Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    31. Siječanj 2020. 10:59

Ciao svimaa 😊
    Mickeymouse ne mozes pretjerati s magnezijem jer visak izlazi kroz urin ili putem probavnih tegoba (kao meni vec 2 mj 😖) . Ja uzimam oko 900 mg dnevno
    Fever sad tek krece uzivancija i sređivanje 🤗
    Minima i ja preporučam privatno da dobiješ slikice i uživaš i pitaš sve što te zanima😊

Tina1803
    31. Siječanj 2020. 11:01

Karla i tebi krece sada uživancijaaa, milina🤗 što se tiče ovog za trbuh-meni se to događa isto. Ja se doduše ne krećem često pa manje osjetim ali kad idem na preglede osjetim točno to što si opisala..mislim da je to do težine trbuha i beba se okrenula na glavu pa se trbuh spustio još dodatno. Jeli tebi beba na zadak ili glavicu? 

Boa35
    31. Siječanj 2020. 11:11

Tina1803

Karla i tebi krece sada uživancijaaa, milina🤗 što se tiče ovog za trbuh-meni se to događa isto. Ja se doduše ne krećem često pa manje osjetim ali kad idem na preglede osjetim točno to što si opisala..mislim da je to do težine trbuha i beba se okrenula na glavu pa se trbuh spustio još dodatno. Jeli tebi beba na zadak ili glavicu?

Glavicom je dolje od početka okrenuta.. baš mi je svekrva komentirala neki dan trbuh (nije me vidjela 3tj) i rekla da mi se spustio.. možda je zbog toga.. ja se vidim svaki dan, ali nisam primjetila da se spustio..ne znam.. jedino je sve veći i veći..

Lunina_mama
    31. Siječanj 2020. 11:14

Karla89

Tina1803

Glavicom je dolje od početka okrenuta.. baš mi je svekrva komentirala neki dan trbuh (nije me vidjela 3tj) i rekla da mi se spustio.. možda je zbog toga.. ja se vidim svaki dan, ali nisam primjetila da se spustio..ne znam.. jedino je sve veći i veći..

Tako je točno i meni. Čim stojim duže od pola sata odmah kreće težina. Mislim da je zato što mu jevglava okrenuta i fakat nisko.
    S prvom koja je bila na zadak do kraja je bilo milina hidati i sve. 

My baby
    31. Siječanj 2020. 11:18

Jutro curke! 
    Fever da se nadovezem na tvoju objavu tebi je tek lift samo u kvaru da je bar moj i da ga imam 😂ja sam na petom katu bez lifta i najrade bi prespavala do petog mj da ne moram dole po par puta 😂.
    Zaboravila sam vas pitat jel imate odstupanja u uzv? Mi smo citavo vrijeme vece bile i sad jucer na uzv smo kao tri dana manje.tj imamo 589 g.

• Sancy3
    31. Siječanj 2020. 11:25

My baby

Jutro curke!
    Fever da se nadovezem na tvoju objavu tebi je tek lift samo u kvaru da je bar moj i da ga imam 😂ja sam na petom katu bez lifta i najrade bi prespavala do petog mj da ne moram dole po par puta 😂.
    Zaboravila sam vas pitat jel imate odstupanja u uzv? Mi smo citavo vrijeme vece bile i sad jucer na uzv smo kao tri dana manje.tj imamo 589 g.

Evo da se nadovezem na odstupanja,od zadnjeg puta mi je bebac veci za 2tj.jucer mi je isto to komentirala kao imamo mjere za 30tj a u 28 smo i dosad vec imam 3 termina...al s tim se netreba zamarat pogotovo pred kraj bude slucajeva da dosta fulaju tezinu.

My baby
    31. Siječanj 2020. 11:31

Sanja89 ja uzimam uvijek prve mjere jer kaze doktorica da se uvijek trebamo drzati prvih mjera i prvog termina.dosad sam imala toliko razlicitih datuma termina no uvijek se drzim prvoga. Meni je sa drugom kceri bilo odstupanja skoro tri tjedna  manje a ona je rodena u 37 tjednu sa 3500 kg,dok je starija bilo odstupanja skoro dva tjedna vise rodena je u 39 sa 3700. S ovom
    Bebom mi je rekla da je to sve ok nisu sve bebe isto teske,i da jedino mi je rekla da je jako dugacka 😁,onda sam ja rekla ne moze biti i manekenka i buca😂.

My baby
    31. Siječanj 2020. 11:34

Htjela sam jos nesto podijeliti.ovo je prva trudnoca u kojoj sam radila 4 d u skoro 24 tjednu.Curke drage sta nam sve bebe vec tad rade..ja sam jos uvijek pod dojmom.zao mi je sto se tu ne moze prebaciti video da vam pokazem. Moja je u jednom trenutku pokrila rukama glavu i i tri puta mahnula kao da je rekla ne ne ne i onda se nasmijala.Onni vec gledaju 🤗,i cuda rade unutra.stvarno sam pod dojmom jos..bit ce lijepa uspomena poslije

• Sancy3
    31. Siječanj 2020. 11:40

My baby

Htjela sam jos nesto podijeliti.ovo je prva trudnoca u kojoj sam radila 4 d u skoro 24 tjednu.Curke drage sta nam sve bebe vec tad rade..ja sam jos uvijek pod dojmom.zao mi je sto se tu ne moze prebaciti video da vam pokazem. Moja je u jednom trenutku pokrila rukama glavu i i tri puta mahnula kao da je rekla ne ne ne i onda se nasmijala.Onni vec gledaju 🤗,i cuda rade unutra.stvarno sam pod dojmom jos..bit ce lijepa uspomena poslije

Daaa preslatki su,vec tad imaju neki svoj đir,moj je stavljao nogice u usta!a ja onako automatski"ma ne to u usta"znam da su mi se smijeli i muz i doktorica😂😂😂

• MiniMa
    31. Siječanj 2020. 11:42

A kolko puta vam je opcenito raden UZV?
    Svugdje pise da je preporuceno kao 8 pregleda i 3 UZV tokom trudnoce ako je uredna.... 
    Vi koje ste jos kod svojeg ginica jos uvijek jel vam radi svaki put UZV?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.