Mammajel ima samo ta boja pletenice?
Koliko sam vidjela, da, samo je ta jedna boja.
Tina imas ti pravo ipak cu ja poslat sutra poruku doktorici da vidim trebam li doc do nje u ponedjeljaka…odma me psihicki zaboli glava,trbuh…sve…pa bar da vaginalno provjeri jel sve ok jer smo na uzv u utorak gledali beba je super i sve ok bilo😍 a svaki put mi se ovako nesto desi vikendom,a najbliza hitna mi je 120 kilometara udaljena…
Posalji ti njoj lijepo poruku, samo pitaj pa da vidis sto ce reci. Da budes mirna. Sve ce biti ok🥰
Ja bi sladoled :( a došla sam iz Lidla prije sat i pol vremena 😂
Moram se pohvaliti da sam napokon kupila nešto za bebu 🙈 dvije bodi benkice u Kiku i dva jednodjela odjelca/pidžamice u Pepcu. Budem vam slikala kad dođem doma sutra 😊
A sto se tiče kiseline, nisu kiseli bomboni ali kisela domaća zelena salata 🤤 mislim da sam na petoj bočici alceto balsamica
MickeyMouse jaooo i ja isto salate tamanim i aceto koji nisam prije nikada
Joj sladoled i ja bi al bio je i kolac dobar😀😀 frendica mi je isto tamanila gumene bombone, ja sam vise za slatko tj cokoladno 😀
Ja evo nasla nekoliko bodija u kiku i kompletic, bodi i carapice u pepcu 😊 ( ako sad potrefim dobar link staviti)
Jutro,
Mellorine preslatka je robica 😊
I meni se stalno jede sladoled pa ga pokušavam ne kupit svaki put kad sam u Lidlu, jer ako ga kupim onda je gotovo 🙊 smiksam banane sa smrznutim bobičastim voćem, pa se zavaram za sladoled. Ili dodam više jogurta pa je smoothie.
Jutro curke, evo ja odspavala u komadu za ne povjerovat. Zato imam osjecaj da sam sanjala cijelu noc, cak sam i nekog muskog pretukla 🙊
Minnie 🤞🏻 da i dalje bude sve uredu.
Mellorine sve je preslatko 😍
.
Sta su vas sve spopali sladoled i kisele bombone 😀, ja jos nisam imala fazu da mi se et nesto posebno jede/pije #antitrudnica 🙈
Jutro curke, evo ja odspavala u komadu za ne povjerovat. Zato imam osjecaj da sam sanjala cijelu noc, cak sam i nekog muskog pretukla 🙊
Minnie 🤞🏻 da i dalje bude sve uredu.
Mellorine sve je preslatko 😍
.
Sta su vas sve spopali sladoled i kisele bombone 😀, ja jos nisam imala fazu da mi se et nesto posebno jede/pije #antitrudnica 🙈
Kod mene je faza sladoleda znala bit i prije trudnoće.
#samoizgovor 😂
Jutroo
Meni je bome noc bila nikakva, imam osjecaj da nista nisam spavala, a znam da sam nesto sanjala tako da kratko ipak jesam, ali vecinu sam prezujala valjda. 😳
Nisam ni ja imala nekih posebnih zelja u trudnoci, nego kao kod sagi samo izgovori da je zbog trudnoce pojacana zelja 😂 tako je bilo prvo da mi se jedu smokve pa kukuruz pa mandarine, a to sve inace volim, jedino evo sto sam pojela teglu linolade u dva tjedna, a nju nisam vec stvarno dugo jela 😊
Bebolina se vrti sve u 16 valjda ceka da nesto pojedem 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji