Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    30. Siječanj 2020. 15:09

Vaki

Tina - super outfit. 👌 A, jesi nam ispružila fino srednji prst… 😂

Thanks 🥰 Haha, i ja sam to tek kasnije skužila na fotki 🤣🤣 nakon sto sam poslala fotku cijeloj familiji i prijateljima 😁

• Sancy3
    30. Siječanj 2020. 15:16

Evo sve je proslo ok ne otvaram se a krvarenje je vjerovatno uzrokovano puknucem zilice,bebac ima 1300 tako da je super stvarno...sad sam mirnija,odmah prijavljujem iduci pregled 27.2

• Jom12
    30. Siječanj 2020. 15:17

Lunina mama jesi zadovoljna sa autosjedalicom?

• Elenicaa20
    30. Siječanj 2020. 15:21

Sanja89 super da je sve oke🤗
    Sad se mozes opustit i uzivat
    Jel ti dala sta radi krvarenja da koristis ili?

Tina1803
    30. Siječanj 2020. 15:32

Sanja89

Evo sve je proslo ok ne otvaram se a krvarenje je vjerovatno uzrokovano puknucem zilice,bebac ima 1300 tako da je super stvarno…sad sam mirnija,odmah prijavljujem iduci pregled 27.2

Ajme hvala Bogu, bravooo🥳❤

Lunina_mama
    30. Siječanj 2020. 15:37

Jom12

Lunina mama jesi zadovoljna sa autosjedalicom?

Jesam. Imala sam takvu i za malenu. Paše mi na kolica i stvarno je dobra i lagana za korištenje. Pošto je dosta česta potražit ću i na njuškalu ljetnu prekrivku.
    Sanja89 👍Mogu mislit kako si se prepala. Meni su rekli da je moguće da bude krvarenja zbog malog polipa.
    Školjka 🤗

Jahanara
    30. Siječanj 2020. 15:42

Lunina mama i Tina prekrasne😀 haha i ja sam odmah skuzila Tinin prst😂

Bravo za sve dobre preglede!

Kod mene OGTT dobar. 🎉 kao nagradu ispekla krafne. Navratite😉 
    Ostatak nalaza isto dobar, osim zeljeza. I dalje sam anemicna.

maybaby
    30. Siječanj 2020. 15:50

happyivy

Sanja89 mouda ovaj link pomogne. Mene nije utjesio ali me manje brine.
    http://www.index.hr/Mame/clanak/jaki-bolovi-u-stidnoj-kosti-za-vrijeme-trudnoce-na-koje-nitko-ne-upozorava/886597.aspx

Tina1803… Hvala 😊

ajmeee.. i mene unazad tjedan dana bole te kosti dolje uhhh.. 
    čak nekad osjetim u noći dok se okrećem 

url=https://lilypie.com]

• Minnie255
    30. Siječanj 2020. 16:10

Evo ja jucer narucila tu Uriage prvu torbu, danas robicu sa Nexta pelene premium care u dm-a 2 plus 1 jos je to valjda sutra imala sam onih kao 200 dodatnih bodova na njih iz knjizice i duple bodove jer nisam vrecicu uzela i uzela sam u Lidlu jedne vlazne 18 kn ono neko sad xxl pakiranje😂😂sutra idem dalje u pohode 😃bravo za uredne preglede curke,bitno da smo mi sve u komadu i da smo sve dobro netko ce vec poplacat nepotrebno i potrebno sto mi pokupujemo😂😂😂

• Sancy3
    30. Siječanj 2020. 16:27

Ajme hvala vam svima i oprostite ako sam i vas uznemirila,e da nalazi secera i stitnjace su odlicni,posebno sam zadovoljna nalazom tsh pao mi je na 3😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.