Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

ribi1234

Bok curke, prošli mjesec nisam dočekala plusić Ovaj sam radila ClearBlue ovulacijski test, imala sam smajlić prije 9 dana, M bi mi trebala stići u ponedjeljak (25.6.). Moje je pitanje zato, koliko ranije ste radile testove? Koji su najosjetljiviji? Doma imam još jedan neiskorišteni Cyclotest. Naravno, nestrpljiva sam jako.

Ja sam prvi radila 2 dana prije M i bila je blijeda crtica. Na dan očekivane M je bila onako, baš prava crta i na dan kašnjena sam samo potvrdila.
    Što se tiče testova - ja sam u Bipi kupila neke jeftine, i sva 3 su pokazala T, čak i tih par dana prije. Mislim da su svi testovi danas dosta dobri. 

ribi1234

Broj poruka: 409

Prijavi adminu

Buha

ribi1234

Bok curke, prošli mjesec nisam dočekala plusić Ovaj sam radila ClearBlue ovulacijski test, imala sam smajlić prije 9 dana, M bi mi trebala stići u ponedjeljak (25.6.). Moje je pitanje zato, koliko ranije ste radile testove? Koji su najosjetljiviji? Doma imam još jedan neiskorišteni Cyclotest. Naravno, nestrpljiva sam jako.
    Ja sam prvi radila 2 dana prije M i bila je blijeda crtica. Na dan očekivane M je bila onako, baš prava crta i na dan kašnjena sam samo potvrdila.
    Što se tiče testova - ja sam u Bipi kupila neke jeftine, i sva 3 su pokazala T, čak i tih par dana prije. Mislim da su svi testovi danas dosta dobri.

Onda cekam do vikenda  drzi fige :))

Broj poruka: 36

Prijavi adminu

ribi1234

Buha

ribi1234

Onda cekam do vikendadrzi fige :))

Držim figeee! Javi se za vikend :))

sann1801

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Hejj, zanima me kad mogu najranije radit' test trudnoće. Imam još 8 dana do M, ali mi to deluje i dalje nekako rano. Jutros je rađen, i jedna blijeda jedna tamna sjena ako je vidite uopšte.

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

sann1801

Hejj, zanima me kad mogu najranije radit' test trudnoće. Imam još 8 dana do M, ali mi to deluje i dalje nekako rano. Jutros je rađen, i jedna blijeda jedna tamna sjena ako je vidite uopšte.

Vidi se da malo ta druga linija...Čestitam😁
    Ponovi za koji dan test

• OkBaby

Broj poruka: 22

Prijavi adminu

Pozdrav! Ciklusi mi inače traju duže. Zadnju menstruaciju imala sam od 8. do 13.5., a iduću sam trebala dobiti 19.6., sada mi već kasni 5 dana, na 4. dan kašnjenja napravila sam ClearBlue test s prvom jutarnjom mokraćom te je bio - 😕. Sa partnerom sam imala nezaštićene odnose s ejakulacijom u rodnicu dana 31.5. i 1.6. Prema kalendaru, tada su mi bili plodni dani. Simptome menstruacije nemam, ali ne osjećam nikakve simptome trudnoće, osim što češće mokrim i pojačan mi je iscjedak. Ne znam što vi mislite o tome s obzirom da mi je test 4. dan izostanka bio negativan, dali je i dalje moguća trudnoća ili da čekam menstruaciju? 

• missm

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav mame :) i trudnice
    Kasni mi m.3 dana, a test za trudnocu sam radila danas i izgleda ovako ,,

ribi1234

Broj poruka: 409

Prijavi adminu

missm

Pozdrav mame :) i trudnice
    Kasni mi m.3 dana, a test za trudnocu sam radila danas i izgleda ovako ,,
    da li sam trudna

Vide se dvije crte sto bi trebalo znaciti da jesi 
    :) tako je izgledao i moj test prije par dana i trudna sam! Cestitam ti :)

TiNa

Broj poruka: 562

Prijavi adminu

Čestitam cure na plusicima, i ja ga zeljno iscekujem 

🧔35g
    🙎‍♀️33g
    Married
    19.07.+(clear blue)
    1x🤰, 💙boyFolna, Novalac, euthyrox 50, magnezij
    Termin 19.03.2022.

diteadi

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Pozdrav mame i buduce mame, nova na forumu! 
    Imam 27 godina.
    Ja i moj muz ne radimo na bebici, ali isto tako se ne pazimo jer bi htjeli uskoro. Odnose smo imali u moje plodne dane, s obzirom da je “posijao sjeme” imam na umu da bih mogla biti trudna.
    Trebala sam dobiti M 28.06, napravila sam test dan prije i dan poslije. Oba negativna. No moje M i dalje nema... jesam li napravila prerano? Simptome nemam apsolutno nikakve, ni kao da cu dobiti M ni nista. Eventualno mala bol u jajnicima i jucer nesto u donjim ledima. Danas primjetih da su mi grudi malo malo otekle. Eto sorry na dugom postu, ako mi koja od vas moze dati savjet! 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.