Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    05. Kolovoz 2019. 13:36

Tko ima sve ovaj tjedan pregled? 🥰
    Ako me dobro pamćenje služi 🙊 sutra nas ima nekoliko prvi ultrazvuk? 🤗💚💜
    Ja sam tek u 17:30..porodit ću se do tada 😜🙈 ne znam kako ću dočekat.. 

Nova19
    05. Kolovoz 2019. 13:38

Ja sutra imam drugi pregled u pola 8 i jedva čekam! Trebala sam u 17:00 ali je pomakla termin, na moju sreću 😁

05. Kolovoz 2019. 13:57

Ja sam u 14:30 sutra. Sretno svima 😘

japanka
    05. Kolovoz 2019. 14:11

Curke hvala na dobrodoslici. 
    Sto se simptoma tice, ja isto nemam bas neke simptome. Znam da mi je u prvoj trudnoci odmah bilo da su me cike boljele (kao u pms-u), morala na wc stalno i mucnine ali navecer uglavnom i povratila sam valjda 2-3 puta u cijeloj trudnoci, a sad nista od navedenog! Zna mi biti malo mucno, ali vise mislim od gladi kako je netko napisao, tj ja ne osjecam bas da sam gladna, ali kad razmislim kad sam zadnji put jela skuzim da je to to. 
    Sretno svima na pregledima :) da sve bude skolski! :) 

skoljka
    05. Kolovoz 2019. 15:02

Sretno svim curama sutra da budu uspjesni pregledi i vi prezadovoljne i ponosne 🥰
    Ja imam u petak u 10:39 drugi pregled na 9tt
    Cure jel vi pijete kavu, ja je kao izbjegavam, popijem lagani chapucino ponekad, al mi bas fali, posebno lad imam dan bez energije. Jel ima nesto sto izbjegavate, nemislim na alkohol 

Boa35
    05. Kolovoz 2019. 15:40

skoljka

Sretno svim curama sutra da budu uspjesni pregledi i vi prezadovoljne i ponosne 🥰
    Ja imam u petak u 10:39 drugi pregled na 9tt
    Cure jel vi pijete kavu, ja je kao izbjegavam, popijem lagani chapucino ponekad, al mi bas fali, posebno lad imam dan bez energije. Jel ima nesto sto izbjegavate, nemislim na alkohol

Meni je rečeno sa izbjegavam samo tunu ako nije jadranska, sirovo meso i jaja i nepasterizirano mlijeko.. 
    Kavu popijem ujutro normalno i popodne pola šalice..
    Sve ostalo normalno jedem..alkohol ne pijem..al dr je rekao još prije da čaša vina ili pive ne škodi nikako..vino zapravo pomaže ako se ima nizak tlak.. 
    Paštete i pršut ne izbjegavam, pojedem kad mi se jede..

05. Kolovoz 2019. 15:44

Ja jedem sve. Tuna mi inače škodi pa ju svakako izbjegavam. Kavu ljeti nikada ne pijem, pa evo ni sada. Jučer sam se najela sira i pršuta. 😋
    Alkohol ne pijem, al iskreno baš bi voljela popiti čašu vina, ali nastojim izbjegavat. 

skoljka
    05. Kolovoz 2019. 15:50

Znaci da se prestanem glupirat i popijem tu jednu kavu dnevno koja mi jako fali posebno radi tlaka. Joj ja bi zivila na Argeti i salati ljeti i za dorucak i rucak i veceru 😂, bas mi fali

05. Kolovoz 2019. 15:58

Ja ne pijem kavu, prestala sam i biljne čajeve. Ne pijem inače gazirano, ali sad mi jako paše gusti od naranče pa to ločem. Jedan dan sam kupila i fantu i baš mi je legla. Jedino me muči manjak apetita, sve mi je odvratno, a inače volim jesti. Paše mi puding od lješnjaka i voće, jedem grozdje. A noćas sam sanjala da jedem kisele krastavce. 😂 Danas za ručak sam jela samo pire krumpir. Nemam ideje šta bi stavila u sebe, a da je malo zdravije i konkretnije?? Meso ne smijem vidjet

Inače jel uzimate što od dodatnih vitamina ili samo one trudničke? Ja njih i magnezij da me kao ne bole noge, ali svejedno stalno nešto boli, probada...

Nova19
    05. Kolovoz 2019. 16:51

Ja ne jedem tunu, meki sir, plodove mora izbjegavam... popijem cappuccino ili nes kada mi dođe gust, ali puno rjeđe nego prije.
    Slobodno možeš popiti šalicu kave kada ti dođe želja.
    Ja pijem Elevit pronatal i aspirin Protect (na preporuku ginekologice).
    Sretno svima na pregledima 👏🏼👏🏼

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.