Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

yumyum93

mare222

yumyum93

Ej cure, samo pitanje. Zadnja men. mi je bila 19.5 Imala sam odnose 2 dana nakon iste, u vrijeme plodnih i sada nakon njih… Ciklus mi je na cca 33,34 dana… Po kalendaru, men mi treba doci za 8 dana.. Grudi me ful bole i imam grčeve… Sta mislite?
    Ja sam radila test 5-6 dana prije izostanak M…. I pokazalo ni pozitivan test
    Ako si jako nestrpljiva pokušaj i ti tako
    Ali evo ovo je moj test na dan kada mi trebala doci m
    Hvala mare, čestitam na plusiću! Imam neke lagane mučnine, gadi mi se pizza ejjj pizza. I imam grčeve kao da cu dobit svaki čas….

Strpi se još koji dan....pa kupi test.A joj di ćeš na pizzu😂😂😂🙆
    E ja nikakvih simptoma bas nema .... I mene tu i tamo grč uhvati i cice koje me bole i lagano oteknute😁 

Prijavi adminu

Omerta

Pa da, preporucljivo je, prije i tokom. Ja sam pila neke multivitamine koji u sebi sadrze nesto folne, a od pozitivnog testa sam pocela uzimati bas samu folnu odnosno folat od Solgara.

Omerta....da li ti bas te netko preporučio ili da se mozda konzultiram sa ginekologom

Omerta

Broj poruka: 1496

Prijavi adminu

Pa mozes se konzultirati, iako nema se tu sto previse razmisljati. Meni su u ljekarni rekli da je ovaj oblik folne puno bolji. Bez recepta naravno tako da slobodno uzmes na svoju ruku.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Prijavi adminu

Omerta

Pa mozes se konzultirati, iako nema se tu sto previse razmisljati. Meni su u ljekarni rekli da je ovaj oblik folne puno bolji. Bez recepta naravno tako da slobodno uzmes na svoju ruku.

Hvala ti😘

• rukomet5

Broj poruka: 27

Prijavi adminu

Cure moze pomoc? radimo na bebi i ovaj mjecet tocno na dan poslje ovulacije krenuli su mi grcevi i pritisak u maternici, umor, grudi su mi i danas bolne sve od ovulacije pa sada 5 dana do m…od jucer sva sam i sto se tice raspolozenja nikakva samo mi se place  nemam nikakvih ginekoloskih problema i prije nisam imala nikakve simptome na dan ovulacije i poslje! radila sam test u subotu Primatest i na njemu stoji ako je u drugom prozorcicu crta da je dobro test napravljen, ali mene zbunjuje ova crta u prvom prozorcicu… test je uslikan nakon 5 min

Prijavi adminu

rukomet5

Cure moze pomoc? radimo na bebi i ovaj mjecet tocno na dan poslje ovulacije krenuli su mi grcevi i pritisak u maternici, umor, grudi su mi i danas bolne sve od ovulacije pa sada 5 dana do m…od jucer sva sam i sto se tice raspolozenja nikakva samo mi se place nemam nikakvih ginekoloskih problema i prije nisam imala nikakve simptome na dan ovulacije i poslje! radila sam test u subotu Primatest i na njemu stoji ako je u drugom prozorcicu crta da je dobro test napravljen, ali mene zbunjuje ova crta u prvom prozorcicu… test je uslikan nakon 5 min

Ja bi na tvom mjestu napravila novi

• rukomet5

Broj poruka: 27

Prijavi adminu

jutros sam napravila novi 

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

rukomet5

jutros sam napravila novi

Pozitivan! Čestitam! :)) 

Prijavi adminu

Čestitam...😁

ribi1234

Broj poruka: 409

Prijavi adminu

Bok curke, prošli mjesec nisam dočekala plusić  Ovaj sam radila ClearBlue ovulacijski test, imala sam smajlić prije 9 dana,  M bi mi trebala stići u ponedjeljak (25.6.). Moje je pitanje zato, koliko ranije ste radile testove? Koji su najosjetljiviji? Doma imam još jedan neiskorišteni Cyclotest. Naravno, nestrpljiva sam jako.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.