Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Veljača 2020. 08:30

Skoljka pa da zasto ne isprobati pogotovo kad daju gratis 😀 ja sam sa prvom prvo pampers pc, pa obicne pampers, pa babylove neko vrijeme, violeta su mi nekako krute premda nisu plasticne ko sto su mi npr lumpi (neznam jesu to te iz konzuma) od nekih iz lidla mi je dobila osip, a iz mullera sto je dobila tortu od pelena su mi imale miris, na kraju sam koristila iz plodina njihove neke cak su najjeftinije. Uglavnom sve sam potrosila nisam nijedne bacila samo sam onda mijesala da ne koristim stalno iste ako mi se neke nisu sviđale. Sad npr znam da cu koristiti pampers dok je osjetljiva koza napocetku, pa prijeci na babylove i na kraju te iz plodina.
    MiniMa to ce ti svatko reci razlicito, nama je fizijatrica u petrovoj rekla da sve polozaje treba rotirati, znaci i leđa i oba boka i trbuh( ali potrbusno spavanje samo po danu dok je po nadzorom). Treba spavati na ravnom, jedino ako se beba prehladi onda moze pomoci taj nagib da lakse spava.
    Jastuk iskreno nije ni potreban, ja sam imala zategnutu tetru onu meksu, ali utisnutu sastrane da je nemoze na sebe povuci, poplun i dekica dođu skoro na isto jer je on stvarno lagan bar ovaj koji ja imam.
    Kod mene opet nista od spavanja, oci su mi ko dva jaja na oko, nekuzim a bas sam mislila da cu dobro spavati jer noc prije sam dosta lose, a ovo je jos gore bilo, znaci valjda sam pred jutro samo malo zaspala. A nista me ne muci ni zgaravica ni okretanje, jedino malo ti bolovi u sakama ali zanemarivo 😳

03. Veljača 2020. 08:38

Karla ja imam dva paketa pampers pc 2-5 kg po 78kom i nekako racunam da ce mi to biti ok za prvih mjesec i moram onda dvojku uzeti premda ce mi mozda trebati jos jedna jedinica sad kad racunam 😂
    Ma stignes sve sad lagano, je evo idem peglati ostatak od jucer 😊
    Ja sa prvom nisam koristila vrece, nisam ni pokusavala, dobro mi je spavala, ali frendice koje jesu nekima je bilo ok a nekima su bebaci bili nemirni u njima pa ti tu nemam pametan savjet, ja ih necu kupovati.

bejb1
    03. Veljača 2020. 08:59

Curke, kad vec pricamo o tome.. da li je netko razmisljao o platnenim pelenama i da li ih je mozda netko koristio? :) 

Fever
    03. Veljača 2020. 09:45

Ja poplun imam neki sto sam sobila uz krevetic ali necu ga koristiti tamo do zime, jastuk isto, nema potrebe. Dekica ce biti dosta.
    Sto se tice pelena planiram imati 2-3 pak jedinice. Vec sam dobila jedan pak pampersa, tako da cu vjv kupiti jos 2, od 3–6, jer mislim da su ove sto imam od 2-5. Ak zafali odem kupiti

It’s a baby boy💙

• Elenicaa20
    03. Veljača 2020. 10:07

Jutroo cure☺️
    Samo da vam javim da se sinoc nije javljalo nista slicno onome od preksinoc
    Tako da sam mirnaa bar do pregleda
    Moj je u cetvrtak aBd jedva cekam🤗
    Nadam se da je sve uredu

Corinne
    03. Veljača 2020. 10:11

Meni je mama rekla da bebe ne smiju spavati na jastuku dok su jos male, pa nisam ni razmisljala da to kupim. O puno stvari nisam razmisljala dok nisam pocela citati forume, nemam ni jednu trudnicu ili mamu oko sebe.  hvala vama sto postojite 
    Kupila sam preslatku vrecu za spavanje u Marks&Spenceru, nadam se da ce bebac biti zadovoljan u tome. Ja sam si zamislila da ce mu biti super 

https://ibb.co/0frDN3w

Jel imate iskustva sa Sebamed baby kozmetikom? Nasla sam ovaj set https://www.beautypharmacy.eu/hr/sebamed-baby/prva-torba-plava.html

happyivy
    03. Veljača 2020. 10:28

Joj drago mi je da ste povukle temu pelena jer sam bas o tome jucer razmisljala koliko i koje uzet. Molim iskusne mamasite da nas savjetuju. I muci me koliko bi mi tetrica trebalo. 
    Bejbi ak mislis na pelenice umjesto pampersica, mogu ti ja frendicu pitat ona je malenu s tim oblacila i jako je zafovoljna. Kaze da kompliciranije izgleda nego kaj je. Imas te uloske koje stavljas malo isperes i peres u vesmasini. Ako zelis pitam ju s koje stranice je nabavljala. Ona se skroz brije na to prirodno tak da vjerujem da su kvalitetne

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

Boa35
    03. Veljača 2020. 10:33

Hvala na odgovorima za pelene 🥰
    Uzet ću u raznim dućanima po jedan paket, pa da isprobamo ..jer ne mora značiti da nešto što je nekom odgovaralo da hoće i nama.. 
    Inače, bila sad u lidlari i uzela majica i vesticu 🤓 
    Al veće brojeve za jesen 😊 stvarno je povoljno i isplati se.. već 3x sam bila u lidlu u zadnjih par dana i  kao na kraju ću uzet tulipane.. kako da ne.. mozak mi je na izmaku snaga 🙈🤦

Maja 3
    03. Veljača 2020. 10:42

Jutro cure! Moji su jako dugo spavali bez jastuka i popluna u vrecama za spavanje..malo je zajebano presvlacenje po noci prvih par mjeseci jer se mora i vreca skidat..al bar znas da im je toplo. Mali tek sad da poplun stavit na sebe..jer ak ih i pokrijes..oni se tolko vrte u snu da su zacas na drugoj strani kimbe nepokriveni. Pelena br 1 imam nekih 6 paketa..to sam od kume dobila jer je u babinje nadobivala..tako da nista ne mislim kupovat vise tog broja.
    Platnene pelene sam s malom koristila...i super su mi bile. Sad stoje za prodaju..al nikako da ih poslikam i stavim na njuskalo. Meni odlicne bile! Sad ih ne mislim koristit jer uz 3 djecice..vesa imam i previse..mislim da bi perilica i susilica radile onda 0-24.

sagi
    03. Veljača 2020. 10:45

Meni je danas zadnji ponedjeljak na poslu, sad ću tak odbrojavati do kraja tjedna 😁
    Nakon posla ću svratit u Lidl da vidim jel ima još tetri pa uzmem paket.
    Mislila sam prije posla, al mi nije bilo na krja pameti ujutro 😂
    Meni je plan uzet po paket pampers pc 1 i 2.
    Pa će muž kupovat dalje kad ponestane 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.