Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

yumyum93

Ej cure, samo pitanje. Zadnja men. mi je bila 19.5 Imala sam odnose 2 dana nakon iste, u vrijeme plodnih i sada nakon njih… Ciklus mi je na cca 33,34 dana… Po kalendaru, men mi treba doci za 8 dana.. Grudi me ful bole i imam grčeve… Sta mislite?

Ja sam radila test 5-6 dana prije izostanak M.... I pokazalo ni pozitivan test
    Ako si jako nestrpljiva pokušaj i ti tako
    Ali evo ovo je moj test na dan kada mi trebala doci m

Prijavi adminu

Omerta

Broj poruka: 1496

Prijavi adminu

Jako lijepi plus!  Cestitam!!

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Mare4

Broj poruka: 22

Prijavi adminu

Bok svima! Nova sam ovdje, pa prvo čestitam svima koje su ugledale plusiće I držim fige svima koje još pokušavaju kao ja U subotu bih trebala dobiti menstruaciju, i silno se nadam da je neće biti do daljnjega...

Prijavi adminu

Omerta

Jako lijepi plus!Cestitam!!

😘

Prijavi adminu

Djevojke....pitanje
    Da li ste prije trudnoće pile ili sada pijete folnu kiselinu?

Omerta

Prijavi adminu

Pa da, preporucljivo je, prije i tokom. Ja sam pila neke multivitamine koji u sebi sadrze nesto folne, a od pozitivnog testa sam pocela uzimati bas samu folnu odnosno folat od Solgara.

• yumyum93

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

mare222

yumyum93

Ej cure, samo pitanje. Zadnja men. mi je bila 19.5 Imala sam odnose 2 dana nakon iste, u vrijeme plodnih i sada nakon njih… Ciklus mi je na cca 33,34 dana… Po kalendaru, men mi treba doci za 8 dana.. Grudi me ful bole i imam grčeve… Sta mislite?
    Ja sam radila test 5-6 dana prije izostanak M…. I pokazalo ni pozitivan test
    Ako si jako nestrpljiva pokušaj i ti tako
    Ali evo ovo je moj test na dan kada mi trebala doci m

Hvala mare, čestitam na plusiću! Imam neke lagane mučnine, gadi mi se pizza ejjj pizza.   I imam grčeve kao da cu dobit svaki čas.... 

Broj poruka: 13

Prijavi adminu

Može pomoć?
    Danas je od prilike dan ovulacije, i imam jako bolne dojke, bol u donjen delu leđa i ispod trbuha, naročito u levom jajniku. Mučninu i nervozu, kao i povećan apetit, beli iscjedak i mokrenje. 
    Radila sam test, i pokazala se druga sjena, bleda i nakog toga je nestala..
    O čemu je reč?

Omerta

Prijavi adminu

Koji ti je danas dan ciklusa? Kakav si to test radila, ovulacijski ili za trudnocu? Ako kazes da ti je danas tek ovulacija onda trudna sigurno nisi. Test za trudnocu se radi oko sljedece nadolazece menstruacije ili ako ista izostane. Ovo moze biti evaporacijska linija. Ne znam sto bi ti drugo rekla. Koliko imas godina?

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.