Tina - super outfit. 👌 A, jesi nam ispružila fino srednji prst… 😂
Thanks 🥰 Haha, i ja sam to tek kasnije skužila na fotki 🤣🤣 nakon sto sam poslala fotku cijeloj familiji i prijateljima 😁
Evo sve je proslo ok ne otvaram se a krvarenje je vjerovatno uzrokovano puknucem zilice,bebac ima 1300 tako da je super stvarno...sad sam mirnija,odmah prijavljujem iduci pregled 27.2
Sanja89 super da je sve oke🤗
Sad se mozes opustit i uzivat
Jel ti dala sta radi krvarenja da koristis ili?
Evo sve je proslo ok ne otvaram se a krvarenje je vjerovatno uzrokovano puknucem zilice,bebac ima 1300 tako da je super stvarno…sad sam mirnija,odmah prijavljujem iduci pregled 27.2
Ajme hvala Bogu, bravooo🥳❤
Lunina mama jesi zadovoljna sa autosjedalicom?
Jesam. Imala sam takvu i za malenu. Paše mi na kolica i stvarno je dobra i lagana za korištenje. Pošto je dosta česta potražit ću i na njuškalu ljetnu prekrivku.
Sanja89 👍Mogu mislit kako si se prepala. Meni su rekli da je moguće da bude krvarenja zbog malog polipa.
Školjka 🤗
Lunina mama i Tina prekrasne😀 haha i ja sam odmah skuzila Tinin prst😂
Bravo za sve dobre preglede!
Kod mene OGTT dobar. 🎉 kao nagradu ispekla krafne. Navratite😉
Ostatak nalaza isto dobar, osim zeljeza. I dalje sam anemicna.
Sanja89 mouda ovaj link pomogne. Mene nije utjesio ali me manje brine.
http://www.index.hr/Mame/clanak/jaki-bolovi-u-stidnoj-kosti-za-vrijeme-trudnoce-na-koje-nitko-ne-upozorava/886597.aspx
Tina1803… Hvala 😊
ajmeee.. i mene unazad tjedan dana bole te kosti dolje uhhh..
čak nekad osjetim u noći dok se okrećem
url=https://lilypie.com]
Evo ja jucer narucila tu Uriage prvu torbu, danas robicu sa Nexta pelene premium care u dm-a 2 plus 1 jos je to valjda sutra imala sam onih kao 200 dodatnih bodova na njih iz knjizice i duple bodove jer nisam vrecicu uzela i uzela sam u Lidlu jedne vlazne 18 kn ono neko sad xxl pakiranje😂😂sutra idem dalje u pohode 😃bravo za uredne preglede curke,bitno da smo mi sve u komadu i da smo sve dobro netko ce vec poplacat nepotrebno i potrebno sto mi pokupujemo😂😂😂
Ajme hvala vam svima i oprostite ako sam i vas uznemirila,e da nalazi secera i stitnjace su odlicni,posebno sam zadovoljna nalazom tsh pao mi je na 3😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji