Ej cure, samo pitanje. Zadnja men. mi je bila 19.5 Imala sam odnose 2 dana nakon iste, u vrijeme plodnih i sada nakon njih… Ciklus mi je na cca 33,34 dana… Po kalendaru, men mi treba doci za 8 dana.. Grudi me ful bole i imam grčeve… Sta mislite?
Ja sam radila test 5-6 dana prije izostanak M.... I pokazalo ni pozitivan test
Ako si jako nestrpljiva pokušaj i ti tako
Ali evo ovo je moj test na dan kada mi trebala doci m
Ej cure, samo pitanje. Zadnja men. mi je bila 19.5 Imala sam odnose 2 dana nakon iste, u vrijeme plodnih i sada nakon njih… Ciklus mi je na cca 33,34 dana… Po kalendaru, men mi treba doci za 8 dana.. Grudi me ful bole i imam grčeve… Sta mislite?Ja sam radila test 5-6 dana prije izostanak M…. I pokazalo ni pozitivan test
Ako si jako nestrpljiva pokušaj i ti tako
Ali evo ovo je moj test na dan kada mi trebala doci m
Hvala mare, čestitam na plusiću! Imam neke lagane mučnine, gadi mi se pizza ejjj pizza. I imam grčeve kao da cu dobit svaki čas....
Koji ti je danas dan ciklusa? Kakav si to test radila, ovulacijski ili za trudnocu? Ako kazes da ti je danas tek ovulacija onda trudna sigurno nisi. Test za trudnocu se radi oko sljedece nadolazece menstruacije ili ako ista izostane. Ovo moze biti evaporacijska linija. Ne znam sto bi ti drugo rekla. Koliko imas godina?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji