Bok cure...
Kod mene oblačno, išla sam u grad pa ponijela za svaki slučaj kišobran, ali nije trebalo na sreću.
Vidim pripremate mi se polako, svaka čast na speglanom i opranom. Ja dovršila čišćenje za majstorom i malo te stvari preslagivala. Kad sam vidjela koliko Vaki ima robice zapitala sam se hoće li moja biti kao siroče, ali imam punu vrećetinu i mora biti dosta baš me briga!! Još ću iz Nexta naručit neke haljinice da ima za šminku i to je to. Ne znam zašto se toliko opterećujem pa neće bit ni gola ni bosa, ali ne mogu si pomoć. Evo sama sebi idem na živce.
Kupila sam u Pepcu ogrtač za 70 kn, čini se ok
U Lidlu sve već bilo rasprodano dok sam ja došla, uspjela sam jednu majčicu po 12 kn.
Jahanara jesi ti pitala za nesto prirodno za alergije, ja sam cula da prepelicja jaja su super za alergije i astmu, ali to sam samo cula nemam problema s njima pa ti nemogu nista iz iskustva reci.
[left]Skoljka vidis kako po zimskima svi peru da potaknu da nesto krene, tako da ostavi nesto i za kasnije ako zatreba 😀[/left]
[left]Evo jos malo testera stiglo, ja sam i zaboravila što sam sve poskljocala 😂 i eto na opet zaboravila za konzum pelene[/left]
Netko pitao za spavacice, nisam isla na piju u Bosnu nemam kad, nikako mi usput vikendom svi su nam zauzeti nekim slavljima, rodendanima... ti kod nas u gradu na pijaci sam uzela.
Isla sam do pepca vidjet ogrtac, bio je prugasti i neki sivi, lijepi jako ali ja sam 176 meni su bas neki kratki, tako da cu pogledati dalje negdje...
Bili smo na pregledu danas, sve ok, zatvorena, bebacu glava i noge dolje ( doslovno kad mi je radila vaginalni pregled cim je sondu stavila samo vidis dva stopala na stijenci maternice🤣🤣🤣) teski smo 951g +/-.
Iduci pregled prijavljujem za 25.2. Jer mi je opet dala vaginalete i antibiotik ( zadnjih par dana imam zuckastiji iscjedak, ne svrbi ni ne osjeti se). Pa ce mi radit pregled i bris opet :-)
It’s a baby boy💙
I da, ja sam u plusu 7kg. Samo guza i trbuh 😂🙈 kazr sestra od gin da do max 12 kg dobiju trudnice koje bas paze sta jedu. Ja mislim da cu ja natuc bar 15 u ova tri mj jos🤣🤣
I da, na ogtt me nece slati jer kaze nema potrebe.
Bas sam mjerila secer danas 2 h nakon jela bio je 3.7.
Odmah sam Macho pojelq
It’s a baby boy💙
Skoljka - nemoj više takve priče... Ne mogu doći k sebi koliko sam suza isplakala...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Bome Skoljka😥😥... prezalosno al istinito, ako ne vidimo ne znaci da ne postoji.
Zaboravila sam sve ostalo sto sam htjela napisati.
Evo, ja na kraju nisam uspjela uhvatiti onaj ograč u Pepcu jer su samo S/M ostali 🤦🏻♀️
Netko pitao za spavacice, nisam isla na piju u Bosnu nemam kad, nikako mi usput vikendom svi su nam zauzeti nekim slavljima, rodendanima… ti kod nas u gradu na pijaci sam uzela.
Isla sam do pepca vidjet ogrtac, bio je prugasti i neki sivi, lijepi jako ali ja sam 176 meni su bas neki kratki, tako da cu pogledati dalje negdje…
Bili smo na pregledu danas, sve ok, zatvorena, bebacu glava i noge dolje ( doslovno kad mi je radila vaginalni pregled cim je sondu stavila samo vidis dva stopala na stijenci maternice🤣🤣🤣) teski smo 951g +/-.
Iduci pregled prijavljujem za 25.2. Jer mi je opet dala vaginalete i antibiotik ( zadnjih par dana imam zuckastiji iscjedak, ne svrbi ni ne osjeti se). Pa ce mi radit pregled i bris opet :-)
Koliko sam zapamtila bas te prati taj iscjedak. Bitno da je sve ostalo dobro!
A bebac je onda kao kiflica u tom polozaju🥰
Mellorine hvala na info! Malo cu se raspitati al cisto sumnjam da ih ima negdje u mojoj blizini.
Fever čestitam na urednom pregledu!
Ma ne obaziri se na kile .sve će to otići brzo dolje..
Ja sam i dalje na +9.. u zadnjih dva tj nisam ništa dobila.. valjda zato jer ne večeram, a i u pokretu sam stalno..
Sutra ću i ja u shopping.. sad kad sam doma, mogu sve u miru i polako napraviti 🤓
Nije nam se lilypie javljala.. nadam se da su ok.. eto sutra punimo 33tj 🤗🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji