Bok curke, prošli mjesec nisam dočekala plusić Ovaj sam radila ClearBlue ovulacijski test, imala sam smajlić prije 9 dana, M bi mi trebala stići u ponedjeljak (25.6.). Moje je pitanje zato, koliko ranije ste radile testove? Koji su najosjetljiviji? Doma imam još jedan neiskorišteni Cyclotest. Naravno, nestrpljiva sam jako.
Ja sam prvi radila 2 dana prije M i bila je blijeda crtica. Na dan očekivane M je bila onako, baš prava crta i na dan kašnjena sam samo potvrdila.
Što se tiče testova - ja sam u Bipi kupila neke jeftine, i sva 3 su pokazala T, čak i tih par dana prije. Mislim da su svi testovi danas dosta dobri.
Bok curke, prošli mjesec nisam dočekala plusić Ovaj sam radila ClearBlue ovulacijski test, imala sam smajlić prije 9 dana, M bi mi trebala stići u ponedjeljak (25.6.). Moje je pitanje zato, koliko ranije ste radile testove? Koji su najosjetljiviji? Doma imam još jedan neiskorišteni Cyclotest. Naravno, nestrpljiva sam jako.Ja sam prvi radila 2 dana prije M i bila je blijeda crtica. Na dan očekivane M je bila onako, baš prava crta i na dan kašnjena sam samo potvrdila.
Što se tiče testova - ja sam u Bipi kupila neke jeftine, i sva 3 su pokazala T, čak i tih par dana prije. Mislim da su svi testovi danas dosta dobri.
Onda cekam do vikenda drzi fige :))
Bok curke, prošli mjesec nisam dočekala plusić Ovaj sam radila ClearBlue ovulacijski test, imala sam smajlić prije 9 dana, M bi mi trebala stići u ponedjeljak (25.6.). Moje je pitanje zato, koliko ranije ste radile testove? Koji su najosjetljiviji? Doma imam još jedan neiskorišteni Cyclotest. Naravno, nestrpljiva sam jako.Ja sam prvi radila 2 dana prije M i bila je blijeda crtica. Na dan očekivane M je bila onako, baš prava crta i na dan kašnjena sam samo potvrdila.
Što se tiče testova - ja sam u Bipi kupila neke jeftine, i sva 3 su pokazala T, čak i tih par dana prije. Mislim da su svi testovi danas dosta dobri.Onda cekam do vikendadrzi fige :))
Držim figeee! Javi se za vikend :))
Pozdrav! Ciklusi mi inače traju duže. Zadnju menstruaciju imala sam od 8. do 13.5., a iduću sam trebala dobiti 19.6., sada mi već kasni 5 dana, na 4. dan kašnjenja napravila sam ClearBlue test s prvom jutarnjom mokraćom te je bio - 😕. Sa partnerom sam imala nezaštićene odnose s ejakulacijom u rodnicu dana 31.5. i 1.6. Prema kalendaru, tada su mi bili plodni dani. Simptome menstruacije nemam, ali ne osjećam nikakve simptome trudnoće, osim što češće mokrim i pojačan mi je iscjedak. Ne znam što vi mislite o tome s obzirom da mi je test 4. dan izostanka bio negativan, dali je i dalje moguća trudnoća ili da čekam menstruaciju?
Pozdrav mame i buduce mame, nova na forumu!
Imam 27 godina.
Ja i moj muz ne radimo na bebici, ali isto tako se ne pazimo jer bi htjeli uskoro. Odnose smo imali u moje plodne dane, s obzirom da je “posijao sjeme” imam na umu da bih mogla biti trudna.
Trebala sam dobiti M 28.06, napravila sam test dan prije i dan poslije. Oba negativna. No moje M i dalje nema... jesam li napravila prerano? Simptome nemam apsolutno nikakve, ni kao da cu dobiti M ni nista. Eventualno mala bol u jajnicima i jucer nesto u donjim ledima. Danas primjetih da su mi grudi malo malo otekle. Eto sorry na dugom postu, ako mi koja od vas moze dati savjet!
Sortiraj odgovore
Najstariji