Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunina_mama
    30. Siječanj 2020. 14:38

Tina1803

meddleO407

Bome sad mi se moja nekako čini mala, Lilyine cure svaka toliko a Tinin dečko pol kile više. Mogao bi onaj 56 ipak odgovarati 😁

Naš bebi je otpocetka veći tako da je kod mene mozda u pitanju i "starija trudnoca"…a ja i muz smo oboje visoki i kaze dr.da to moze biti i do konstitucije bebe jer je jednostavno dugacka i samim time teža…mene strah da nece stati u 56 😁

Onda ja mogu zaboraviti na robicu ispod 62 😂
    Osim što mi malena sada nosi robicu za 10 godina zbog visne (a ima 6 🙈) po ovom stomaku bi rekla da će mali biti kapitalac. 
    https://i.ibb.co/yRgZsYb/PSX-20200130-142554.jpg
    Jedva čekam idući pregled da mi kažu težinu. Bilo me strah zbog šećera ali rekla je dr. da veličina odgovara tjednima 🙏🏿. We shall see.
    Skoljka, super da si sada mirnija kad je pregled dobro prošao. ❤
    -
    I ja sam nabavila sjedalicu. Super deal na mall.hr:

https://www.mall.hr/autosjedalice-0-13-kg/maxi-cosi-autosjedalica-maxi-cosi-cabriofix-2019-frequency-blue
    Već sam je oprala i kolica isto. 

skoljka
    30. Siječanj 2020. 14:38

Kontrola 12.2., izgleda da sad pocinjem svaka 2 tjedna 🤔

Medleo super, tvoja prati mog po kilazi, oni ce biti neke zgodne bebice 😊
    My baby super za uredan pregled, bitno da je rukica tu 👍🏻
    Tina e bome je stvarno mrcina, naspram ovog mog strkljivca 😂, super da sve drzi dobro. Jesi osjetila te trudice?
    Lilypie ma sta malo ce te izdrzat, ide to vama savrseno, a curke ce jos malo pretec ovou moju mrvicu. Super za dobar pregled. 

Sanja nadam se da je sve uredu, 🤞🏻, koji si tt? 
    Mmaamma pa ti si pokupila sve sto se dalo🙈, dobro si ispratila akcije 👍🏻
    Sanrio prekrasna autosjedalica
    LaLuna mislim da sam ja upravu 🤔, kad su me sestre u bolnici pitale koji sam tjedan, ja kazem, one su komentirale ooo pa jos malo i u terminu, cim udjes u 9 ocekuj svaki dan da se moze nesto pokrenut 😅, i super za jucerasnji dobar pregled. 

• Sancy3
    30. Siječanj 2020. 14:41

skoljka

Kontrola12.2., izgleda da sad pocinjem svaka 2 tjedna 🤔

Medleosuper, tvoja prati mog po kilazi, oni ce biti neke zgodne bebice 😊
    My babysuper za uredan pregled, bitno da je rukica tu 👍🏻
    Tinae bome je stvarno mrcina, naspram ovog mog strkljivca 😂, super da sve drzi dobro. Jesi osjetila te trudice?
    Lilypiema sta malo ce te izdrzat, ide to vama savrseno, a curke ce jos malo pretec ovou moju mrvicu. Super za dobar pregled.

Sanjanadam se da je sve uredu, 🤞🏻, koji si tt?
    Mmaamma pa ti si pokupila sve sto se dalo🙈, dobro si ispratila akcije 👍🏻
    Sanrio prekrasna autosjedalica
    LaLuna mislim da sam ja upravu 🤔, kad su me sestre u bolnici pitale koji sam tjedan, ja kazem, one su komentirale ooo pa jos malo i u terminu, cim udjes u 9 ocekuj svaki dan da se moze nesto pokrenut 😅, i super za jucerasnji dobar pregled.

28tt.evo jos cekam...

Vaki
    30. Siječanj 2020. 14:43

Karla - gin. je izračunao da moram raditi do 20.2., a to nije ni 28 dana, a niti 45 dana prije poroda!? Još mi se to čini daleko, a sve mi je teže. Imamo milijun stepenica u školi. 😛
    Sagi - ja imam takve 2 crne komode, tvoj brat ih je slagao. 😁 Super su duboke i puno toga stane u njih.
    Super za uredne preglede! 💕
    Sanja - sretno! Javi nam...
    Meni baš ginekolog daje šture informacije zadnje vrijeme. Kaže mi težinu bebice i da je sve o. k.! Ne pokaže mi ga uopće, ne komentira dužinu... A, ja živim za te trenutke.
    Ja sam mislila da si od 36.tt zapravo u parametrima termina. 🙄

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Elenicaa20
    30. Siječanj 2020. 14:48

Sanja89 javi nam sta se desilo
    Drzimo palceve da sve bude oke
    Imas li bolova kakvih?Zasto te nisu uzeli prije reda cc 

Tina1803
    30. Siječanj 2020. 14:54

Školjka bravo za uredan pregled🥳
    Osjetila sam te trudiće ful. Točno ovi koje doma imam..ali nisu tako česti i nepravilni su, prođu brzo pa je ok.
    Lunina mama bome velika tiba 😊 neka oni nama rastu🥰 moj je jednostavno velika beba. Moj mali divić. Nije ni do šećera, ni do mojih kila..jednostavno je veliki. Btw ja sam sveukupno dobila 8 kg dosad, samo mi trbuh strši.
    Meni je iduci pregled opet za tjedan dana... presretna sam sto ulazimo u sigurnu zonu i sto je sve ok😊🥳

Tina1803
    30. Siječanj 2020. 14:57

Evo danas smo se uspjeli uslikati u liftu, u necem drugom osim u kucnoj robi i pidzami 😊

https://ibb.co/JcZDbn2

skoljka
    30. Siječanj 2020. 14:58

Vaki mogu misliti kako ti je po tim stepenicama 🥴
    Zasto ti ginu ne kazes okrenite ekran zelim i ja vidjeti i ne ispitujes kako je ovo, ono, sve sto te zanima, nemoj se ustrucavat, ja sve pitam sto mi padne na pamet 😉
    Ja isto mislim da je sa ulaskom u 37tt da se racuna, bas gledam i na ovim aplikacijama za trudnocu 9mj pocinje sa 36+. 

skoljka
    30. Siječanj 2020. 15:02

Luninamama  😍 bas veliki trbuh, prekrasan, znala sam da sam nesto preskocila 😂a ja moram sve iakomentirat 🙈
    Tina 😎😉

Vaki
    30. Siječanj 2020. 15:04

Tina - super outfit. 👌 A, jesi nam ispružila fino srednji prst... 😂

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.