Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mama33
    04. Kolovoz 2019. 13:53

mrvičak

mama33

Pozdrav svima!
    Evo i ja se pridruzujem, druga trudnoca a prvi put na forumu.
    Ja sam 7+6

Dobrodošla nam 👏🙏😃

Hvala!!😁

Vaki
    04. Kolovoz 2019. 14:17

Cure - ja vas čitam, ali ću vam se pridružiti nakon pregleda jer je sad još rano. Sad sam 4+7. Javljam vam se da vam kažem kako ja koristim Crinone gel i on uopće ne curi. Stavlja se jednom dnevno. Ide na recept. Preporodila sam se s njim. 😉

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Nova19
    04. Kolovoz 2019. 14:25

Karla i ja stavljam 3x2, oko 8 14:00 22:00...
    Na plažu nećemo ići prije pola 5-5 pa se nadam da će biti ok... ma da ponekad imam osjećaj da mi curi i par Sari nakon šta sam stavila 🙄😁
    Neka nam je svima opušteni godišnji 🥰

skoljka
    04. Kolovoz 2019. 15:30

Vaki

Cure - ja vas čitam, ali ću vam se pridružiti nakon pregleda jer je sad još rano. Sad sam 4+7. Javljam vam se da vam kažem kako ja koristim Crinone gel i on uopće ne curi. Stavlja se jednom dnevno. Ide na recept. Preporodila sam se s njim. 😉

Jeeee 🤗🥰 tak sam sretna zbog tebe
    Jos nam Lilypie fali, Lemon, neznam koja jos? 

skoljka
    04. Kolovoz 2019. 15:30

Vaki

Znaci danas si 5tt

Boa35
    04. Kolovoz 2019. 15:37

Vaki

Čekamo te 🤗🥰

Kiki156
    04. Kolovoz 2019. 15:43

Nek nam je svima sa srecom curke! Meni je ovo treca trudnoca, prva je nazalost zavrsila sa spontanim, druga je bila uspjesna i imam jednog vecelog djecaka od godinu i 9 mjeseci. Ova nas je beba iznenadila, planirali smo svakako uskoro drugo, ali evo, bebica je odlucila da ce i ona s nama na more. ☺️ Jako se veselimo, ali sam ja zbog prve trudnoce u strahu iako sam opustenija nego u drugoj trudnoci. Tad sam lezala prva 3 mjeseca jer sam imala hematom, isto sam stavljala utrice. Najvise sam se opustila kad se beba pocela micati pa sam u svakom trenu znala da je dobro. Najgori je ovaj pocetak kad cekas ultrazvuk ko ozeblo sunce. 😅  Mene prvi uzv ceka tek krajem kolovoza kad se vratim s mora. Srecom na moru brzo vrijeme leti i ispunjeno je pa brze prode. 

Boa35
    04. Kolovoz 2019. 19:45

Kiki156

Nek nam je svima sa srecom curke! Meni je ovo treca trudnoca, prva je nazalost zavrsila sa spontanim, druga je bila uspjesna i imam jednog vecelog djecaka od godinu i 9 mjeseci. Ova nas je beba iznenadila, planirali smo svakako uskoro drugo, ali evo, bebica je odlucila da ce i ona s nama na more. ☺️ Jako se veselimo, ali sam ja zbog prve trudnoce u strahu iako sam opustenija nego u drugoj trudnoci. Tad sam lezala prva 3 mjeseca jer sam imala hematom, isto sam stavljala utrice. Najvise sam se opustila kad se beba pocela micati pa sam u svakom trenu znala da je dobro. Najgori je ovaj pocetak kad cekas ultrazvuk ko ozeblo sunce. 😅 Mene prvi uzv ceka tek krajem kolovoza kad se vratim s mora. Srecom na moru brzo vrijeme leti i ispunjeno je pa brze prode.

Ma naravno, sad se samo opustiti na moru i uživati na najjače!! Mi same iovako ne možemo utjecati na ništa kako je suđeno tako će i biti..mislim da puno znači i to da smo pozitivne i bez stresa.. 🤗
    Mene su cure i tu i na mpo forumu dosta utiješile, a sad kako će biti i na čemu smo, vidjet ćemo u utorak!
    Lijep, veseli i opušten godišnji ti želim! 🥰🐳

ribi1234
    04. Kolovoz 2019. 21:31

mrvičak

Cure, evo mene žica u trbuhu, ali ne kao menstrualna bol na koju do sada nisam reagirala već po gornjoj sredini trbuha na desno, posebno kada stojim na nogama i ispružim se. Sad me uhvatio strah 😕

Jesi bolje?

05. Kolovoz 2019. 06:04

ribi1234

mrvičak

Cure, evo mene žica u trbuhu, ali ne kao menstrualna bol na koju do sada nisam reagirala već po gornjoj sredini trbuha na desno, posebno kada stojim na nogama i ispružim se. Sad me uhvatio strah 😕

Jesi bolje?

Hvala što misliš na mene. Vjerojatno je bilo do crijeva. Brzo je prošlo. Hvala Bogu🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.