Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • meddleO407
    03. Veljača 2020. 16:46

Bok cure...
    Kod mene oblačno, išla sam u grad pa ponijela za svaki slučaj kišobran, ali nije trebalo na sreću.
    Vidim pripremate mi se polako, svaka čast na speglanom i opranom. Ja dovršila čišćenje za majstorom i malo te stvari preslagivala. Kad sam vidjela koliko Vaki ima robice  zapitala sam se hoće li moja biti kao siroče, ali imam punu vrećetinu i mora biti dosta baš me briga!! Još ću iz Nexta naručit neke haljinice da ima za šminku i to je to. Ne znam zašto se toliko opterećujem pa neće bit ni gola ni bosa, ali ne mogu si pomoć. Evo sama sebi idem na živce.
    Kupila sam u Pepcu ogrtač za 70 kn, čini se ok
    U Lidlu sve već bilo rasprodano dok sam ja došla, uspjela sam jednu majčicu po 12 kn.

03. Veljača 2020. 17:50

Jahanara jesi ti pitala za nesto prirodno za alergije, ja sam cula da prepelicja jaja su super za alergije i astmu, ali to sam samo cula nemam problema s njima pa ti nemogu nista iz iskustva reci.
    [left]Skoljka vidis kako po zimskima svi peru da potaknu da nesto krene, tako da ostavi nesto i za kasnije ako zatreba 😀[/left]
    [left]Evo jos malo testera stiglo, ja sam i zaboravila što sam sve poskljocala 😂 i eto na opet zaboravila za konzum pelene[/left]

Fever
    03. Veljača 2020. 17:58

Netko pitao za spavacice, nisam isla na piju u Bosnu nemam kad, nikako mi usput vikendom svi su nam zauzeti nekim slavljima, rodendanima... ti kod nas u gradu na pijaci sam uzela.
    Isla sam do pepca vidjet ogrtac, bio je prugasti i neki sivi, lijepi jako ali ja sam 176 meni su bas neki kratki, tako da cu pogledati dalje negdje...
    Bili smo na pregledu danas, sve ok, zatvorena, bebacu glava i noge dolje ( doslovno kad mi je radila vaginalni pregled cim je sondu stavila samo vidis dva stopala na stijenci maternice🤣🤣🤣) teski smo 951g +/-.
    Iduci pregled prijavljujem za 25.2. Jer mi je opet dala vaginalete i antibiotik ( zadnjih par dana imam zuckastiji iscjedak, ne svrbi ni ne osjeti se). Pa ce mi radit pregled i bris opet :-)

It’s a baby boy💙

Fever
    03. Veljača 2020. 18:01

I da, ja sam u plusu 7kg. Samo guza i trbuh 😂🙈 kazr sestra od gin da do max 12 kg dobiju trudnice koje bas paze sta jedu. Ja mislim da cu ja natuc bar 15 u ova tri mj jos🤣🤣
    I da, na ogtt me nece slati jer kaze nema potrebe.
    Bas sam mjerila secer danas 2 h nakon jela bio je 3.7.
    Odmah sam Macho pojelq

It’s a baby boy💙

skoljka
    03. Veljača 2020. 18:13

https://m.novi.ba/clanak/269887/prica-babica-i-porodiliste1

Vaki
    03. Veljača 2020. 18:21

Skoljka - nemoj više takve priče... Ne mogu doći k sebi koliko sam suza isplakala...

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Jahanara
    03. Veljača 2020. 18:52

Bome Skoljka😥😥... prezalosno al istinito, ako ne vidimo ne znaci da ne postoji. 

Zaboravila sam sve ostalo sto sam htjela napisati.

Lunina_mama
    03. Veljača 2020. 18:58

Evo, ja na kraju nisam uspjela uhvatiti onaj ograč u Pepcu jer su samo S/M ostali 🤦🏻‍♀️

Jahanara
    03. Veljača 2020. 19:10

Fever

Netko pitao za spavacice, nisam isla na piju u Bosnu nemam kad, nikako mi usput vikendom svi su nam zauzeti nekim slavljima, rodendanima… ti kod nas u gradu na pijaci sam uzela.
    Isla sam do pepca vidjet ogrtac, bio je prugasti i neki sivi, lijepi jako ali ja sam 176 meni su bas neki kratki, tako da cu pogledati dalje negdje…
    Bili smo na pregledu danas, sve ok, zatvorena, bebacu glava i noge dolje ( doslovno kad mi je radila vaginalni pregled cim je sondu stavila samo vidis dva stopala na stijenci maternice🤣🤣🤣) teski smo 951g +/-.
    Iduci pregled prijavljujem za 25.2. Jer mi je opet dala vaginalete i antibiotik ( zadnjih par dana imam zuckastiji iscjedak, ne svrbi ni ne osjeti se). Pa ce mi radit pregled i bris opet :-)

Koliko sam zapamtila bas te prati taj iscjedak. Bitno da je sve ostalo dobro!
    A bebac je onda kao kiflica u tom polozaju🥰

Mellorine hvala na info! Malo cu se raspitati al cisto sumnjam da ih ima negdje u mojoj blizini.

Boa35
    03. Veljača 2020. 20:23

Fever čestitam na urednom pregledu! 
    Ma ne obaziri se na kile .sve će to otići brzo dolje.. 
    Ja sam i dalje na +9.. u zadnjih dva tj nisam ništa dobila.. valjda zato jer ne večeram, a i u pokretu sam stalno.. 
    Sutra ću i ja u shopping.. sad kad sam doma, mogu sve u miru i polako napraviti 🤓 
    Nije nam se lilypie javljala.. nadam se da su ok.. eto sutra punimo 33tj 🤗🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.