Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sancy3
    31. Siječanj 2020. 11:47

MiniMa

A kolko puta vam je opcenito raden UZV?
    Svugdje pise da je preporuceno kao 8 pregleda i 3 UZV tokom trudnoce ako je uredna….
    Vi koje ste jos kod svojeg ginica jos uvijek jel vam radi svaki put UZV?

Meni je dosad svaki put rađen iako ona i pita zelim li

Tina1803
    31. Siječanj 2020. 11:57

Imate li mučnine u zadnjem tromjesečju? Mene zadnja dva danu baš muče mučnine i povraća mi se...☹

My baby
    31. Siječanj 2020. 11:59

Minima meni radi svaki mjesec uzv ka dodjem na pregled i ne pita me nista hocu li ili ne.izmjeri mi grlic vaginalno i pogleda bebu malo

Boa35
    31. Siječanj 2020. 12:12

My baby

Jutro curke!
    Fever da se nadovezem na tvoju objavu tebi je tek lift samo u kvaru da je bar moj i da ga imam 😂ja sam na petom katu bez lifta i najrade bi prespavala do petog mj da ne moram dole po par puta 😂.
    Zaboravila sam vas pitat jel imate odstupanja u uzv? Mi smo citavo vrijeme vece bile i sad jucer na uzv smo kao tri dana manje.tj imamo 589 g.

Ta odstupanja su skroz normalna..
    Kod moje mpo doktorice beba je na svakom uzv bila tjedan dana veća, a kod soc gin točno u dan..
    Ovisi to i o njihovim aparatima (ona ima baš neki moderni novi, a soc gin neki prastari) a i valjda kako piknu da uzmu mjere.. tak da se ja ne obazirem na to.. mi točno znamo kad smo imali fet blastice.. a i na kraju ne mogu sve bebe bit iste veličine bitno da su oni nama dobro i da je sve u redu!
    A što se tiče 3D uzv i naša je svašta radila u tih sat vremena.. štucala, beljila se, dudala prst, i radila nešto s usnama kao za duda na prazno joj jedva čekamo da se rodi i da je vidimo

Boa35
    31. Siječanj 2020. 12:13

Tina1803

Imate li mučnine u zadnjem tromjesečju? Mene zadnja dva danu baš muče mučnine i povraća mi se…☹

Meni bude mučno kad previše pojedem inače ne..
    do sad ih nisi imala? možda ti beba jako pritišće želudac, pa ti zato bude mučno.. ne znam..

• Jom12
    31. Siječanj 2020. 12:22

Mickeymouse, Tina1803 meni je moja rekla za magnezij da ne uzimam više od 400 mg na dan, sad ne znam zbog čega je to rekla 

Tina1803
    31. Siječanj 2020. 12:27

Jom12

Mickeymouse, Tina1803 meni je moja rekla za magnezij da ne uzimam više od 400 mg na dan, sad ne znam zbog čega je to rekla

Zato sto je to max dozvoljeni dnevni unos mg-a ali ako su neke situacije di je on neophodan u vecim kolicinama - serklaza, kontrakcije itd...onda se mogu uzimati vece doze i nema ozbiljnijih nuspojava..jedino proljev.
    Meni je muka trenutno da je to za poludit. Blijeda sam i samo sto ne povratim..inace nisam s tim imala problema

Vaki
    31. Siječanj 2020. 12:35

Tina - meni je tako od početka pa nisam mjerodavna. Čekam kod endokrinologa i suzdržavam se od bljuvanja.
    Thinkpink1 - 💕😘
    Ne znam kako bih se ja penjala da živim u zgradi bez lifta. Cure, svaka vam čast. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Tina1803
    31. Siječanj 2020. 12:39

Vaki

Tina - meni je tako od početka pa nisam mjerodavna. Čekam kod endokrinologa i suzdržavam se od bljuvanja.
    Thinkpink1 - 💕😘
    Ne znam kako bih se ja penjala da živim u zgradi bez lifta. Cure, svaka vam čast.

Imaš mučnine cijelu trudnocu?🤦‍♀️ Ja sam imala samo prvo tromjesecje i zato me muci kako sad odjednom ovako jako

MickeyMouse
    31. Siječanj 2020. 12:51

Tina hvala na info za magnezij, ima dana kada popijem i 600-800 mg, ako nema drugih (nus)pojava onda super. Jom ja imam od twinlaba magnezij 1 tableta je 425 mg, a nekad kombiniram i onaj magnezij direkt, tu ima čini mi se 200 mg. 
    Ja sam danas morala ranije otići sa posla, nisam mogla vise sjediti, ni hodati - cijela desna strana trbuha me boljela. Sad ležim dok mala spava da malo odmorim. 
    Meni svaki put radi uzv na pregledu, iako sada je ispunio one sve kućice u trudničkoj za uzv pa ne znam hoće li i idući put raditi.
    Joj taj 3D/4D je prefora! Radila u 22 tjedna i svašta je izvodila, plus sto mi bas slici na seku, izgleda da će imati isti nos 😄
    Tina meni isto kao Karli bude muka kad pojedem previše jedino, kao da mi pritišće želudac pa ne stane hrane kao prije 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.