Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Kolovoz 2019. 11:13

Meni je druga. Prva je bila školska.

ribi1234
    03. Kolovoz 2019. 13:36

skoljka

ribi1234

Cure, evo nas doma nakon pregleda. Doktorica mi se smijala jer sam joj s vrata odmah otisla leci na stol za UZV. Kaze da budem sretna jer me ne muce simptomi vise, a i da je moguce da sam se na neke od njih (npr. cicke) vec naviknula pa ih ne dozivljavam. Sluzbeno sam danas 9+3 ali je bebica malo veca tako da smo ju ocito 'napravili' par dana ranije jer velicinom odgovara desetom tjednu. Vide se male rucice i nogice, srceko je lupalo kao ludo i bebica se migoljila. Valjda smo ju zivcirali sa onom sondom :D

Aaaaa kako divno 🥰🥰🥰, cestitam, super da nam kazes za taj test, ja pojma nemam o tim testovima niti koji izabrati, po cemu si se ti vodila da uzmes taj. Jel se ti testovi dodatno placaju, kako to sve ide?
    Antonela39dobro dosla😉, meni je prva, i totalno mi je sve novo.

Pa to ti doktori ponude kao mogucnost. Odabrala sam taj jer dokorica ima dobra iskustva s njim i kaze da je pouzdan, al vjerujem da su ti testovi ustvari ista prica. Svi se placaju i nikako nisu jeftini. Cca 5 i pol tisuca kuna, ovisi kojeg odaberes. 

ribi1234
    03. Kolovoz 2019. 17:13

Nestala nam je grupa s pocetne stranice pa ju ovim postom vracam.

skoljka
    03. Kolovoz 2019. 22:09

ribi1234

skoljka

ribi1234

Cure, evo nas doma nakon pregleda. Doktorica mi se smijala jer sam joj s vrata odmah otisla leci na stol za UZV. Kaze da budem sretna jer me ne muce simptomi vise, a i da je moguce da sam se na neke od njih (npr. cicke) vec naviknula pa ih ne dozivljavam. Sluzbeno sam danas 9+3 ali je bebica malo veca tako da smo ju ocito 'napravili' par dana ranije jer velicinom odgovara desetom tjednu. Vide se male rucice i nogice, srceko je lupalo kao ludo i bebica se migoljila. Valjda smo ju zivcirali sa onom sondom :D

Aaaaa kako divno 🥰🥰🥰, cestitam, super da nam kazes za taj test, ja pojma nemam o tim testovima niti koji izabrati, po cemu si se ti vodila da uzmes taj. Jel se ti testovi dodatno placaju, kako to sve ide?

Pa to ti doktori ponude kao mogucnost. Odabrala sam taj jer dokorica ima dobra iskustva s njim i kaze da je pouzdan, al vjerujem da su ti testovi ustvari ista prica. Svi se placaju i nikako nisu jeftini. Cca 5 i pol tisuca kuna, ovisi kojeg odaberes.

Koliko ti imas god..? Cure sa zimskih su mi rekle da dr. savjetuju nifty i slicne njemu nakon 35 god. a za manje god. da je za pocetak dovoljan kombinirani. Ja imam 32 god. 

mama33
    04. Kolovoz 2019. 00:10

Pozdrav svima! 
    Evo i ja se pridruzujem, druga trudnoca a prvi put  na forumu.
    Ja sam 7+6 

04. Kolovoz 2019. 06:17

mama33

Pozdrav svima!
    Evo i ja se pridruzujem, druga trudnoca a prvi put na forumu.
    Ja sam 7+6

Dobrodošla nam 👏🙏😃

Nova19
    04. Kolovoz 2019. 07:19

Bok cure! I ja bi vam se pridružila ☺️
    Inače sam na temi beba zima ali bliže sam vama po tt, cure su iznimno drage ali u većom stadiju trudnoće, sta nikako nije loše za buduća pitanja 😁
    Ja sam sada 7+6, drugi pregled imam u utorak ujutro i jedva čekam 🥰🥰

Kiki156
    04. Kolovoz 2019. 07:42

Hej cure! Evo jos jedne trudnice, 6 tjedana. Na prvi pregled idem tek u 10.tjednu jer smo na moru do kraja mjeseca, a ja saznala za plus dan prije polaska! 😁 

Sto pijete od vitamina. Ja samo elevit. Preporucuje se i omega zbog razvoja mozga i ociju, ali ona moze i nesto kasnije. 

skoljka
    04. Kolovoz 2019. 08:45

Nove cure dobro dosle, kako je lijepo vidjeti da nas ima vise 🥰🤗

ribi1234
    04. Kolovoz 2019. 08:57

skoljka

ribi1234

skoljka

ribi1234

Koliko ti imas god..? Cure sa zimskih su mi rekle da dr. savjetuju nifty i slicne njemu nakon 35 god. a za manje god. da je za pocetak dovoljan kombinirani. Ja imam 32 god.

27 imam al mi je prva T lose zavrsila, a i dragi ima downica u obitelji pa zelimo provjeriti za svaki slucaj...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.