Tina nista ti se pretplati u neki kafic pored obale koji ima lezaljke ili jos bolje onaj krevet sa baldahinom i gustaj uz obalu, malo sale 😉 nemoj se ljutit.
Maja pa gdje si ti, a da nam je razlika tak, ovdje je jos suncano 17°.
Melorine 😍 kako lijepo izgleda, a ja jos odgadjam da to zapocnem, ovi moji ujucani vec se spremaju kad napunim 36tt da ocekuju svaki dan, a ja ih blijedo gledam reko nebudem ja jos sta vam je 😖
Mmamma vec sam odradila 👍🏻
Fever jesi to u Bosni bila na placu, pa ja sam istu takvu( samo druga boja) sa ogrtacem platila 70kn
Tina nista ti se pretplati u neki kafic pored obale koji ima lezaljke ili jos bolje onaj krevet sa baldahinom i gustaj uz obalu, malo sale 😉 nemoj se ljutit.
Maja pa gdje si ti, a da nam je razlika tak, ovdje je jos suncano 17°.
Melorine 😍 kako lijepo izgleda, a ja jos odgadjam da to zapocnem, ovi moji ujucani vec se spremaju kad napunim 36tt da ocekuju svaki dan, a ja ih blijedo gledam reko nebudem ja jos sta vam je 😖
Mmamma vec sam odradila 👍🏻
Fever jesi to u Bosni bila na placu, pa ja sam istu takvu( samo druga boja) sa ogrtacem platila 70kn
Tinanista ti se pretplati u neki kafic pored obale koji ima lezaljke ili jos bolje onaj krevet sa baldahinom i gustaj uz obalu, malo sale 😉 nemoj se ljutit.
Majapa gdje si ti, a da nam je razlika tak, ovdje je jos suncano 17°.
Melorine😍 kako lijepo izgleda, a ja jos odgadjam da to zapocnem, ovi moji ujucani vec se spremaju kad napunim 36tt da ocekuju svaki dan, a ja ih blijedo gledam reko nebudem ja jos sta vam je 😖
Mmammavec sam odradila 👍🏻
Feverjesi to u Bosni bila na placu, pa ja sam istu takvu( samo druga boja) sa ogrtacem platila 70kn
Pa ideja uopce nije losa! 🤔 moram se raspitati malo🥰
Mene danas sve zivo boli. Steže me u trbuhu i kontrakcije su ful česte, muka mi je...🤦♀️
Tinanista ti se pretplati u neki kafic pored obale koji ima lezaljke ili jos bolje onaj krevet sa baldahinom i gustaj uz obalu, malo sale 😉 nemoj se ljutit.
Majapa gdje si ti, a da nam je razlika tak, ovdje je jos suncano 17°.
Melorine😍 kako lijepo izgleda, a ja jos odgadjam da to zapocnem, ovi moji ujucani vec se spremaju kad napunim 36tt da ocekuju svaki dan, a ja ih blijedo gledam reko nebudem ja jos sta vam je 😖
Mmammavec sam odradila 👍🏻
Feverjesi to u Bosni bila na placu, pa ja sam istu takvu( samo druga boja) sa ogrtacem platila 70kn
Pa ideja uopce nije losa! 🤔 moram se raspitati malo🥰
Mene danas sve zivo boli. Steže me u trbuhu i kontrakcije su ful česte, muka mi je…🤦♀️
A jooj 😐🤗
Skoljka,ja sam iz Karlovca,cini mi se da si ti nekad pisala da si iz Jastrebarkog...
Jahanara,zbilja neznam za spavacice..oba puta sam u njihovim bila..vjerojatno ce nam tocno rec kad krenemo u TA..meni nisu bile toliko strasne njihove..a i neda mi se krcat torbu za tamo..pa bolje da se oni pobrinu za njih nego da ja..ionako ih ne nosim..pa mi bezveze i kupovat za tih par dana u bolnici.
Bejb1 - ja sam koristila platnene pelene, ali negdje od 4. mjeseca starosti (možda i malo kasnije) kad nije više imao tako tekuću stolicu kao u početku.
Skoljka - vrijeme je da kreneš s pripremama, blizu si termina.
Tina - misliš da je to povezano s vremenom?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ja sam jutros poslala doktorici radi smedjeg iscjetka poruku,od subote se nije javljalo...Rekla mi je ako se ponovi opet da dodjem ako ne da dodjem kad sam narucen...nadam se da cu do tada izdrzat za dva tjedna me na pregled😃joj samo da mi je izgurat da do 36 tjedna izdrzim onda cu konacno odahnut...
Tina vjerujem ti i mene danas sve ali doslovno sve zivo boli,pritisak mi dolje,trbuh me boli,kontrakcije😂😂a curka mi bolesna tako bas jedva dan guram...jedino me utjesi sto me beba udara normalno pa bar znam da je dobro
Bejb1 - ja sam koristila platnene pelene, ali negdje od 4. mjeseca starosti (možda i malo kasnije) kad nije više imao tako tekuću stolicu kao u početku.
Tina - misliš da je to povezano s vremenom?
Ja se nadam da je 😳
Polako, ne zuri se meni jos 🙈, ja sam zacrtala da hocu po kuci da zavrsim ciscenje koje radim jednom godisnje, jos su mi ostali spajza i kuhinja, i cekam da se ovi smiluju da mi zavrse namjestaj pa da i zavjese operem, pa cu onda pocet sa pranjem opereme, kolica, robice itd, TORBE ZA RODILISTE🙈
Spavacice su odlicne, u ducanima ih nema ispod dvjestotinjak kuna bas trudnicke i za dojilje, cak i obicne spavaćice s gumbicima su cca 150 kn
Mogla bi se i ja zaletit za vikend do placa.... Po slici vidim da su identicne kakve reklamira neki trudnicki butik na internetu...
Ja evo danas uzela ogrtac u Pepcu za 70kn, obican tanki prugasti... Za to koliko cu ga koristiti bit ce dobar🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji