Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Red Fox

Broj poruka: 1385

Prijavi adminu

Ja sam npr. radila test dan prije ocekivane menge i bio je negativan, nakon toga menga nije dosla i test pozitivan 😊 ponovi sa jutarnjim urinom. Sretno 😊

Broj poruka: 29

Prijavi adminu

Pricekat cu jos 2 dana pa cu ponoviti ako ne dođe.. Red fox a jesi imala tipicne simptome tih ranih dana npr. Bolne grudi, glad itd.. 

Red Fox

Broj poruka: 1385

Prijavi adminu

Mjesec prije sam imala sve simptome a nisam bila trudna 🤦🏼‍♀️ a ovaj put sam smo cekala da dode menga. Jedino sam posumnjala kad su krenuli grcevi, a menge nema. To mi se inace nikad ne dogada.

Prijavi adminu

Tako je meni jucer bilo. Bas sam imala jake grceve, a jos uvijek je nema . Vidjet cu jos kroz dan, dva🙄Nadam se plusiću. U svakom slucaju hvala na odgovorima 😚

Mallla

Broj poruka: 6880

Prijavi adminu

Marija2909 prošlo je 4 dana od testiranja, već sad bi mogao bit pozitivan test, još uz te simptome. 
    Testovi su uglavnom pouzdani na dan očekivane M. 
    Sretno! 

url=https://lilypie.com]

Prijavi adminu

Hvala ali evo poceo je smeđi iscjedak znaci da ce uskoro i M 😒

Mallla

Broj poruka: 6880

Prijavi adminu

A šteta ako je M neka čim prije ode pa da možeš pinovo u lov 

url=https://lilypie.com]

Prijavi adminu

Treba sad docekat da prođe, a bas smo gledali na plodne dane i sve 😞 a dobro... Jednom ce se uhvatit 

vuky

Broj poruka: 1560

Prijavi adminu

Je dugo pokušavate  Marija?

Prijavi adminu

Nije dugo, 2mj

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.