Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom3
    02. Veljača 2020. 10:54

Mellorine robica je super i jako mi se sviđa. I ja sam uzimala iz KIK-a bodije dugih rukava. Ovaj na mačku još nisam vidjela, to je izgleda novija robica.

Zna li možda netko gdje mogu kupiti poplon/poplun i jastuk za krevetić/kinderbet. Znači samo njih, bez navlaka ako je moguće. Dimenzije koje trebam su 30x40cm jastuk i 120x80/90  poplon. Tražim posvuda i nigdje ih ne mogu naći u paru. Čak i odvojeno nađem jastuk (na etheral, ali s navlakom), ali poplon zasebno nigdje nisam našla.
    Slažem pomalo krevetić pa više nisam pametna što i kako.
    I je li bolje uzeti poplon i jastuk kojima se navlake skidaju ili one kojima se ne skidaju ili je svejedno? Meni je s prvom kćeri bilo svejedno, ali sad više ni sama ne znam što uzeti

Tina1803
    02. Veljača 2020. 11:06

mmammaa

Mellorine robica je super i jako mi se sviđa. I ja sam uzimala iz KIK-a bodije dugih rukava. Ovaj na mačku još nisam vidjela, to je izgleda novija robica.

Zna li možda netko gdje mogu kupiti poplon/poplun i jastuk za krevetić/kinderbet. Znači samo njih, bez navlaka ako je moguće. Dimenzije koje trebam su 30x40cm jastuk i 120x80/90 poplon. Tražim posvuda i nigdje ih ne mogu naći u paru. Čak i odvojeno nađem jastuk (na etheral, ali s navlakom), ali poplon zasebno nigdje nisam našla.
    I je li bolje uzeti poplon i jastuk kojima se navlake skidaju ili one kojima se ne skidaju ili je svejedno? Meni je s prvom kćeri bilo svejedno, ali sad više ni sama ne znam što uzeti

Mi smo uzeli komplet poplun i jastucic za krevetic u lesnini pa škicni kod njih na webu jeli još imaju

• Minnie255
    02. Veljača 2020. 11:20

Tina1803

Minnie kako si danas?

Hejjj ok sam nema od jucer nista,ali svakako cu poslat poruku da mi je jucer bilo da vidim sta ce reci...ako kaze da dodjem otic cu sutra ...u medjuvremenu mi se curka starija razbolila,temperaturu dobila tako da sam sad oko nje...😏

Lunina_mama
    02. Veljača 2020. 11:22

meddleO407

Jutro cure…
    kod mene danas predivno vrijeme
    Naspavala se nisam, ali to je standard, ne bi se namjestila da me ubiješ. Još malo pa ću moći spavati na trbuhu, yay!
    Cure htjela sam vas pitati šta vi mislite, treba li u rodilište nositi neki ogrtač? Ja imam dvije lagane spavaćice i jednu koja može proći kao ogrtač, onako se veže sa strane ali je dosta to prtljavo. Pa razmišljam o ogrtaču - da ili ne? Radije bih ponijela tajice i gore duksu široku. Šta vi mislite?

Ja ću nositi ogrtač jer uvijek dobro dođe. 

Imaš sada u Pepcu:
    https://i.ibb.co/ws2w2Nw/20200202-112106.jpg

Tina1803
    02. Veljača 2020. 11:22

Minnie255

Tina1803

Minnie kako si danas?

Hejjj ok sam nema od jucer nista,ali svakako cu poslat poruku da mi je jucer bilo da vidim sta ce reci…ako kaze da dodjem otic cu sutra …u medjuvremenu mi se curka starija razbolila,temperaturu dobila tako da sam sad oko nje…😏

Super da nema promjena od jucer 👍😊 Uf držite se onda, sad baš vladaju te viroze...

02. Veljača 2020. 11:44

mmammaa

Zna li možda netko gdje mogu kupiti poplon/poplun i jastuk za krevetić/kinderbet. Znači samo njih, bez navlaka ako je moguće. Dimenzije koje trebam su 30x40cm jastuk i 120x80/90 poplon. Tražim posvuda i nigdje ih ne mogu naći u paru. Čak i odvojeno nađem jastuk (na etheral, ali s navlakom), ali poplon zasebno nigdje nisam našla.

Taman sam stavila prati robicu, ali mislim da je cak taj bodi dugih rukava bio 17kn na popustu tako da nije nova kolekcija, a ostali su po 25kn, a kao puna cijena inace 34kn. Ma meni su tamo super jer mi je odlican pamuk, a nigdi bas nisam nasla bodije na preklop nego tamo. Imam od prve curke dosta piđamica i kombinezonica dugih rukava tako da sam zato uzela ove kratkih rukava, a stvarno nam je toplo u stanu.
    Također od prve imam poplun i jastuk sa etherala kad sam uzimala i ogradicu i posteljinu i jos neke stvarčice. A meni je lakse bilo imati vise posteljina pa njih mjenjati nego da imam vise popluna.

• meddleO407
    02. Veljača 2020. 11:48

Lunina_mama

meddleO407

Jutro cure…
    kod mene danas predivno vrijeme
    Naspavala se nisam, ali to je standard, ne bi se namjestila da me ubiješ. Još malo pa ću moći spavati na trbuhu, yay!
    Cure htjela sam vas pitati šta vi mislite, treba li u rodilište nositi neki ogrtač? Ja imam dvije lagane spavaćice i jednu koja može proći kao ogrtač, onako se veže sa strane ali je dosta to prtljavo. Pa razmišljam o ogrtaču - da ili ne? Radije bih ponijela tajice i gore duksu široku. Šta vi mislite?

Ja ću nositi ogrtač jer uvijek dobro dođe.

Imaš sada u Pepcu:
    https://i.ibb.co/ws2w2Nw/20200202-112106.jpg

Ee baš bi takav, tanki. Hvala!

skoljka
    02. Veljača 2020. 12:00

Ja imam komplet set od Etherala za krevetic bas te dimenzije, nazovi ih, nema veze sto nemaju u web ponudi, sigurno ce ti htjet poslati samo jastuk i poplun. 

Kikolinotino
    02. Veljača 2020. 13:41

Pozz drage mame, netko tko ima iskustva sa kolestazom https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/kolestaza-u-trudnoci-29818 da napise svoje iskustvo ❤

Tina1803
    02. Veljača 2020. 13:51

Kikolinotino

Pozz drage mame, netko tko ima iskustva sa kolestazomhttps://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/kolestaza-u-trudnoci-29818 da napise svoje iskustvo ❤

Hej, ja nisam imala iskustvo s tim ali Ella Dvornik je to imala u prvoj trudnoći i mislim da je snimila baš video o tome di priča o tom iskustvu pa malo pronjuškaj, možda čuješ nešto korisno. Sretno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.