Tina bas to, nisu se ni povecale puno al eto, suđeno je🙈🙈🙈🙈
It’s a baby boy💙
Mmaamma pa ti si pokupila sve sto se dalo🙈, dobro si ispratila akcije 👍🏻
Jesam :D
Već su i 2 koverte poslane za preslatki Nivea Baby ručnik za kupanje sa kapuljačom na medu!
https://www.nivea.hr/aktualno/promocije/nivea-baby-rucnik
Tina, ja sam kupila trudničke s ali nisam ih isprobala do danas, uvjerena da su mi dobre, kad ono knap, jedva ih navukla. Baš krasno
Corrine, ja mislim koristit ta presvlačenje.
Jedna šogorica ima samo podlogu za presvlačenje na komodi, iz Bubamare, čvrsta je.
A druga ima drveni nastavak rađen po mjeri. Mi ćemo vjerojatno isto tak, to je svekar radio napravi i nama.
Mmaamma pa ti si pokupila sve sto se dalo🙈, dobro si ispratila akcije 👍🏻
Jesam :D
Već su i 2 koverte poslane za preslatki Nivea Baby ručnik za kupanje sa kapuljačom na medu!
https://www.nivea.hr/aktualno/promocije/nivea-baby-rucnik
Ma i to si nasla 😎, slatko, ja sam se odlucila za Hipp pa onda Ne gledam nista od Nive. Inace sam hrpu tusiralica za bebe isprobala na sebi za intimno pranje ih koristim, jer imam osjetljivu kozu, hipp mi je bas sjeo, cak mi je mixa isto super.
Karla onda sutra na poslu proslava 🍰☕🎉
Mene je ovaj danas toliko umirio da uopce jos ne namjeravam prati robicu, nego prvo nastaviti sa generalkom polako svaki dan po nesto, pa opremu za bebaca i na kraju robicu pa bi onda bio red apakirati torbu 🙈. Tako sam si sad poslozila😅, dok ne dodje do promjene plana 😅
Tina - super outfit. 👌 A, jesi nam ispružila fino srednji prst… 😂
Thanks 🥰 Haha, i ja sam to tek kasnije skužila na fotki 🤣🤣 nakon sto sam poslala fotku cijeloj familiji i prijateljima 😁
😂
Bravo za sve dobre preglede 🙂
Haha vaki, mogo bi onda ponovit gradivo sa slaganjem kod mene 😂
Cure, drago mi je da su pregledi super prošli 🤗 sad mirno i bez panike dalje! 😊
Trbusi su vam 😍😍😍
Ja za sebe kažem da ću samo puknut jedan dan koliko je napet i veliki 🙈
Čitala sam da bi bebe sad trebale spavati 70% vremena, ali očito za moju to ne vrijedi..ona je 70% vremena budna i migolji se staalno.. sad sam pekla kolače za na posao sutra, ona nema mira niti malo, stalno je akcija u trbuhu 😂😆
Nadam se da ste sve dobro! Meni sutra zadnji dan na poslu i baš se veselim sljedećim tjednima doma.. jedva čekam da krene s pranjem robice i peglanjem i slaganjem sobe za bebušku 🥰🤓
Moj je pak stvarno miran. Možda bude po tome na tatu 🙊
Nek to brzo prođe zadnji dan 🙂
Ja odbrojavam još tjedan i onda šoping, skupljanje stvari, premanje, pranje, baš se veselim 🥰
Tina bas to, nisu se ni povecale puno al eto, suđeno je🙈🙈🙈🙈
Jep, isto i kod mene. 🙉
Pozdrav svima!
Bejbi, Tina, Lunina_mama buše 😍
Meni se ženska ginekolog zamjerila još u tinejdžerskim danima i sad idem kod muškog. Ovaj nije osobito nježan, ali nije ni grub.
Meddle, Mybaby, Tina, Lily, Skoljka super za dobre preglede 😊 bome su to već prave bebe 😍 Sanja drago mi je da je sve okej!
Karla ljubomorna sam na tebe sto ti je sutra zadnji radni dan. Poslije sutra uživanje, spremanje i gniježđenje 😎
Pišem ovaj post od 17 sati, samo nadostukavam kak netko nešto novo napise.
Kod mene opet turbo dan. Nadam se da se sa magnezijom ne može pretjerati (osim čestih odlazaka u wc 🙈)
Danas mi je beba jako aktivna, imam osjećaj da se cijeli dan migolji i namješta
Sortiraj odgovore
Najstariji