Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Omerta

Broj poruka: 1496

Prijavi adminu

Ja sam danas tek 4+1 tako da sam potvrdila samo putem pozitivnih kucnih testova. Ovdje u Danskoj trudnocu ne vodi ginekolog nego doktor opce prakse i babica, a salju tek na dva uzv u cijeloj trudnoci.  Narucena sam sljedeci utorak kod doktora, gdje cu valjda samo dati urin, ispuniti papire i naruciti se za neka vadjenja krvi kroz sljedecih par tjedana. Papu i briseve sam vec radila, ali na zahtjev. Prvi uzv je tek izmedju 11-13 tjedana, a ranije samo ako imas opravdan razlog.. S obzirom da sam prosle godine imala dva spontana sa jednom kiretazom, definitivno cu traziti da idem na uzv sa 7tjedana. A mogu otici i privatno.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Broj poruka: 185

Prijavi adminu

Omerta

Ja sam danas tek 4+1 tako da sam potvrdila samo putem pozitivnih kucnih testova. Ovdje u Danskoj trudnocu ne vodi ginekolog nego doktor opce prakse i babica, a salju tek na dva uzv u cijeloj trudnoci. Narucena sam sljedeci utorak kod doktora, gdje cu valjda samo dati urin, ispuniti papire i naruciti se za neka vadjenja krvi kroz sljedecih par tjedana. Papu i briseve sam vec radila, ali na zahtjev. Prvi uzv je tek izmedju 11-13 tjedana, a ranije samo ako imas opravdan razlog.. S obzirom da sam prosle godine imala dva spontana sa jednom kiretazom, definitivno cu traziti da idem na uzv sa 7tjedana. A mogu otici i privatno.

Čestitam draga i sretno🤞🤞❤️

Omerta

Broj poruka: 1496

Prijavi adminu

Hvala! Treca sreca nadam se.. pa da nam napokon dodje seka ili braco. Imam jednu zdravu trudnocu iza sebe, princezu od 4 i pol godine.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Omerta

Ja sam danas tek 4+1 tako da sam potvrdila samo putem pozitivnih kucnih testova. Ovdje u Danskoj trudnocu ne vodi ginekolog nego doktor opce prakse i babica, a salju tek na dva uzv u cijeloj trudnoci. Narucena sam sljedeci utorak kod doktora, gdje cu valjda samo dati urin, ispuniti papire i naruciti se za neka vadjenja krvi kroz sljedecih par tjedana. Papu i briseve sam vec radila, ali na zahtjev. Prvi uzv je tek izmedju 11-13 tjedana, a ranije samo ako imas opravdan razlog.. S obzirom da sam prosle godine imala dva spontana sa jednom kiretazom, definitivno cu traziti da idem na uzv sa 7tjedana. A mogu otici i privatno.

Oooo to tako kod tebe....hm hihi
    Ajde ajde držim palčeve da sve bude ok
    😘😘❤️

• Sajra55

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Hey, ne znam da li sam već postavila sliku pa ću ponovo 

Vidite li nešto ?
    Vidite li nešto ?

miniii20

Broj poruka: 119

Prijavi adminu

Sajra55 ja vidim ali bi svakako ponovila sutra jer ovo mi se čini kao razlivena crta, mislim da je pozitivan Al eto nekako čudno. Koji ti ne dan dpo Tj dc ? 

miniii20

Broj poruka: 119

Prijavi adminu

Ustvari kad malo bolje pogledan ovo je cijeli dio do kraja kao Roskast, ako ja dobro vidim, možda si krivo test napravila ili je neispravan. 

• Sajra55

Prijavi adminu

Hvala na odgovoru  Miniii ❤️
    Ovo sam radila u petak, a men. sam trebala dobiti jučer... Radila sam prije men. sigurno je još rano, a i popodne sam ga radila 
    Sutra ću ponoviti test, pa se javljam. 
    Bye 

• Sajra55

Prijavi adminu

Nistaaaaa  
    Dobila.... 

• yumyum93

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

Ej cure, samo pitanje. Zadnja men. mi je bila 19.5 Imala sam odnose 2 dana nakon iste, u vrijeme plodnih i sada nakon njih... Ciklus mi je na cca 33,34 dana... Po kalendaru, men mi treba doci za 8 dana.. Grudi me ful bole i imam grčeve... Sta mislite? 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.