Monalisa nisi jedina..i ja sam 173 i godinama mi je kilaza 55 kg naravno prije trudnoce..tata mi je jako mrsav i ne mogu se udebljat a u trudnocama uvijek imam velike trbuhe.Frendica je u devetom mj trudnoce i ima tri puta manji trbuh od mene..
Htjela sam jos jednu stvar podijelit s vama.Drage cure ja ne jedem slatko skoro nikad a sad sam se navukla na gumene bombone i to one kisele,ne mogu si pomoci 😱,ne pojedem ja tog puno al svaki dan moram bar par komada..
Monalisa nisi jedina..i ja sam 173 i godinama mi je kilaza 55 kg naravno prije trudnoce..tata mi je jako mrsav i ne mogu se udebljat a u trudnocama uvijek imam velike trbuhe.Frendica je u devetom mj trudnoce i ima tri puta manji trbuh od mene..
Htjela sam jos jednu stvar podijelit s vama.Drage cure ja ne jedem slatko skoro nikad a sad sam se navukla na gumene bombone i to one kisele,ne mogu si pomoci 😱,ne pojedem ja tog puno al svaki dan moram bar par komada..
Hahahaa tak i ja, od pocetka trudnoce samo mi daj kisele gumene bombone al s obzirom da moram pazit na kilazu nisam ih dugo jela a sad mi se cjelu vecer vrte po glavi i ovo procitam 🤣
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Ja sam u prvom tromjesecju jela vrecicu gumenih bombona dnevno🙈 i sad mi se jedu, ne tako kao tada, al suzdrzavam se tj ne kupujem ih jer da ih imamo u kuci ne bi mogla odoljeti😅
Ja si ne mogu pomoci sve sam okuse probala i danas sam bila u Lidlu i morala sam uzeti kisele medvjedice 😭😭.vise ni ne mislim na kilazu samo da pocuclam bombon kiseli 😂
I ja nakon sto sam napisala por reko idem u lidl po sladoled i gumene da se muz i ja pocastimo. I dodem u lidl i uzmem sladoled i nebi se sjetila kaj mi jos treba 🤣🤣🤣🤣. Mozda i bolje da sam ih zaboravila. Kaze muz ma ajde si odi kupi nek te ne grize savjest smijes malo, a zabu tesko u vodu 🤪
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
Tina imas ti pravo ipak cu ja poslat sutra poruku doktorici da vidim trebam li doc do nje u ponedjeljaka...odma me psihicki zaboli glava,trbuh...sve...pa bar da vaginalno provjeri jel sve ok jer smo na uzv u utorak gledali beba je super i sve ok bilo😍 a svaki put mi se ovako nesto desi vikendom,a najbliza hitna mi je 120 kilometara udaljena...
Ja si ne mogu pomoci sve sam okuse probala i danas sam bila u Lidlu i morala sam uzeti kisele medvjedice 😭😭.vise ni ne mislim na kilazu samo da pocuclam bombon kiseli 😂
Hahaha upravo citam komentare i jedem haribo colu kisele 😅😅
Sortiraj odgovore
Najstariji