Opet sam bila u lovu LOL
Ako netko treba ogradicu (pletenicu) za krevetić, u DM-u imate od danas na poklon ogradicu uz kupnju 2 paketa Violeta pelena. Promo traje od 01.02. do 16.02. ili isteka zaliha.
Meni je ovo super dobro došlo jer sam taman razmišljala kupiti tako nešto. Starija mi već ima svoju pletenicu, tu sam kupila. Ipak mi je nekako slađe kada se nešto dobije uz proizvode koje ionako koristimo.
Evo fotka -> https://ibb.co/bFSHjgz
Ti stvarno sve znaš… Tnx! Ništa ti ne ptomakne. ❤️
Ovaj put mi je mama javila jer je prva vidjela njihov novi katalog, a ja sam onda trk u trgovinu
Jahanara - stvarno je preslatka pletenica i sad već jedva čekam da složim krevetić!
Grizli stvarno tezak porod i iskustvo, ali proci ce sve s vremenom, cak je po meni bolje pricati o tome da si olaksas nego da to potiskujes, a znas i sama da se zbog bebice sve isplatilo ❤
mmammaa meni je isto fora kad se dobivaju ti gratis poklončići, a taman nedavno uzela pampersice pa mislim da cu to preskociti ☺
Fever po meni koliko sam procitala aronija je dobra jedino treba biti oprezan sa kolicinom tko ima niski tlak jer ga ona jos snizuje kao. Meni je tlak inace normalni niski i pijem jednu onu skroz malu casicu na dan i nisam primjetila da mi smeta pa sam tako i nastavila 😊
Jahanara preslatka robica😍
Ja mislim da cu danas malo do kika otic uzet koji bodi na preklop jer ih nigdje bas malih brojeva nema, a usput vjerojatno vidjeti sto i u pepcu ima 😊
Jahanara kolica super izgledaju, stvarno kao da nisu koristena. Robica je sva preslatka, ali to sve na mackice i lavice mi je tako slatko da bi najradije opet u shoping 🥴
Monalisa prekrasan buso, mpram priznat da je tvoj veci nego moj sad, nece mi valjda dijete bit ispod 3 kg🙁
Grizli hvala za podjeljeno iskustvo, a i prijedlog i savjet, nikad se nezna kome moze zatrebat. 40 savova 😱 Super sto se brzo oporavljas, 🤗 za malu vrtirepku.
Mamma jel ima samo ta boja pletenice?
Pozz curke evo i mene,u mene po obicaju svaki vikend koma😂jutros se probudila malo smedjeg iscjetka,odma me znoj oblije😂😂al posto sam bila prije 4 dana na pregledu i bilo sve ok ne pankcarim jer sam iza naravno 10 puta isla panicno provjeravat i sve je ok bilo,tako da se nadam da je neka zilicica ili nesto…ja lagano isto pocela narucivat sto mi fali,jos cu slj tjedan te neke sitnice naruciti p lagano u podrum muza poslati da vadi opremu…😍jos moram kupiti onih blazinica za bebu i pelena i stvari za rodiliste…ne mogu vjerovat da sve skoro ulazimo u zadnja 2, 2 i po mjeseca🥰
Najvjerojatnije ti nije nista ali moje iskustvo u 24 tt je bilo takvo da sam ujutro imala malo smeđeg iscjetka na gaćicama i nista me nije boljelo, niti je to curilo, niti sam imala ikakve druge simptome...i isto sam s muzem pricala trebamo li uopce ici ili ne jer se cinilo bezveze. Ipak smo otisli na hitnu i situacija je bila jako jako losa i lose zavrsila.
Ne govorim ti ovo da te plašim nego imam potrebu to ispričati svakome tko misli da je malo iscjetka bez drugih simptoma bezopasno i bezazleno. I da, dva dana prije toga sam imala pregled koji je bio uredan. Na tvom mjestu ipak bih barem nazvala dr.
Minnie255 i ja mislim da bi trebala provjeriti kad je smedji icjedak ili nesto takvoga u pitanju..
Fever ja sam pila aroniju jedan cep na dan..sad ju ne pijem al prvih pet mj jesam.
Ne znam kako na vas djeluje ovaj jugo no ja sam uzasno umorna,noge su mi ko olovo 🤔 bas su mi dani samo za spavanje..
Pozz curke evo i mene,u mene po obicaju svaki vikend koma😂jutros se probudila malo smedjeg iscjetka,odma me znoj oblije😂😂al posto sam bila prije 4 dana na pregledu i bilo sve ok ne pankcarim jer sam iza naravno 10 puta isla panicno provjeravat i sve je ok bilo,tako da se nadam da je neka zilicica ili nesto…ja lagano isto pocela narucivat sto mi fali,jos cu slj tjedan te neke sitnice naruciti p lagano u podrum muza poslati da vadi opremu…😍jos moram kupiti onih blazinica za bebu i pelena i stvari za rodiliste…ne mogu vjerovat da sve skoro ulazimo u zadnja 2, 2 i po mjeseca🥰
Najvjerojatnije ti nije nista ali moje iskustvo u 24 tt je bilo takvo da sam ujutro imala malo smeđeg iscjetka na gaćicama i nista me nije boljelo, niti je to curilo, niti sam imala ikakve druge simptome…i isto sam s muzem pricala trebamo li uopce ici ili ne jer se cinilo bezveze. Ipak smo otisli na hitnu i situacija je bila jako jako losa i lose zavrsila.
Ne govorim ti ovo da te plašim nego imam potrebu to ispričati svakome tko misli da je malo iscjetka bez drugih simptoma bezopasno i bezazleno. I da, dva dana prije toga sam imala pregled koji je bio uredan. Na tvom mjestu ipak bih barem nazvala dr.
Iskreno da nisam u prosloj trudnoci i ovoj vec par puta imala iskustva vjerojatno bi trcala do bolnice,najbliza mi je sat i 40 od kuce a vec sam ovu trudnocu isla jednom i do bolnice i dvaputa do ginekologice kad je radila...proslu sam trudnocu isto kao i ti 24,25 tj jurila do bolnici jer sam bas imala izljev al nista nije bilo ,tako i ovu sam jednom i bas krv cistu otisla do dr tamo nista😂naravno ako mi se opet pojavi danas ili sutra budem ju zval da dodjem u ponedjeljak da vidi jeli sve ok ili ne daj Boze da bi bilo vise odma bih za bolnicu krenula...hvala ti na brizi😍
Fever hvala ti😀 kupit cu iduci tjedan pa cu poceti piti.
MickeyMouse sretno sa ucenjem!
Mmammaa super mi je pletenica!
Sad sam procitala da HP obustavlja isporuku paketica iz Kine zbog koronovirusa. Cekam izdajalicu, zadnje je bila u Nizozemskoj. Nadam se da ce ipak doci do mene…
Ajoj, ja to nisam vidla. Danas naručila baby monitor, i treba doć iz Kine. Valjda će do 5.mjeseca stić 🙉🙉
Opet sam bila u lovu LOL
Ako netko treba ogradicu (pletenicu) za krevetić, u DM-u imate od danas na poklon ogradicu uz kupnju 2 paketa Violeta pelena. Promo traje od 01.02. do 16.02. ili isteka zaliha.
Meni je ovo super dobro došlo jer sam taman razmišljala kupiti tako nešto. Starija mi već ima svoju pletenicu, tu sam kupila. Ipak mi je nekako slađe kada se nešto dobije uz proizvode koje ionako koristimo.
Evo fotka -> https://ibb.co/bFSHjgz
Hvala. Mogla bi kupit Violetu za kad bebač bude veći 😁
Najvjerojatnije ti nije nista ali moje iskustvo u 24 tt je bilo takvo da sam ujutro imala malo smeđeg iscjetka na gaćicama i nista me nije boljelo, niti je to curilo, niti sam imala ikakve druge simptome…i isto sam s muzem pricala trebamo li uopce ici ili ne jer se cinilo bezveze. Ipak smo otisli na hitnu i situacija je bila jako jako losa i lose zavrsila.
Iskreno da nisam u prosloj trudnoci i ovoj vec par puta imala iskustva vjerojatno bi trcala do bolnice,najbliza mi je sat i 40 od kuce a vec sam ovu trudnocu isla jednom i do bolnice i dvaputa do ginekologice kad je radila…proslu sam trudnocu isto kao i ti 24,25 tj jurila do bolnici jer sam bas imala izljev al nista nije bilo ,tako i ovu sam jednom i bas krv cistu otisla do dr tamo nista😂naravno ako mi se opet pojavi danas ili sutra budem ju zval da dodjem u ponedjeljak da vidi jeli sve ok ili ne daj Boze da bi bilo vise odma bih za bolnicu krenula…hvala ti na brizi😍
I ja sam u prvoj imala sukrvice i krvarenja i svaki put dobila duphaston i doma,sve ok. Do tog jednog puta kada sam bila uvjerena da je nista-bas zbog toga sto sam imala to vec nekoliko puta i nikad nista...u ovoj trudnoci sam imala smedjarenje nekakvo i isto sve oke.
Kazu da je bolje otici jednom previse nego jednom premalo. Ali to sam samo ja, kad dozivis tako nesto onda si puno oprezniji i nista ne prepustas nagadjanjima. Ti ucini kako ti mislis da je najbolje ali sam imala potrebu podijeliti s tobom svoje iskustvo pa da budem na miru 🥰
Jahanarakolica super izgledaju, stvarno kao da nisu koristena. Robica je sva preslatka, ali to sve na mackice i lavice mi je tako slatko da bi najradije opet u shoping 🥴
Monalisaprekrasan buso, mpram priznat da je tvoj veci nego moj sad, nece mi valjda dijete bit ispod 3 kg🙁
Grizlihvala za podjeljeno iskustvo, a i prijedlog i savjet, nikad se nezna kome moze zatrebat. 40 savova 😱 Super sto se brzo oporavljas, 🤗 za malu vrtirepku.
Mammajel ima samo ta boja pletenice?
U prvoj trudnoci bila sam ko manekenka 170 visoka i 60kg, i isto je bilo odmah od pocetka sam imala veliki trbuh naspram moje grade, a i u ovoj trudnoci isti slucaj 🙈 imam sogoricu koja treba roditi sad termin joj je za 10 dana i cini mi se da ima manji trbuh nego ja 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji