Vuky bit ce kad tad... Sad se natapam macom i vrkutom pa cemovidit hoce sta pomoc.
Marija idem 1 godišnje na pregled redovni, a što se tiče zatrudnjivanja sve unutra 1 godine truda je ok obzirom na godine pa se trudim bit zen. Planiram ići u 8om mj pa malo povuć priču o zatrudnjivanju ako do tada ne uspije.. Prvi put mi je trebalo 10mj truda
url=https://lilypie.com]
Lijepo se vidi za tako rano testiranje. Ponovi jos za par dana ili na dan izostanka, tad bi trebala biti jos jaca linija. Cestitam i sretno! Ps: kod mene je sad isto tako bilo, nisam mogla izdrzati pa testirala ful rano, prvo nista, al onda se pocela nazirati blaga linija, da bi za par dana bilo super vidljivo. U pravilu bolje ne testirati prerano, prvo da se ne razocaramo, drugo jer moze na nekim testovima biti i evaporacijaka pogotovo ako prodje ono dozvoljeno vrijeme iznad 5-10min. To obicno bude na testovima sa plavim linijama. Crvene (kao na tvom testu) su se pokazale puno vjerodostojnije.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Lijepo se vidi za tako rano testiranje.Ponovi jos za par dana ili na dan izostanka, tad bi trebala biti jos jaca linija. Cestitam i sretno!Ps: kod mene je sad isto tako bilo, nisam mogla izdrzati pa testirala ful rano, prvo nista, al onda se pocela nazirati blaga linija, da bi za par dana bilo super vidljivo.U pravilu bolje ne testirati prerano, prvo da se ne razocaramo, drugo jer moze na nekim testovima biti i evaporacijaka pogotovo ako prodje ono dozvoljeno vrijeme iznad 5-10min. To obicno bude na testovima sa plavim linijama. Crvene (kao na tvom testu) su se pokazale puno vjerodostojnije.
Hvala ti
I kod mene prvo nista onda za par min tako svjetla linija.
Da napravit cu ponovno za dva dana😁
Nadam se velikom plusiću.
Jel tebi potvrđena T ili....
Sortiraj odgovore
Najstariji