Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    05. Kolovoz 2019. 10:59

mrvičak

Evo ženi jutros krenuo lagani smeđi iscjedak. Nema ga puno, al je nekako gust. 😕

😣😣 A da odeš možda na hitnu? 
    Možda stvarno nije ništa, puno je cura to imalo i bilo je sve ok..al opet da budeš mirnija.. 

05. Kolovoz 2019. 11:00

Meni je par dana bilo jako muka kroz dan, onda navečer ok, primjetila sam da mi je više muka na prazan želudac, ali uopće mi se ništa ne jede, nemam apetita. Jedan dan sam i povratila. Danas mi je ok, onako blah, jela sam ujutro i sad već ponovno postajem gladna i počinje mi biti muka, ali ni približno onako kao što mi je bilo proteklih dana. 
    Meni je doduše draže da mi je muka nego da nije, utuvila sam si u glavu da to znači da je sve ok, mada je ginićka na pregledu rekla da to ništa ne znači.
    Ah ne znam što misliti.

Što se tiče iscjetka, ja bih odmah kod doktora, sigurnosti radi!

Vaki
    05. Kolovoz 2019. 11:07

Mrvičak - ne znam uzimaš li progesteron, ako uzimaš onda pojačaj dozu i miruj. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

C1M4
    05. Kolovoz 2019. 11:45

Mrvicak jesi li bila na pregledu? Ja bi svakako na tvom mjestu otisla na hitnu provjeriti sto je pa ce ti oni napisati utrogestan ako ga vec ne koristis ili ce ti dati tocnu dozu koliko da sada uzimas..

Točkica37
    05. Kolovoz 2019. 11:49

Mrvicak odi na hitnu

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Nova19
    05. Kolovoz 2019. 12:14

Meddleo dobro došla ! Mi smo tu negdje, ja danas 8tt.
    Vjeruj tvoji strahovi su normalni i prisutni smo kod svih nas koje smo nažalost imale loša iskustva... bitno da te taj strah ne obuzme, da ga se riješiš sa pozitivom koliko je moguće, skreneš misli na nešto drugo... 
    mrvicak samo polako, u ovom stadiju ne možeš puno napraviti osim se pokušati opustiti... možeš ići u bolnicu da se smiriš i vidjeti u čemu je stvar🤞🏻
    Javi se, nadam se da je to ništa 💓

05. Kolovoz 2019. 12:26

Joj, cure, super ste. Hvala vam na podršci. 
    Ne pijem ništa osim folne i magnezija. 
    Evo stalno je za sada. Toga je zaista malo bilo i svijetlo smeđe boje. Onako čokoladne.
    Sutra sam na pregledu popodne pa neću paničarit, tj. pokušat ću 🙏🙏

mama33
    05. Kolovoz 2019. 12:32

meddle0407

Meni je termin 16.3., kad sam 2017. zatrudnila sve je bilo isto doslovno u dan - isti dan zadnje menstruacije, isti termin poroda, sve isto. Ne moram vam govoriti da to samo pridonosi mojim strahovima…
    Pokušavam biti optimistična, isto gledam opremu za bebe, sve sam si već našla haha, ali uvijek me to nešto kopka, ne mogu si pomoći.
    Jel i vama simptomi variraju iz dana u dan?

Na isti dan nam je termin 😉
    Inace, ja nemam ama bas nikakvih simptoma da ponekad i zaboravim da sam trudna.

skoljka
    05. Kolovoz 2019. 12:48

Mrvicak nadam se da je to bilo samo prolazno 🤗
    Vidim pisete o simptomima, ja nemam nikakve posebne, grudi boljele na pocetku, sad nista, jedan put ni je bilo bas muka i odmah povratila, i to sto Karla kaze kad ogladnim ako odmah nesto ne pojedem dodje mi muka, nemam problema niti sa spavanjem, kad zaspem ko medvjed sam, osim kad me mjehir zaboli pa me to probudi. I da danas sam sva nekako smusena😵

05. Kolovoz 2019. 12:57

Mrvičak, nadam se da je sve ok, ja sam isto imala smedji iscjedak u prvim danima trudnoće i kad sam to spomenula svojoj dr. rekla je da to nije ništa zabrinjavajuće. Sutra ćeš onda saznati o čemu se radi...

Drago mi je čuti da nas ima sa svakakvim i nikakvim simptomima, treba pozitivno dalje! 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.