Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanrio
    30. Siječanj 2020. 16:50

Sanja89, baš mi je drago da je sve u redu!😍

• Sancy3
    30. Siječanj 2020. 17:05

Elenicaa20

Sanja89 super da je sve oke🤗
    Sad se mozes opustit i uzivat
    Jel ti dala sta radi krvarenja da koristis ili?

Nije mi nista dala jer ustvari nema ni sta to je bilo vise vanjsko krvarenje nevidi nikakav problem al evo stvarno sam mirnija,e da vaginalni mi je radila al nije uspjela jer me bolilo pa nije forsirala

• meddleO407
    30. Siječanj 2020. 17:07

Super za preglede
    Ja idem sutra u Lidl vidjet jel ima kakvih ostataka trudničkih tajci, sive sam ubola kad su bile ali sve crne su mi se toliko zdošle, možda nešto nađem, ako ne trudničke dobre su mi i dječje 158/164. A jeste vidjele u ponedjeljak robicu, one vestice su skroz slatke. 

• Sancy3
    30. Siječanj 2020. 17:10

Jahanara

Lunina mama i Tina prekrasne😀 haha i ja sam odmah skuzila Tinin prst😂

Bravo za sve dobre preglede!

Kod mene OGTT dobar. 🎉 kao nagradu ispekla krafne. Navratite😉
    Ostatak nalaza isto dobar, osim zeljeza. I dalje sam anemicna.

Meni je zeljezo 22 mogu ga izvozit😂😂😂

Vaki
    30. Siječanj 2020. 17:25

meddleO407

Super za preglede
    Ja idem sutra u Lidl vidjet jel ima kakvih ostataka trudničkih tajci, sive sam ubola kad su bile ali sve crne su mi se toliko zdošle, možda nešto nađem, ako ne trudničke dobre su mi i dječje 158/164. A jeste vidjele u ponedjeljak robicu, one vestice su skroz slatke.

Već sam nagovorila prijateljicu da odmah ujutro ode po vestice jer ja radim od 7.30h pa ne stignem prije 14h do Lidla. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

happyivy
    30. Siječanj 2020. 17:49

Sanja89 drago mi je da je svw supac, stalni pogledavam da vidim novosti 🙏🤗
    Maybaby onda sve znas, muza probudim jer okretanje po noci traje po 3 min uz bolne uzdahe

Curice busice su vam predivne, a sve ste neke mrsavice misa vam vaseg, kad akuzim kak se uploada stavim i svoju. 

Skoljka drago mi je da te dr umirila i da je sve suoer proslo 🥰 

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

Tina1803
    30. Siječanj 2020. 18:56

meddleO407

Super za preglede

Mene su sve tajice pocele tako stiskat, nijedne trudnicke koje su mi dosad bile dobre vise nisu, smetaju mii🤦‍♀️ 

Fever
    30. Siječanj 2020. 19:02

Znaci sad se tusiram i imam kod svojih malo vece ogledalo nego sto smo imali u prijasnjem stanu, i mazem se kremom i bacim pogled, trbuh bez ijedne strije, a na cicama dvije tri crte ljubicaste svijetle ali na dodir brazdaste, na obje cice, i to onako od sredine prema ispod. Mislim da mi je gine i trbuh jos malo🤰🏼 A bas se natacem vodom... U pubertetu sam ih imala ali se za divno cudo na cicama uopce nisu vidjele kad su pobjelile dok je guza zebrasta od tad.

It’s a baby boy💙

Tina1803
    30. Siječanj 2020. 19:32

Fever

Znaci sad se tusiram i imam kod svojih malo vece ogledalo nego sto smo imali u prijasnjem stanu, i mazem se kremom i bacim pogled, trbuh bez ijedne strije, a na cicama dvije tri crte ljubicaste svijetle ali na dodir brazdaste, na obje cice, i to onako od sredine prema ispod. Mislim da mi je gine i trbuh jos malo🤰🏼 A bas se natacem vodom… U pubertetu sam ih imala ali se za divno cudo na cicama uopce nisu vidjele kad su pobjelile dok je guza zebrasta od tad.

Meni po trbuhu nista strija a po cicama ful😳 samo odjednom došle. Mažem odavno svaki dan ali očito uzalud...jos mi nisu ni narasle puno🤷‍♀️

Boa35
    30. Siječanj 2020. 19:44

Cure, drago mi je da su pregledi super prošli 🤗 sad mirno i bez panike dalje! 😊
    Trbusi su vam 😍😍😍 
    Ja za sebe kažem da ću samo puknut jedan dan koliko je napet i veliki 🙈
    Čitala sam da bi bebe sad trebale spavati 70% vremena, ali očito za moju to ne vrijedi..ona je 70% vremena budna i migolji se staalno.. sad sam pekla kolače za na posao sutra, ona nema mira niti malo, stalno je akcija u trbuhu 😂😆
    Nadam se da ste sve dobro! Meni sutra zadnji dan na poslu i baš se veselim sljedećim tjednima doma.. jedva čekam da krene s pranjem robice i peglanjem i slaganjem sobe za bebušku 🥰🤓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.