Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby

Broj poruka: 374

Prijavi adminu

Mislim da je nazalost bila biokemijska trudnica u pitanju

• dunja10

Broj poruka: 99

Prijavi adminu

To je i meni palo na pamet da je bila biohemijska trudnoca koju nebi ni primetila da nisam imala neke simptome i radila testove,kad uradim pregled kod gin.javicu kako sam prosla...hvala puno na savetima i podrsci....

• dunja10

Prijavi adminu

I ovako sam sanjala da sam otisla na pregled i da mi je na uz gin.ustanovio da nosim petorke

• baby

Broj poruka: 374

Prijavi adminu

Nažalost imam slično iskustvo od prošle god...kasnila mi je mislim da 3 dana i napravila sam test, vidla se blijeda druga crtica, i muž je vidio i onda dan nakon ujutro crtica je bila još manje vidljiva i dobila sam m to popodne...

Mallla

Broj poruka: 6880

Prijavi adminu

I ja sam u 1om mj imala biokemijsku. Pozitivan test i 4 dana kašnjenja a peti dan dobila

url=https://lilypie.com]

• dunja10

Prijavi adminu

Meni samo nije jasno zasto i dalje imam mucninu ujutru,glavobolje povremene i uzasno mi se spava...samo da se docepam termina kod doktora..

peggy95

Broj poruka: 583

Prijavi adminu
    Pozdrav cure, danas mi je 27 dc.. ovulacija ne znam kada mi je bila i ne znam kad trebam dobiti (inače imam neredovne cikluse) i danas mi vrag nije dao mira i morala sam napraviti test i vidi se sjena.. vidite li ju i vi? Ili sam ja poludila skroz 😂 već par dana osjećam kao da ću dobiti, a nikako i imam lagane grčeve (inače me boli taj dan kad ću dobit procurim i kraj)
    Pozdrav cure, danas mi je 27 dc.. ovulacija ne znam kada mi je bila i ne znam kad trebam dobiti (inače imam neredovne cikluse) i danas mi vrag nije dao mira i morala sam napraviti test i vidi se sjena.. vidite li ju i vi? Ili sam ja poludila skroz 😂 već par dana osjećam kao da ću dobiti, a nikako i imam lagane grčeve (inače me boli taj dan kad ću dobit procurim i kraj)

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Mallla

Broj poruka: 6880

Prijavi adminu

Peggy vidim sjenu a sad samo mogu navijati da ta sjena postane prava jasno vidljiva crta

url=https://lilypie.com]

zvjezdica37

Broj poruka: 1230

Prijavi adminu

Ja isto vidim sjenu!sretno i da se pojaca u pravu crtu

peggy95

Broj poruka: 583

Prijavi adminu

Joj nadam se!! Pokušavamo već godinu dana i nikakoo

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.