Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    04. Kolovoz 2019. 10:57

Curke, imate li vi kakve simptome? Ja bas nista, osjecam se super. Ima li jos netko bez simptoma?

Nova19
    04. Kolovoz 2019. 11:03

Kiki i ja pijem Elevit od samog početka i mislim da ti je to dovoljno ukoliko ti je sve ok... bitno da piješ tu folnu.
    Šta se tiče simptoma ja ih u ovoj trudnoci imam na pretek 🙄 bolne grudi, stalni umor, bol u leđima, na wc po cijele dan i noći... ali se ne žalim, svaka trudnoca je drugačija... u prvoj nisam ništa imala od toga osim piskanja 😄

04. Kolovoz 2019. 12:04

Cure, evo mene žica u trbuhu, ali ne kao menstrualna bol na koju do sada nisam reagirala već po gornjoj sredini trbuha na desno, posebno kada stojim na nogama i ispružim se. Sad me uhvatio strah 😕

ribi1234
    04. Kolovoz 2019. 12:23

Kiki156

Curke, imate li vi kakve simptome? Ja bas nista, osjecam se super. Ima li jos netko bez simptoma?

Ja sam ti skoro 2 tjedna bila bez simptoma i onda zadnja 2 dana..bum. Cice ne smijem dotaknuti,  jutros sam povracala onu zuc. Valjda nije vise bilo hrane u zelucu. 

ribi1234
    04. Kolovoz 2019. 12:24

mrvičak

Cure, evo mene žica u trbuhu, ali ne kao menstrualna bol na koju do sada nisam reagirala već po gornjoj sredini trbuha na desno, posebno kada stojim na nogama i ispružim se. Sad me uhvatio strah 😕

Probaj leci na bok. Meni je to pomagalo kada bi me uhvatili bolovi.

Boa35
    04. Kolovoz 2019. 12:39

Pozz svim novim curkama! 🥰
    Evo i ja bez nekih posebnih simptoma..sise me bolile od 4-5tj i prestale..tj.znaju me boliti kad ih stisnem, ali ne svaki dan..žiganje u trbuhu je prestalo, jedino odem spavat u 22h i probudim se u 9ujutro 😄 i popodne legnem na pola h barem..na go sam pa mogu..ne znam što će biti kad se vratim doma i na posao 😁 
    I meni je u utorak prvi pregled i bit ću točno 7tj..koliko se veselim, toliko me i strah..inače sam mpo trudnica, prva trudnoća mi nije dobro završila..pa strepim svaki dan..ali vjerujem da će ovaj put biti sve u redu! 💚🧡 
    Vratili smo dvije blastice, pa je i  sad pitanje jel se primila jedna ili obje 🙈🤞🤞

skoljka
    04. Kolovoz 2019. 12:54

Karla jedva cekam tvoj pregled 🥰, bitno da ti uzivas na go, ja idem malo na kupanje iduci tjedan pa me brinu utrici kad pocnu curiti😂, jel ti njih upotrebljavas ili duphaston ili onaj gel?
    Cure nemam niti ja nikakvih simptoma, grudi nista posebno, ja se salim da imaju temperaturu, tople i malo teze, al nikako da pocnu rasti😂
    Ta probadanja oko 5,6 ili 7tt su normalna jer maternica raste, siri se, gura druge organe.
    Neka je pitala sta pijemo, ja pijem Elenatal, Mg375, Omegu3 i Estrofem, za njeg neznam do kad cu morati, jel ga jos netko pije? 

Nova19
    04. Kolovoz 2019. 13:16

Karla jedva čekam da nam javiš 👏🏼👏🏼👏🏼 
    I stavljam utrice a idemo na more za par dana... bit će veselo na plaži, dobro da imam tamne badiće 😁

skoljka
    04. Kolovoz 2019. 13:25

Nova19

Karlajedva čekam da nam javiš 👏🏼👏🏼👏🏼
    I stavljam utrice a idemo na more za par dana… bit će veselo na plaži, dobro da imam tamne badiće 😁

Ahhha, ddobro si rekla bit ce veselo, jos masno kad curi 

Boa35
    04. Kolovoz 2019. 13:37

Hvala vam cure! 🥰
    Što se utrića tiče ja ih stavljam 3x2..ovu popodnevnu turu stavim oko 14h, legnem na nekih pola sata-sat i onda na plažu iza 16h..i ne iscijedi mi se ništa po kupaćem..bude mi malo bijela flekica, ali nema komadića niti ništa.. 
    Mislim da je bitno ne ići bar sat-dva nakon što ih stavite na more, pustit ih neko vrijeme da oni odrade svoje..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.