Mellorine preslatka je robica 😍
Evo mi kavicu pijemo..bebuška lupka sve u 16 od jutra 🙉
Ja super spavam od kad ne jedem ništa iza 18h.. nadam se da će tako i ostati (samo da ne ureknem sad 🙈)
Jedino mi muka od okretanja s boka na bok..kao morž se osjećam, ne mogu to uopće u snu napraviti nego se probudim, smeta mi trbuh 😆
Danas nastavljamo sa sastavljanjem namještaja 💪
Nadam se da danas nećete imati probleme s južinom 😊 meni totalno paše ovo vrijeme, super se osjećam, živnula sam čim se sunce pojavilo..dosta mi me više one magluštine i depresivnog vremena! 🌞
Jutro curke.. Izgleda da je jucer bio dan za sladolede 🤣
Mi bili u setnji i morali svratiti do ducana da si trudnica kupi Maximo.. Bas mi se jeo :)
Jutro cure!
Mellorine robica je preslatka!😀 puno ljepse robice ima za curice.
Moram jos kupiti bodica na preklop. Bila sam u HMu u Areni, trazila sam te na preklop gdje je 5kom u paketu al nisam vidjela🤔
I hlacica moram kupiti.
.
Sto se tice spavanja, mene donji dio ledja boli tako da i ne spavam najbolje.
.
Ne znam ima li koja od vas problema sa alergijom, al kod mene je vec pocelo-oci svrbe, suze, nos curi... a koliko mi je poznato nista ne smijem u trudnoci.
Jutrooo cure
Moja noc nikakvaa
Nissm mogla spavat od pola 12 do pola 2
Citav stomak me zigao al bukvalno udaralo mi je od zeluca toliko sam se bila prepala sta je..a mali je jaos bio aktivan
Mislila sam ako ne popusti otici na hitnu
Ali sta bi moglo biti tako?Znaci nisu menst grcevi pri dnu stomaka da mislim da su one kontakcije nego od zeluca mi je udaralo ziganje to...
Mozda sam zafrkala stomak
Sinoc sam pojela cips a nisam ga jela 2mj...
Takode i crijeva. Haos hah konstatno su se cula tih 2h
I onda samo od sebe proslo...
Pregled je u cetvrtak a do tad da cujem vasa misljenje da li mislite jel nesto opasno?😔
Jutrooo cure
Moja noc nikakvaa
Nissm mogla spavat od pola 12 do pola 2
Citav stomak me zigao al bukvalno udaralo mi je od zeluca toliko sam se bila prepala sta je..a mali je jaos bio aktivan
Mislila sam ako ne popusti otici na hitnu
Ali sta bi moglo biti tako?Znaci nisu menst grcevi pri dnu stomaka da mislim da su one kontakcije nego od zeluca mi je udaralo ziganje to…
Mozda sam zafrkala stomak
Sinoc sam pojela cips a nisam ga jela 2mj…
Takode i crijeva. Haos hah konstatno su se cula tih 2h
I onda samo od sebe proslo…
Pregled je u cetvrtak a do tad da cujem vasa misljenje da li mislite jel nesto opasno?😔
Možda je stvarno od čipsa ako te žigalo u želucu..
Nemoj jest ništa barem 3h prije nego ideš spavati..ili ako ne možeš barem ne tako tešku hranu.. jel danas ok?
Karla89 evo sad nista apsolutno...
Pa ja mislim da je od toga nadam se odnosno
Bas sam sad popila caj jedan jer crijeva mi i dalje se cuju
Kontam da sam zafrkala jer inace sam izbacila hranu poslije 6 i sinoc se eto zafrkam...
Jutro cure...
kod mene danas predivno vrijeme
Naspavala se nisam, ali to je standard, ne bi se namjestila da me ubiješ. Još malo pa ću moći spavati na trbuhu, yay!
Cure htjela sam vas pitati šta vi mislite, treba li u rodilište nositi neki ogrtač? Ja imam dvije lagane spavaćice i jednu koja može proći kao ogrtač, onako se veže sa strane ali je dosta to prtljavo. Pa razmišljam o ogrtaču - da ili ne? Radije bih ponijela tajice i gore duksu široku. Šta vi mislite?
Karla89 evo sad nista apsolutno…
Pa ja mislim da je od toga nadam se odnosno
Bas sam sad popila caj jedan jer crijeva mi i dalje se cuju
Kontam da sam zafrkala jer inace sam izbacila hranu poslije 6 i sinoc se eto zafrkam…
To ti je od kasne hrane 100%, ne brini 😊 ja isto otkad sam izbacila kasnu veceru i bilo kakvo grickanje navecer lakse spavam, ne budim se piškit stalno, nemam žgaravicu tako da je od toga vjerojatno
Jutro cure…
kod mene danas predivno vrijeme
Naspavala se nisam, ali to je standard, ne bi se namjestila da me ubiješ. Još malo pa ću moći spavati na trbuhu, yay!
Cure htjela sam vas pitati šta vi mislite, treba li u rodilište nositi neki ogrtač? Ja imam dvije lagane spavaćice i jednu koja može proći kao ogrtač, onako se veže sa strane ali je dosta to prtljavo. Pa razmišljam o ogrtaču - da ili ne? Radije bih ponijela tajice i gore duksu široku. Šta vi mislite?
Ja sam si spremila kucni ogrtac jer mi je prakticniji od navlacenja tajica i dukse, ko zna u kakvom stanju cu bit..šavovi, carski, ko zna 🤷♀️ iako sam spremila i pidzamu gornji i donji dio ako mi bude hladno za svaki slucaj ali dvije spavacice i ogrtac obavezno
Sortiraj odgovore
Najstariji