Odlicno,to bih mogla za sljedeci mjesec narucit pa bas ciljano ic…
Iliii se jednostavno opustit pa kad dode 🫶🫶Naruci bit ce ti lakse pratiti pa imati ciljano odnose. Sretno! 😊
Hvalaaa ti puno na savjetima,radila sam test sada CB i izgleda nista,ovi test ko da odma ima sjenu po sredini 🤔🤔
Druskat cemo se naredno vrimee,pa cu svaki novost dilit sa vama 🤗🤗🤗
Radimo na bebi od 14.10.22'
🧔32
👸29👩❤️👨 29.11.22'
Iliii se jednostavno opustit pa kad dode 🫶🫶Naruci bit ce ti lakse pratiti pa imati ciljano odnose. Sretno! 😊Hvalaaa ti puno na savjetima,radila sam test sada CB i izgleda nista,ovi test ko da odma ima sjenu po sredini 🤔🤔
Druskat cemo se naredno vrimee,pa cu svaki novost dilit sa vama 🤗🤗🤗Vecina ima losa iskustva sa CB testovima, pouzdani su Cyclotest, Gravignost ultra ili Pregny test, s niti jednim od njih neces pogrijesiti.
Moze izvjestavaj sa novostima. 😊😊
Vjestice nema evo 4ti dan...kaze dr da budem strpljiva sa testom da mi je moguce O bila kasnije...
🧔32
👸29👩❤️👨 29.11.22'
Iliii se jednostavno opustit pa kad dode 🫶🫶Naruci bit ce ti lakse pratiti pa imati ciljano odnose. Sretno! 😊Hvalaaa ti puno na savjetima,radila sam test sada CB i izgleda nista,ovi test ko da odma ima sjenu po sredini 🤔🤔
Druskat cemo se naredno vrimee,pa cu svaki novost dilit sa vama 🤗🤗🤗Vecina ima losa iskustva sa CB testovima, pouzdani su Cyclotest, Gravignost ultra ili Pregny test, s niti jednim od njih neces pogrijesiti.
Moze izvjestavaj sa novostima. 😊😊Vjestice nema evo 4ti dan…kaze dr da budem strpljiva sa testom da mi je moguce O bila kasnije…Moguce i to, ti sama procjeni kad ces raditi test.
Strpljen spasen 🫣🫣🫣
Jakooo se nadan da ce bit ➕➕
🧔32
👸29👩❤️👨 29.11.22'
Nadan se draga🤗od simptoma napuhana stalno mi pun mjehur i spava mi se ..danas sam jedino osjetila jako probadanje u jajnicima ko da mi neko nožom riže trbuh trajalo 15 minuta..pa mislim da će doc ipak
Kod tebe?
U mene je probadanje u jajnicima,umor glavobolja,bijeli ktemasti isjecadk i napuhanost i mucnina tu i tamo...
Bit cu stroljiva jos ovi tjedan pa radit test 🤔🤔❤️
🧔32
👸29👩❤️👨 29.11.22'
Jutro svima! I meni je trudnoća potvrđena kod dr. Kako sam bila u tom trenu uzbuđena, zaboravila sam je pitati za putovanja na posao? Svaki dan imam 40 min lagane vožnje u jednom smjeru, koja me na neki način opušta i ne umara, posao mi nije stresan. Može li toliko vožnje u danu naštetiti? Oprostite ako su pitanja glupava, jako smo htjeli dijete i uspjeli nakon dugo vremena. Sad ne želim napraviti nešto pogrešno.
Nadan se draga🤗od simptoma napuhana stalno mi pun mjehur i spava mi se ..danas sam jedino osjetila jako probadanje u jajnicima ko da mi neko nožom riže trbuh trajalo 15 minuta..pa mislim da će doc ipak
Kod tebe?
U mene je probadanje u jajnicima,umor glavobolja,bijeli ktemasti isjecadk i napuhanost i mucnina tu i tamo…
Bit cu stroljiva jos ovi tjedan pa radit test 🤔🤔❤️
Ipak dobila danas 🙈
Kod tebe?
U mene je probadanje u jajnicima,umor glavobolja,bijeli ktemasti isjecadk i napuhanost i mucnina tu i tamo…
Bit cu stroljiva jos ovi tjedan pa radit test 🤔🤔❤️Ipak dobila danas 🙈
Ja jos nista 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Jedino sta mi se spava uzasno ima 2 dana,test negativan,nezz vise sta da mislim 🙈🙈🙈
Doktorica sto posto sigurna da je jos rano za test da se strpim jos par dana
🧔32
👸29👩❤️👨 29.11.22'
Sortiraj odgovore
Najstariji