Sanja89 zasto jos uvijek uzimas folnu? Meni dr rekla da nakon prvog tromjesecja nema potrebe vise jer je neuralna cijev razvijena :-)
It’s a baby boy💙
Sanja89 zasto jos uvijek uzimas folnu? Meni dr rekla da nakon prvog tromjesecja nema potrebe vise jer je neuralna cijev razvijena :-)
Automatski sam ju kupilanakon 1.popijene i onda je rekla da nastavim s tim do kraja,kao nemoze naskodit a nemora mi onda davat druge vitamine
Trebala bi svakako uzimati neke prenatale, ako uzimas, super :-)
Ja sam pila do 14 tt cca folnu i kad me dr pitala sta uzimam rekla je izbaciti folnu i dalje piti prenatale + omegu i Mg, dobro Mg uzimam pojacano zbog kontrakcija :-)
It’s a baby boy💙
Trebala bi svakako uzimati neke prenatale, ako uzimas, super :-)
Ja sam pila do 14 tt cca folnu i kad me dr pitala sta uzimam rekla je izbaciti folnu i dalje piti prenatale + omegu i Mg, dobro Mg uzimam pojacano zbog kontrakcija :-)
Ja uzimam i tu omegu jedino za taj magnezij nisam znala,i jucer sam ju pitala jel trebam jos sta dodatno ona govori po krvnoj slici nista jer je sve super
Možda je do ove južine..neki baš bezveze dan
Ja ti isto mislim da jr do juzine jer mene od jucer glava zabolila i to na potiljku i ne prestaje mi taj neki glupi osjecaj,nocas sam cak lupocet popila koliko me rasturala…a nije me bas odavno bolila!Stigla mi je danas torbica uriage imala si pravo za ljekarnu bas su dosta testerica poslali😀Sanja magnezij ti se uzima za grceve i kontrakcije u trudnoci, ja ga isto uzimam svaki dan 300 mg direkt onaj on mi najlaksi,a ako me bas muce kontrakcije znam i jos jedan uzeti,ne moze ti skodit samo njega oko 36 tjedna treba prestat uzimat tako cesto i smanjivat skroz da ne bi na prave trudove utjecalo
Ajme super! Vidis kako brzo dođu i torbica je ful prakticna jelda? I medo premekan 😊
Sanja da, mg se pije radi kontrakcija, neke zene ga piju i radi bolova u listovima u zadnjim tjednima trudnoce…pitaj dr.pa vidi hoce li ti preporucit i sto ce reci
Daa super je i torbica i medo presladak,jos sam uzela i mlijeko za tjemenicu da imam sve odma😃i dobila testercica tako da sam s kozmetikom za bebu mirna...danas me uz glavu jos i stomak tvrdi muci tako da cu danas navecer jos jedan mg popiti da lakse spavam
Možda je do ove južine..neki baš bezveze dan
Ja ti isto mislim da jr do juzine jer mene od jucer glava zabolila i to na potiljku i ne prestaje mi taj neki glupi osjecaj,nocas sam cak lupocet popila koliko me rasturala…a nije me bas odavno bolila!Stigla mi je danas torbica uriage imala si pravo za ljekarnu bas su dosta testerica poslali😀Sanja magnezij ti se uzima za grceve i kontrakcije u trudnoci, ja ga isto uzimam svaki dan 300 mg direkt onaj on mi najlaksi,a ako me bas muce kontrakcije znam i jos jedan uzeti,ne moze ti skodit samo njega oko 36 tjedna treba prestat uzimat tako cesto i smanjivat skroz da ne bi na prave trudove utjecalo
Ajme super! Vidis kako brzo dođu i torbica je ful prakticna jelda? I medo premekan 😊
Sanja da, mg se pije radi kontrakcija, neke zene ga piju i radi bolova u listovima u zadnjim tjednima trudnoce…pitaj dr.pa vidi hoce li ti preporucit i sto ce reci
Daa super je i torbica i medo presladak,jos sam uzela i mlijeko za tjemenicu da imam sve odma😃i dobila testercica tako da sam s kozmetikom za bebu mirna…danas me uz glavu jos i stomak tvrdi muci tako da cu danas navecer jos jedan mg popiti da lakse spavam
Danas je koma dan, jedva cekam da prođe
Tina - na žalost, čitavu trudnoću imam mučnine. Presretna sam kad uspijem ne povratiti. Nadam se da će ti sutra biti bolje.
E, da... Endokrinolog me poslao na ponovo vađenje krvi i nalazi su mi super tako da ne mijenjamo terapiju. Kontrola nakon poroda! 😁
Na putu kući sam morala stati jer mi se želudac digao od vode. Baš primjećujem da se bebolino uznemiri kad povratim. Mrvica mala... Nadam se da će mi sutra biti bolje jer mi sin slavi 5. rođendan, ljubav mamina!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Da se nadovezem, cim sam ostala trudna sam uzela elevit, a nakon prvog dolaska u Petrovu rekla dr to maknut i pit Folacin 5mg dnevno a od vitamina nista 🤔
Tako da sam i ja dalje na cistoj folnoj bez ikakvih dodataka
Vaki mogu misliti kako je to iscrpljujuce..drzi se,jos maloo😊❤
MiniMa ma svaki dr.drugu pjesmu pjeva..neki ukinu te vitamine i daju samo mg i kalcij, neki inzistiraju na tim vitaminima cijelu trudnocu...🤷♀️
Nadam se da će mi sutra biti bolje jer mi sin slavi 5. rođendan, ljubav mamina!
Drzim 🤞🏻da subota prodje bez mucnina i povracanja 😊, super za dobar nalaz.
.
Meni je danas bas dan prijao 🤷🏻♀️, cusno niti ja ne podnosim juzinu, al jucer sam bila nikakva.
.
Fever jel napreduje selidba?
Sanja cudo da ne pijes neke prenatale umjesto folne, nezmam jel folna vise ima ikakvu funkciju. Ipak u prenatalima ima nekih vitamina i minerala, nisu neke velike kolicine, koji su potrebni kroz razdoblja razvoja bebice.
Sortiraj odgovore
Najstariji