Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribi1234
    05. Kolovoz 2019. 09:05

mrvičak

ribi1234

mrvičak

Cure, evo mene žica u trbuhu, ali ne kao menstrualna bol na koju do sada nisam reagirala već po gornjoj sredini trbuha na desno, posebno kada stojim na nogama i ispružim se. Sad me uhvatio strah 😕

Jesi bolje?

Hvala što misliš na mene. Vjerojatno je bilo do crijeva. Brzo je prošlo. Hvala Bogu🙏

Samo bez panike. Mene ti probode nekad kad kihnem. Nije ugodno, uplasim se al to je sve ok. 
    Nazalost iz iskustva znam da prepoznas 'losu bol'. Ja sam u prvoj T tocno osjetila kad je prestalo kucati srce. Nisam mogla udahnuti od bolova. To je bilo u petak, u ponedjeljak smo bili na uzv i doktor nam je rekao da nema otkucaja i da se plod prestao razvijati prije otprilike 3 dana... u sebi sam znala da nesto nije ok.
    Kad te zaboli, okreni se na bok i malo se samo umiri. Pricaj s bebicom, pomazi ju i sve ce biti ok. 
    I da, cesto zaboli kad trebas ispustiti vjetar ili podrignuti  ne ustrucavaj se. 

05. Kolovoz 2019. 10:16

Drage cure, prijavljujem se sa jednom proljetnom bebom (termin bi mi bio sredinom ozujka).
    Trudna sam 8 tjedana, a prije tjedan dana sam bila na prvom pregledu i sve je bilo ok, srce je kucalo.
    Inače imam jednu curu od 10 godina, a 2017. smo počeli raditi na bebi. U tom periodu do danas sam imala jedan spontani u 9.tjednu trudnoće.
    Po prirodi sam paranoična i oko svega se brinem i vjerujte mi da već sad imam osjećaj da ću poludit od brige, sve mi je sumnjivo. Ako jedan dan nemam mučnine, odmah se uplašim da nešto ne valja. Ako me trbuh zaboli, odmah strahovi. Ako me cice slabije bole, raspad sistema. 
    Ima li još takvih kao što sam ja? 

Boa35
    05. Kolovoz 2019. 10:41

meddle0407

Drage cure, prijavljujem se sa jednom proljetnom bebom (termin bi mi bio sredinom ozujka).
    Trudna sam 8 tjedana, a prije tjedan dana sam bila na prvom pregledu i sve je bilo ok, srce je kucalo.
    Inače imam jednu curu od 10 godina, a 2017. smo počeli raditi na bebi. U tom periodu do danas sam imala jedan spontani u 9.tjednu trudnoće.
    Po prirodi sam paranoična i oko svega se brinem i vjerujte mi da već sad imam osjećaj da ću poludit od brige, sve mi je sumnjivo. Ako jedan dan nemam mučnine, odmah se uplašim da nešto ne valja. Ako me trbuh zaboli, odmah strahovi. Ako me cice slabije bole, raspad sistema.

Da, točno znam kako ti je.. mislim da nas nekoliko ima s pričom sličnoj tvojoj i pušemo i na hladno.. 
    Ja imam sutra prvi pregled, bit ću točno 7tj. Danas sam se ranije probudila, nisam mogla spavati, cijelo vrijeme razmišljam o pregledu i hoćemo li napokon vidjeti 💚 

skoljka
    05. Kolovoz 2019. 10:43

meddle0407

Dobro dosla 🤗, onda smo iste, meni je termin 13.3. 
    Meni je ovo prva trudnoca, i ja se bojim toga da beba ne prestane sa razvojem, kad puno o tome razmisljam onda sam grozna, sve mi smeta, zivcira, svi mi krivi(to se valjda zovu hormoni 🤪), zato pokusavam ne misliti o tome, vec bit sto pozitivnija, radije gledam opremu za bebu po int, i sto bi mi trebalo a da ne kupujem gluposti pa zaokupiram mozak takvim stvarima. Pokusaj ne misliti na proslu trudnocu, jer i ovoj sad bebi si ti potrebna pozitivna, nasmijana raspolozena, posebno sad kad se mozak razvija, jer niti jedna trudnoca nije ista, ovo sad djete je za sebe nema nista sa onim proslim nedaj da te vode te negativne misli. Ja svaki put kad sam nesto ljuta pomislim jesam luda pa ce mi djete poslije biti neka ljutica ahahah luda moja glava😅

skoljka
    05. Kolovoz 2019. 10:44

Karla89

meddle0407

Da, točno znam kako ti je.. mislim da nas nekoliko ima s pričom sličnoj tvojoj i pušemo i na hladno..
    Ja imam sutra prvi pregled, bit ću točno 7tj. Danas sam se ranije probudila, nisam mogla spavati, cijelo vrijeme razmišljam o pregledu i hoćemo li napokon vidjeti 💚

🤗🥰💚

05. Kolovoz 2019. 10:49

Meni je termin 16.3., kad sam 2017. zatrudnila sve je bilo isto doslovno u dan - isti dan zadnje menstruacije, isti termin poroda, sve isto. Ne moram vam govoriti da to samo pridonosi mojim strahovima...
    Pokušavam biti optimistična, isto gledam opremu za bebe, sve sam si već našla haha, ali uvijek me to nešto kopka, ne mogu si pomoći.
    Jel i vama simptomi variraju iz dana u dan?

Boa35
    05. Kolovoz 2019. 10:51

Cure kakve ste vi s mučninama? 
    Ja još nisam uopće niti jednom povratila, ali sam skužila da mi dođe mučno kad sam gladna.. prvo dođe gladni onda krene muka..čim pojedem zalogaj dva smiri se lagano i dalje je ok 😄 i da, od jučer mi hrana bljutava.. 🙈
    Skuhala za ručak fuže s tartufatom i ispohala tikvice, sve mi bljutavo bilo..mužu bilo odlično, kaže da sam lulasta postala 😜😀

05. Kolovoz 2019. 10:55

Evo ženi jutros krenuo lagani smeđi iscjedak. Nema ga puno, al je nekako gust. 😕

05. Kolovoz 2019. 10:55

mrvičak

Evo ženi jutros krenuo lagani smeđi iscjedak. Nema ga puno, al je nekako gust. 😕

Meni*

Boa35
    05. Kolovoz 2019. 10:57

meddle0407

Meni je termin 16.3., kad sam 2017. zatrudnila sve je bilo isto doslovno u dan - isti dan zadnje menstruacije, isti termin poroda, sve isto. Ne moram vam govoriti da to samo pridonosi mojim strahovima…
    Pokušavam biti optimistična, isto gledam opremu za bebe, sve sam si već našla haha, ali uvijek me to nešto kopka, ne mogu si pomoći.
    Jel i vama simptomi variraju iz dana u dan?

Sve će biti ok, mira  biti 🤞😊
    Da i meni simptomi variraju iz dana u dan..evo danas se vratila doma, bila na tržnici i mesnici, skinem grudnjak i osjetim bol u sisama..a nisam je osjetila nekoliko dana.  
    Ma svaki dan mi je drugačiji.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.