Ej cure, samo pitanje. Zadnja men. mi je bila 19.5 Imala sam odnose 2 dana nakon iste, u vrijeme plodnih i sada nakon njih… Ciklus mi je na cca 33,34 dana… Po kalendaru, men mi treba doci za 8 dana.. Grudi me ful bole i imam grčeve… Sta mislite?Ja sam radila test 5-6 dana prije izostanak M…. I pokazalo ni pozitivan test
Ako si jako nestrpljiva pokušaj i ti tako
Ali evo ovo je moj test na dan kada mi trebala doci mHvala mare, čestitam na plusiću! Imam neke lagane mučnine, gadi mi se pizza ejjj pizza. I imam grčeve kao da cu dobit svaki čas….
Strpi se još koji dan....pa kupi test.A joj di ćeš na pizzu😂😂😂🙆
E ja nikakvih simptoma bas nema .... I mene tu i tamo grč uhvati i cice koje me bole i lagano oteknute😁
Cure moze pomoc? radimo na bebi i ovaj mjecet tocno na dan poslje ovulacije krenuli su mi grcevi i pritisak u maternici, umor, grudi su mi i danas bolne sve od ovulacije pa sada 5 dana do m…od jucer sva sam i sto se tice raspolozenja nikakva samo mi se place nemam nikakvih ginekoloskih problema i prije nisam imala nikakve simptome na dan ovulacije i poslje! radila sam test u subotu Primatest i na njemu stoji ako je u drugom prozorcicu crta da je dobro test napravljen, ali mene zbunjuje ova crta u prvom prozorcicu… test je uslikan nakon 5 min
Cure moze pomoc? radimo na bebi i ovaj mjecet tocno na dan poslje ovulacije krenuli su mi grcevi i pritisak u maternici, umor, grudi su mi i danas bolne sve od ovulacije pa sada 5 dana do m…od jucer sva sam i sto se tice raspolozenja nikakva samo mi se place nemam nikakvih ginekoloskih problema i prije nisam imala nikakve simptome na dan ovulacije i poslje! radila sam test u subotu Primatest i na njemu stoji ako je u drugom prozorcicu crta da je dobro test napravljen, ali mene zbunjuje ova crta u prvom prozorcicu… test je uslikan nakon 5 min
Ja bi na tvom mjestu napravila novi
Bok curke, prošli mjesec nisam dočekala plusić Ovaj sam radila ClearBlue ovulacijski test, imala sam smajlić prije 9 dana, M bi mi trebala stići u ponedjeljak (25.6.). Moje je pitanje zato, koliko ranije ste radile testove? Koji su najosjetljiviji? Doma imam još jedan neiskorišteni Cyclotest. Naravno, nestrpljiva sam jako.
Sortiraj odgovore
Najstariji