Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    02. Veljača 2020. 14:12

Haj cure!
    Elenica i ja kad kasno jedem imam problema sa želudcem/spavanjem i žgaravicom tako da isto izbjegavam jaku hranu i kasno jelo.
    Meddle i ja sam se veselila spavanju na trbuhu pa nisam mogla radi cica 😂 a sto se tiče ogrtača budem si uzela jedan. Donji dio pidžame ili tajice spakiram za svaki slučaj al ako bude porod kao zadnji put neće mi trebati, dobro da sam mrežaste gaćice uspjela navući poslije tuširanja 
    Mmammaa jesi gledala u bubamari njihov set posteljine? Ja sam tamo uzela za prvu curku. Doduše prodaju se uz navlaku 🤔
    Minnie drago mi je da se smirilo i da danas nema ništa! I nadam se da će curka brzo ozdraviti 🤞🏼
    Mi i dalje čekamo kozice, nadam se da će joj ovaj tjedan izbiti, do će biti dva tjedna od zaraze.

Vaki
    02. Veljača 2020. 14:27

Konačno sam odlučila raspakirati novu robicu za bebu da operem jer sam od prvog pronašla samo bijele bodiće i kompletiće.
    Nakupilo se toga, nisam ni skužila da sam dosta toga kupila. To je prva polovica: https://ibb.co/ZW1455L

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    02. Veljača 2020. 14:31

Jučer je prošlo super, dobro sam se osjećala. Nisam jela tortu, ali sam pojela nekoliko kiselih gumenih bombona i sad vidim da ste o tome pisale. 😂
    Cure, tko zna kakvo će biti vrijeme kad rodimo... Pa vani je kao u proljeće, a ja sam nakupovala zimske robice... Neće mu trebati skafander ako vrijeme ostane takvo. 

🤞❤️🙏

Jahanara
    02. Veljača 2020. 14:42

Ajme koliko lijepe robice😀 sad kad vidim kolika je tvoja polovica mogu slobodno reci da nemam nista😅
    Koliko kom bodica, hlacica, pidjamica treba pripremiti? 

Boa35
    02. Veljača 2020. 14:42

Vaki

Konačno sam odlučila raspakirati novu robicu za bebu da operem jer sam od prvog pronašla samo bijele bodiće i kompletiće.
    Nakupilo se toga, nisam ni skužila da sam dosta toga kupila. To je prva polovica: https://ibb.co/ZW1455L

😍😍😍😍
    To je prva polovica??? 🙈🙈😂😂 
    Meni izgleda da ja imam ukupno toliko robice 56-62 😒
    Morat ću tvoju sliku mužu pokazat da vidi da moram još malo nešto kupiti 😂 

sagi
    02. Veljača 2020. 17:11

Vaki bome dobra polovica 😁 ja ću u sad u 2.om konačno krenuti sa skupljanjem 🤗
    A najavljuju neku promjenu vremena pa ćemo vidjet. 

Vaki
    02. Veljača 2020. 17:33

Iskreno, nemam pojma koliko robice treba pripremiti jer to brzo prerastu. Moj je jako puno piškio i kakio, a sve mu je izlazilo na leđa pa sam ga 10 puta dnevno presvlačila. Onda sam isprobavala sve moguće proizvođače pelena i izgleda da su njegovoj građi najbolje pasale pelene iz Konzuma. Nemam pojma više kako se zovu. 🤭

🤞❤️🙏

Fever
    02. Veljača 2020. 17:46

I ja cu iduci tjedan oprati i peglati robicu koju sam uzela pa sliknem.
    Idem sutra do pijaca vidjeti spavacice i ogrtac, kupila sam obicnu spavacicu za rađaonu jos mi dvije trebaju za bolnicu, po jedna za svaki dan jer ce ova od radaone bit za pranje odmah, takve sam upute dobila od cura koje su rađale tu u Os.
    Al ponjeti cu ja jednu obicnu majicu kratkih rukava i tajice jos za svaki slucaj :-)

It’s a baby boy💙

My baby
    02. Veljača 2020. 19:14

Vaki i meni su bile konzumove pelene najbolje doduse to je bilo zadnji put prije devet godina al su mi najbolje drzale i niau propustale.Pampers mi je uvijek propustio i babylove 

mom3
    02. Veljača 2020. 20:40

Tina1803 upravo sam pogledala u Lesnini na webu i nisam ništa našla
    Mellorine KIK ima stvarno meke i kvalitetne bodije veličine 56, to sam i ja primjetila. Tamo sam već uzela 4 kom za bebu. Mislila sam kombinirati ogradicu i minky dekicu od Dada & Rocco sa jastukom i poplunom kupljenim drugdje (jer oni imaju samo verzije jastuk + poplun kojima se ne skidaju navlake) i navlakama koje mi se svide. Vidjet ćemo koliko će to biti moguće.
    skoljka puno hvala na prijedlogu. Upravo sam poslala Etheralu upit pa ćemo vidjeti.
    MickeyMouse gledala sam u Bubamari, ali ne treba mi 6-dijelni set, a samo u njima su uključeni jastuk i poplun.
    Vaki pelene iz konzuma se zovu Lumpi. Isprobali smo normlanu verziju i novu premium. Iskreno, bile su super dok nije izašla Premium verzija. Od tad puštaju ko sito. Sad jedino Premium valja, a to se očito bila i poanta..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.