Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    02. Veljača 2020. 20:41

Karla89

Morat ću tvoju sliku mužu pokazat da vidi da moram još malo nešto kupiti 😂

😀 Ovo sam i ja odmah pomislila kad sam otvorila sliku 🙊
    Vaki ajmeeee koliko robice pa ja sve ukupno 56, 62 i nesto 68 nemam toliko, a stalno govorim netreba mi vise, ovo je dovoljno. Kazem ja da ce mi djete biti siroce 🙈😂

Tina1803
    02. Veljača 2020. 20:44

mmammaa

Tina1803 upravo sam pogledala u Lesnini na webu i nisam ništa našla Mellorine KIK ima stvarno meke i kvalitetne bodije veličine 56, to sam i ja primjetila. Tamo sam već uzela 4 kom za bebu. Mislila sam kombinirati ogradicu i minky dekicu od Dada & Rocco sa jastukom i poplunom kupljenim drugdje (jer oni imaju samo verzije jastuk + poplun kojima se ne skidaju navlake) i navlakama koje mi se svide. Vidjet ćemo koliko će to biti moguće.
    skoljka puno hvala na prijedlogu. Upravo sam poslala Etheralu upit pa ćemo vidjeti.
    MickeyMouse gledala sam u Bubamari, ali ne treba mi 6-dijelni set, a samo u njima su uključeni jastuk i poplun.
    Vaki pelene iz konzuma se zovu Lumpi. Isprobali smo normlanu verziju i novu premium. Iskreno, bile su super dok nije izašla Premium verzija. Od tad puštaju ko sito. Sad jedino Premium valja, a to se očito bila i poanta..

https://m.xxxlesnina.hr/popluni-C29C1C5.   Ništa od ovog ne odgovara? 

Tina1803
    02. Veljača 2020. 20:47

Tina1803

mmammaa

Tina1803 upravo sam pogledala u Lesnini na webu i nisam ništa našla Mellorine KIK ima stvarno meke i kvalitetne bodije veličine 56, to sam i ja primjetila. Tamo sam već uzela 4 kom za bebu. Mislila sam kombinirati ogradicu i minky dekicu od Dada & Rocco sa jastukom i poplunom kupljenim drugdje (jer oni imaju samo verzije jastuk + poplun kojima se ne skidaju navlake) i navlakama koje mi se svide. Vidjet ćemo koliko će to biti moguće.
    skoljka puno hvala na prijedlogu. Upravo sam poslala Etheralu upit pa ćemo vidjeti.
    MickeyMouse gledala sam u Bubamari, ali ne treba mi 6-dijelni set, a samo u njima su uključeni jastuk i poplun.
    Vaki pelene iz konzuma se zovu Lumpi. Isprobali smo normlanu verziju i novu premium. Iskreno, bile su super dok nije izašla Premium verzija. Od tad puštaju ko sito. Sad jedino Premium valja, a to se očito bila i poanta..

https://m.xxxlesnina.hr/popluni-C29C1C5. Ništa od ovog ne odgovara?

https://m.xxxlesnina.hr/popluni-C29C1C5

Mislim da prvi link uspio pa ponavljam

02. Veljača 2020. 20:49

Vaki bome dobra polovica, meni se cini da ja toliko ukupno imam 50/56 velicinu. Super da je za rođ sve dobro proslo. A za vrijeme neznam ni sama vjerojatno ce se jos sto puta promijeniti dok mi rodimo pa nemozemo na nista racunati.
    Evo otprilike 15ak bodija, 7 piđamica, 6 onih plišastih na tregerice, 12 hlacica, 4 majcice, 4 kapice, carapice, slinceki, 3 kao jaknice, medo debelo odjelce. I tetri vjerojatno i previse 😂
    Meni sa curkom nisu popustale pelene, a koristila sam pampers premium care, tako cu i sad za pocetak. Ali zato su se frendice sa deckicima cesce zalile da im je proslo na leđima.
    Ja sam danas nesto opeglala sto se osusilo, a sutra cu ostatak pa nek to lipo stoji spremno dok mi je lakse to sve srediti 😊
    Ni sama sad neznam dal trebam jos sto prikupiti 😳
    I e da danas dok se bebolina vrtila culo se kao neki skljoc ili puck neznam kako da opisem i isla citati sto bi to moglo biti i naisla na odgovor da bebe pusu baloncice pa da se to nekad zna cuti sto mi je vjerojatnije nego drugi odgovor da bebi skljocne zglob ko nama, neznam ja ostala u cudu 😳

Vaki
    02. Veljača 2020. 20:53

Kažem, nisam ni znala da sam toliko nakupovala jer sam to onako malo po malo... Vaša dječica neće trebati toliko presvlačenja dnevno jer ćete odmah promijeniti proizvođača pelena ako vam iste budu propuštale... Ja onda nisam znala da je to do pelena. Mislila sam da moj malac previše piški i kaki. 😅

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    02. Veljača 2020. 20:56

Mellorine

Vaki bome dobra polovica, meni se cini da ja toliko ukupno imam 50/56 velicinu. Super da je za rođ sve dobro proslo. A za vrijeme neznam ni sama vjerojatno ce se jos sto puta promijeniti dok mi rodimo pa nemozemo na nista racunati.
    Evo otprilike 15ak bodija, 7 piđamica, 6 onih plišastih na tregerice, 12 hlacica, 4 majcice, 4 kapice, carapice, slinceki, 3 kao jaknice, medo debelo odjelce. I tetri vjerojatno i previse 😂
    Meni sa curkom nisu popustale pelene, a koristila sam pampers premium care, tako cu i sad za pocetak. Ali zato su se frendice sa deckicima cesce zalile da im je proslo na leđima.
    Ja sam danas nesto opeglala sto se osusilo, a sutra cu ostatak pa nek to lipo stoji spremno dok mi je lakse to sve srediti 😊
    Ni sama sad neznam dal trebam jos sto prikupiti 😳
    I e da danas dok se bebolina vrtila culo se kao neki skljoc ili puck neznam kako da opisem i isla citati sto bi to moglo biti i naisla na odgovor da bebe pusu baloncice pa da se to nekad zna cuti sto mi je vjerojatnije nego drugi odgovor da bebi skljocne zglob ko nama, neznam ja ostala u cudu 😳

Meni se nekad čini da čujem to kvrckanje. Već sam se bojala da će nešto slomiti ako nastavi toliko mlatariti... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

skoljka
    02. Veljača 2020. 21:10

Kad cesnslikati drugu polovicu? 
    Sta stvarnno znaju baloncice puhati 🙈🙈nemogu vjerovat,  dok mi za svaki pokret koji nam je cudan brinemo jel sve uredu, oni se unutra zaj.... 😱😂

Tina1803
    02. Veljača 2020. 21:15

skoljka

Kad cesnslikati drugu polovicu?
    Sta stvarnno znaju baloncice puhati 🙈🙈nemogu vjerovat, dok mi za svaki pokret koji nam je cudan brinemo jel sve uredu, oni se unutra zaj…. 😱😂

Ame meniii,koja slatkoća❤

mom3
    02. Veljača 2020. 21:28

Tina1803 nažalost nijedan ne odgovara dimenzijama. Izgleda da Lesnina ima samo 80x80 ili 100x135, a meni treba 120x80 ili 120x90. Svejedno hvala na trudu.

skoljka
    02. Veljača 2020. 21:33

Mmamma sta treba napravoti da se dobiju Konzumove pelene, pretpostavljam da znas 😎😉
    Tina  da danas me nesto voli 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.