danas mi je apetit nenormalno povećan,sto sve može ukazivati i na jedno i na drugo stanje….nisam pametna
    Kada trebas (ne) dobiti

U nedelju

• ancicaa12

Prijavi adminu

dunja10

bana

dunja10

Kada trebas (ne) dobiti
    U nedelju

Isto kao i ja, preostaje nam samo cekati da (ne)dobimo

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.