Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

vuky

Broj poruka: 1560

Prijavi adminu

Isto 2mj i isto odmah razočarenje .... iako ajde, još se mogu nadati par dana ....

Mallla

Broj poruka: 6880

Prijavi adminu

Evo kod mene prošla 4 mj praćenja i ciljanja.... A 8mj ne paženja kad su plodni dani

url=https://lilypie.com]

vuky

Prijavi adminu

Malla, želim ti ovaj mjesec plus ....

Broj poruka: 29

Prijavi adminu

Najgoe mi je tih par dana pred m... Ne znam hocu dobit ili sam trudna pa me boli stomak, jos kad si umislim simptome 🤦‍♀️ 😄.. Mallla jesi isla kod gina? Ja planiram ici sad kad mi zavrsi..da se uvjerim da je sve u redu sto se tice plodnosti i toga 

Mallla

Broj poruka: 6880

Prijavi adminu

Vuky bit ce kad tad... Sad se natapam macom i vrkutom pa cemovidit hoce sta pomoc. 
    Marija idem 1 godišnje na pregled redovni, a što se tiče zatrudnjivanja sve unutra 1 godine truda je ok obzirom na godine pa se trudim bit zen. Planiram ići u 8om mj pa malo povuć priču o zatrudnjivanju ako do tada ne uspije.. Prvi put mi je trebalo 10mj truda

url=https://lilypie.com]

vuky

Prijavi adminu

Nego sto nego će biti... samo se opustiti i uživati. Ja sam do O pila konopljiku i uzimam folnu, sad me strah uzimati kojopljiku, uzeti ću ju ako dođe M, no toplo se nadam da mi neće trebati ;)

• loptica1

Broj poruka: 4

Prijavi adminu

Pozdrav zene.
    Zadnja m bila 28 aprila,s tim da je dosla 3 dana ranije,inace urani dan dva.
    Ovulacija bila 13 maja,a vjestica je trebala doci 27 maja.
    Na dan kasnjenja test pokazao -
    Nemam uopce nikakve znakove pmsa,grdi me ne bole,ma bas nista. Sta mislite jel bilo rano za test.
    I da,radimo na bebi 

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Pozz 
    Nova sam ovdje ali vas pratim neko vrijeme tj tražim odgovore
    Sada imam pitanje pa mi pomagajte
    Radila sam test 5 dana prije M i rezultat je svjetla druga linija
    Evo slike.....šta vi mislite🤪

Omerta

Broj poruka: 1496

Prijavi adminu

Lijepo se vidi za tako rano testiranje.  Ponovi jos za par dana ili na dan izostanka, tad bi trebala biti jos jaca linija. Cestitam i sretno! Ps: kod mene je sad isto tako bilo, nisam mogla izdrzati pa testirala ful rano, prvo nista, al onda se pocela nazirati blaga linija, da bi za par dana bilo super vidljivo. U pravilu bolje ne testirati prerano, prvo da se ne razocaramo, drugo jer moze na nekim testovima biti i evaporacijaka pogotovo ako prodje ono dozvoljeno vrijeme iznad 5-10min. To obicno bude na testovima sa plavim linijama. Crvene (kao na tvom testu) su se pokazale puno vjerodostojnije.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Omerta

Lijepo se vidi za tako rano testiranje.Ponovi jos za par dana ili na dan izostanka, tad bi trebala biti jos jaca linija. Cestitam i sretno!Ps: kod mene je sad isto tako bilo, nisam mogla izdrzati pa testirala ful rano, prvo nista, al onda se pocela nazirati blaga linija, da bi za par dana bilo super vidljivo.U pravilu bolje ne testirati prerano, prvo da se ne razocaramo, drugo jer moze na nekim testovima biti i evaporacijaka pogotovo ako prodje ono dozvoljeno vrijeme iznad 5-10min. To obicno bude na testovima sa plavim linijama. Crvene (kao na tvom testu) su se pokazale puno vjerodostojnije.

Hvala ti
    I kod mene prvo nista onda za par min tako svjetla linija.
    Da napravit cu ponovno za dva dana😁
    Nadam se velikom plusiću.
    Jel tebi potvrđena T ili....

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.