Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Veljača 2020. 21:35

skoljka

Kad cesnslikati drugu polovicu?
    Sta stvarnno znaju baloncice puhati 🙈🙈nemogu vjerovat, dok mi za svaki pokret koji nam je cudan brinemo jel sve uredu, oni se unutra zaj…. 😱😂

Da bas sam procitala da dok je jedna bila na 3d/4d da je gledala kako joj beba puse baloncice i cudila se isto, svasta oni izvode mi pojma nemamo. Maca je preslatka 😍😻
    Vaki i ja sam se bome sokirala odkud taj zvuk i da se tako van cuje

Boa35
    02. Veljača 2020. 21:50

mmammaa

Tina1803 upravo sam pogledala u Lesnini na webu i nisam ništa našla Mellorine KIK ima stvarno meke i kvalitetne bodije veličine 56, to sam i ja primjetila. Tamo sam već uzela 4 kom za bebu. Mislila sam kombinirati ogradicu i minky dekicu od Dada & Rocco sa jastukom i poplunom kupljenim drugdje (jer oni imaju samo verzije jastuk + poplun kojima se ne skidaju navlake) i navlakama koje mi se svide. Vidjet ćemo koliko će to biti moguće.
    skoljka puno hvala na prijedlogu. Upravo sam poslala Etheralu upit pa ćemo vidjeti.
    MickeyMouse gledala sam u Bubamari, ali ne treba mi 6-dijelni set, a samo u njima su uključeni jastuk i poplun.
    Vaki pelene iz konzuma se zovu Lumpi. Isprobali smo normlanu verziju i novu premium. Iskreno, bile su super dok nije izašla Premium verzija. Od tad puštaju ko sito. Sad jedino Premium valja, a to se očito bila i poanta..

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.studio-nova.hr%2F&h=AT0MwZnkGcXG2H6oQ05f_8h8P6N-Kq1f89eiE4sLRHnWgniZBM1FQQ7ksY00Nz4HYZi3Ehw29Ipo_iIGuy-UBQjGzBbu6MlU5els487e31uL53yLNNR2t_QaqdrS6MQAL6Gv5Lg
    Pogledaj odgovara li ti ovo 😊

Boa35
    02. Veljača 2020. 21:52

Mmammaa Sad vidim da nije stavilo link poplun+jastuk nego njihove stranice.. pod pokrivači imaš pa škocni 🙂

02. Veljača 2020. 22:07

skoljka

Mmamma sta treba napravoti da se dobiju Konzumove pelene, pretpostavljam da znas 😎😉
    Tina da danas me nesto voli 😅

https://www.multipluscard.hr/djecji-klub
    Evo mogu ti i ja odgovoriti, treba se uclaniti u njihov klub, dobro si me podsjetila to sam zaboravila. 😀

• mamasita05
    02. Veljača 2020. 23:13

mmammaa

Tina1803 nažalost nijedan ne odgovara dimenzijama. Izgleda da Lesnina ima samo 80x80 ili 100x135, a meni treba 120x80 ili 120x90. Svejedno hvala na trudu.

Mmamma, imas u baby centru posteljine u tim dimenzijama. Ne znam jel imaju odvojeno poplune. 

• mamasita05
    02. Veljača 2020. 23:17

mamasita05

mmammaa

Tina1803 nažalost nijedan ne odgovara dimenzijama. Izgleda da Lesnina ima samo 80x80 ili 100x135, a meni treba 120x80 ili 120x90. Svejedno hvala na trudu.

Mmamma, imas u baby centru posteljine u tim dimenzijama. Ne znam jel imaju odvojeno poplune.

Evo ima
    https://www.babycenter.hr/lagea-komplet-poplun-i-jastuk-medicot-white-40x60120x-80-1403187-602406.html

Lunina_mama
    02. Veljača 2020. 23:41

U Jysku ims 90 x 130 poplun:
    https://jysk.hr/spavaca-soba/popluni/baby-junior/junior-popluni/poplun-jun-400g-sola-90x130cm

Ja sam kupila njihovu posteljinu pa sam je morala malo prepravit da odgovara starom poplunu od malene prve.

skoljka
    02. Veljača 2020. 23:55

Mellorine

skoljka

Mmamma sta treba napravoti da se dobiju Konzumove pelene, pretpostavljam da znas 😎😉
    Tina da danas me nesto voli 😅

https://www.multipluscard.hr/djecji-klub
    Evo mogu ti i ja odgovoriti, treba se uclaniti u njihov klub, dobro si me podsjetila to sam zaboravila. 😀

Cure su pisale o njihovim pelenama pa me podsjetilo da se kod njih moze dobiti pakiranje. Zasto ne isprobati 🤷🏻‍♀️

• MiniMa
    03. Veljača 2020. 07:52

Ajme koliko divme robice😍😍
    Moj muz je uvjeren da je maloj bebi dok se ne krece samostalno dovoljan jedan outfit po danu 😂😂
    Cak mu je dobro islo da i mene u to uvjeri 🙈
    (prvo dijete, neiskusni smo 🤷‍♀️)
    Ali dzabe mu sve to nakon ove slike😅
    Vidim da ste pisale puno o poplunu i jastuku... Ja iskreno nisam razmisljala odmah uzeti poplun, nego eveentualno malo deblju dekicu, a za jastuk jos razmisljam.... Neki kazuda beba mora spavat na ledima na ravvnoj povrsini, neki na jastukupod nagibom od msm da 15°, pa drugi kazu onaj neki sta ima udubinu u sredini, onda sad postoje i rolo jastuci koji su kao fiksatori da se beba ne okrece..... 🤯🤯
    Kakvih ste vi misljenja i iskustva? 🤔

Boa35
    03. Veljača 2020. 08:17

Jutrooo ... Ponedjeljaaak, a ja domaa 😊😊😊
    Izgubljena sam malo 🙈 imam toooliko toga u planu za napraviti, pa kako je popis veliki, u strahu sam da neću stići 🤓 ali pomalo ćemo nekako.. 
    MiniMa ja sam isto odustala od kupnje jastuka i popluna.. prvo su me iznervirali što svaki dućan ima svoje dimenzije..i onda gdje bi to kupila, moraš kod njih i navlake.. ali na tečaju su nam rekli da bebi oni nisu potrebni, pogotovo jer kad mi rodimo dolazi toplije vrijeme i najbolje za bebu je da spava bez jastuka..može se ispod madraca staviti ručnik ili nešto da taj dio gdje je bebi glava bude malo povišeni.
    Njihov je prijedlog za spavanje: pelena, pidžama, vreća za spavanje i eventualno neka dekica preko ili ako nema vreće onda dugi bodi ispod pidžame i dekica gore..kao ne treba ih pretoplo odijevati i pokrivati jer su onda nemirni i ne spavaju dobro.. 
    Ali iskusne mame će ti reći kako su one radile, ja sam štreberica i teoriju više-manje naučila, a kak će bit u praksi vidjet ćemo 🤷🙈
    .
    E da, pitanje što se pelena tiče..koju ćete vi veličinu kupovati?? One najmanje 2-5kg ili 3-6? 
    Ja ću to ovaj tj krenut kupovat pa sam mislila koji paket jednih i drugih da imam.. a opet ne znam koliko paketa?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.