Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fever
    30. Siječanj 2020. 22:47

Good news za moje seljenje sutra, 4 kat, lift u kvaru vec par dana, tek u nedjelju ce ga popraviti. Juhuuuu, zivcana sam ko pas ne mogu ni zaspat a ni smirit se...😡🙈

It’s a baby boy💙

skoljka
    30. Siječanj 2020. 23:18

Fever

Good news za moje seljenje sutra, 4 kat, lift u kvaru vec par dana, tek u nedjelju ce ga popraviti. Juhuuuu, zivcana sam ko pas ne mogu ni zaspat a ni smirit se…😡🙈

A jooj😕, sta je neizdrzivo kod staraca ili ste mislili sve rijesiti za vikend? 

Fever
    31. Siječanj 2020. 06:24

Ma rijesiti za vikend, jer nam dolaze i majstori za krecenje i sve. Pomalo cemo, suprug ce zvat frendove u pomoc, ja cu napravit neku klopu za zahvalu😃

It’s a baby boy💙

sagi
    31. Siječanj 2020. 06:43

Jutro. 
    Fever ajoj, mi smo selili s trećeg kata bez lifta, bome nije lijepo 😔
    Nemoj se živcirati, ne možeš niš promijenit, muž i dečki će riješit fizikaliju, a vama će zato bit slađe u stanu 😉

MickeyMouse
    31. Siječanj 2020. 07:37

Fever sretno sa seljenjem! Dobro da ćete imati pomoć, nemoj se sekirati, razmišljaj o finoj klopi sto ćeš spremiti, a onda uživancija u stanu 😊

Fever
    31. Siječanj 2020. 07:51

Tnx cure danas sam manje ljuta jer znam da sad kad preselimo sve mogu kindac i kolica i sve za bebaca dovuci i uzivati🥰🥰🥰🥰

It’s a baby boy💙

• meddleO407
    31. Siječanj 2020. 09:14

Jutro cure..i ja čekam majstora za krečenje, čišćenje za njim ostavljam svekrvi doduše a ja odoh u frent kasnije 😈

• thinkpink1
    31. Siječanj 2020. 09:15

Curke samo da navratim i zahvalim "svojim" curkama Skoljki, Vaki i Karli na lijepim zeljama. Nemate pojma koliko to znači iako se ne znamo. Drago mi je sto smo sve dosle ili dolazimo do cilja, jos da se curke sa prethodne zajednicke teme presele na ovakve veselije i probleme s dojenjem, sreci nema kraja! Ljubim vas sve redom, cuvajte se i drzite jos to malo! 
    Svima zelim srecu i da sto mirnije dođete do poroda kakvog si priželjkujete!💖💖💖💖💖
    Ps. Skoljka oprosti nisam stigla procitat sta ti je rekla gin.za one kontrakcije?

• MiniMa
    31. Siječanj 2020. 09:59

Curke drago mi je za super preglede.... Uvijek smo nekako mirnije taj dan kad pregled prode, ali u mom slucaju vec drugi dan je iscekivanje i trzanje na sve sto zaboli ili smatram drugacije od uobicajenog 🙈
    Malo se sad vracam na robicu, mi smo uzeli u Mani jednodijelne pidzamice u velicini 56, ovako na dodor mi se cine mekane i kvalitetne, al su ogromne.... Iz H&M-a omamo jednu 62, a ova iz Mane je veca i od nje 😂 ali imaju lijepu robicu....
    Bit cu malo zlocesta sad.... Ljubomorna sam na Vase UZV 😭😭
    Trudnocu od 15 tjedna pratim i vodim uTrudnickoj ambulanti u Petrovoj i svaka dva tjedna idem na vaginalne preglede, a na UZV bila zadnji put 16.12.
    Nit okrenu ekran, nit su stogod razgovorljivi, nit slikice..... Samo na papir napisu mjere i to je to..... A u trudnickoj, vaginalni se rade ko na traci 🤦‍♀️
    6.2 imam opet pregled pa cu bas pitat sto je sa UZV-om
    Bas bih htjela vidjeti svojeg malca 🤗😍

Boa35
    31. Siječanj 2020. 10:39

Thinkpink1 mazite se i uživajte zajedno!
    MiniMa pa možda da si privatno platite i odete na uzv iza 28tjedna na 3D-4D.. tamo ćeš stvarno lijepo vidjeti bebicu i meni nije uopće bilo žao tih 500kn, presretna sam bila nakon tog pregleda iako se malecka skrivala večinu vremena ali dobili smo lijepe slikice za uspomenu
    Fever nemoj se nervirati zbog seljenja..pomalo ćete sve riješiti..
    mmammaa to u bilo kojem dućanu se može kupiti, samo ne smije rč bit ispod 100kn?
    .
    Meni danas zaaadnji dan na poslu.. samo jedemo kolače i pijemo kave.. probudila sam se pol h prije budilice, baš sam uzbuđena bila
    Dajte mi recite jeste vi primjetile dok hodate da vam trbuh postane nakon nekog vremena jaaako težak? meni je do prije 2 dana hodanje super bilo, stajanje na mjestu me ubijalo.. al bome sad više ni hodat ne mogu kao prije.. kao da mi trbuh postane duplo teži i peče me donji dio.. ne znam kak to opisati..možda mi se malecka čudno namjesti pa mi nešto pritišće, ali neugodno je baš.. moram usporiti na pužev korak koliko mi teško postane..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.