Ja se oko moje curke zabavila bas ju nesto uhvatila temperatura i kasalj...al da brzinski se javim!uglavnom za pelene broj 1 nemojte previse lagerovat jer ako vam beba imalo bude veca moze komotno odma dvojku nositi pelena,ja sam s prvom nakupovala tih jedinica rodila relativno malu bebeu od 3 kg i nisam ih potrosila,jer doslovno ako rodis bebu od 3,5 kg mozes dvojku odmah korisiti:)
Kod mene je tak lijepo vrijeme i toplo, nas dva malo gustamo na suncu, pijemo kavicu, jos mi umjesto ove trave fali more 😎🏖️🌞pa da ugodjaj bude potpun, mogu misliti kako je lijepo kod vas koje ste na moru, kad je u ovoj mojoj djungli ovak 😊
Minnie brz oporavak malenoj 🤞🏻, ne bi bilo cudo, pored ovog ludog vremena, da se svi razbolimo.
Karla 🙈 jel se snalazis, vidim jos si pod dojmom da si doma 😂
Kod mene je tak lijepo vrijeme i toplo, nas dva malo gustamo na suncu, pijemo kavicu, jos mi umjesto ove trave fali more 😎🏖️🌞pa da ugodjaj bude potpun, mogu misliti kako je lijepo kod vas koje ste na moru, kad je u ovoj mojoj djungli ovak 😊
Minnie brz oporavak malenoj 🤞🏻, ne bi bilo cudo, pored ovog ludog vremena, da se svi razbolimo.
More i dan su predivni a ja mogu samo gledati kroz prozor ☹ no, još maloooo💙
Sad kad sam vidjela tvoju poruku..moram si odmah ic kavu radit! Kod nas bas nije suncano,a nismo bas toliko udaljene.
Evo veci dio robice ispeglan, jos jedna tura za vesmasinu tetri i nesto sitno robice ostalo. Isla isto sa malom prosetati kad je ovako lijepo vani, a i bolje mi zaspe pa na miru rucak kuham 😊
Za platnene je netko pitao, svaka cast tko se za to odluci, ja cu ipak ovu jednostavniju opciju izabrati ipak zelim malo i odmora da bude, a to mi se cini dosta pranja i peglanja.
sagi sad svaki dan slavis kako se petak priblizava 😀
Minnie da curka sto prije ozdravi 🍀 kod nas bas dosta gripe i temperatura pa sve izbjegavamo, stvarno je vrijeme ludo vise
Skoljka tako treba samo uzivancija 😀
Jutros sam se vagala i eto me na +10 🙈
Hvala svim na pomoći Uspjela sam napokon naći i to preko Etherala. Imaju u ponudi i samo jastuk i poplun. Jastuk je 30kn, a poplun 80kn što je sasvim ok.
skoljka prvo trebaš imati Multiplus karticu od Konzuma i onda se učlaniti u dječji klub. Nakon toga ti pošalju doma kupon za besplatne pelene.
Uzela sam na piji one spavacice sto imaju sa svake strane gumbice, ove su bile jedna 60 jedna 70 kn, ima i po 90 one su mal ljepse npr u bijeloj i krem boji ali isti đavo.
Imam za radaonu jednu sivu obicnu iz lidla.
Ogrtac sam vidjela svjetlosivi i tamnosivi u pepcu 79,90. Ako budem stigla odem probati danas
https://ibb.co/56YRdnn
https://ibb.co/Fqgrs1z
It’s a baby boy💙
Pozz drage mame, netko tko ima iskustva sa kolestazomhttps://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/kolestaza-u-trudnoci-29818 da napise svoje iskustvo ❤
Hej, ja nisam imala iskustvo s tim ali Ella Dvornik je to imala u prvoj trudnoći i mislim da je snimila baš video o tome di priča o tom iskustvu pa malo pronjuškaj, možda čuješ nešto korisno. Sretno!
Gledala sam video , ali bi volila ako ima koja mama da zna ili je sama prosla da se javi 🙈
Hvala, sretno svima ;))
Ajme prekrasne robice Mellorine🥰 preslatko!
Fever super spavacice.👍
Ne znam kako je u Karlovcu jel mozemo imati svoje spavacice, mozda ti Majo znas?🤔 davne 2015.god nismo mogli, a te njihove su me jako jako smetale. Grube su jako bile, sva sam izgrebana bila.
Skoljka i kod nas je prekrasan dan. Evo kod svojih ispred kuce u tankoj majici.
Zna li netko nesto prirodno protiv alergije ako uopce postoji takvo nesto?
Dan curke! Ja u putu vec sad brojim kako cu sest sati izdrzat u autobusu .
Bejbi moja frendic koristi te pelene i sa trecim djetetom sada i ne znam.ona kaze da je jedino komplicirano kad idu negdje pa onda mora to nositi pa u vrecicu pa onda kad dodje doma oprati.Ok mozda nju jeftinije izadje no ja cu ostat pri pelenama jer ovo non stop prati pa onda u perilici mi se neda.Svaka cast onome kom se da no meni se to neda.i moras imat par komada mislim da su oni uzeli nekih osam cini mi se po 100 kn komad
Sortiraj odgovore
Najstariji