mmammaa to u bilo kojem dućanu se može kupiti, samo ne smije rč bit ispod 100kn?
Može se kupiti u bilo kojem dućanu
Mene danas probada u trbuhu nisko, i onda sam išla jest iako nisam bila baš gladna i sad mi je baš zlo.
Ak će se tak nastaviti ću isto ranije doma.
Imam jedno glupo pitanje😂😂😂vidim da vi koristite taj magnezij,cemu on sluzi?jel po nekoj preporuci?ja pijem otpocetka samo folnu i na tome je ostalo pa ako mozete preporucit koji magnezij uzimat
Možda je do ove južine..neki baš bezveze dan
Ja ti isto mislim da jr do juzine jer mene od jucer glava zabolila i to na potiljku i ne prestaje mi taj neki glupi osjecaj,nocas sam cak lupocet popila koliko me rasturala...a nije me bas odavno bolila!Stigla mi je danas torbica uriage imala si pravo za ljekarnu bas su dosta testerica poslali😀Sanja magnezij ti se uzima za grceve i kontrakcije u trudnoci, ja ga isto uzimam svaki dan 300 mg direkt onaj on mi najlaksi,a ako me bas muce kontrakcije znam i jos jedan uzeti,ne moze ti skodit samo njega oko 36 tjedna treba prestat uzimat tako cesto i smanjivat skroz da ne bi na prave trudove utjecalo
Možda je do ove južine..neki baš bezveze dan
Ja ti isto mislim da jr do juzine jer mene od jucer glava zabolila i to na potiljku i ne prestaje mi taj neki glupi osjecaj,nocas sam cak lupocet popila koliko me rasturala…a nije me bas odavno bolila!Stigla mi je danas torbica uriage imala si pravo za ljekarnu bas su dosta testerica poslali😀Sanja magnezij ti se uzima za grceve i kontrakcije u trudnoci, ja ga isto uzimam svaki dan 300 mg direkt onaj on mi najlaksi,a ako me bas muce kontrakcije znam i jos jedan uzeti,ne moze ti skodit samo njega oko 36 tjedna treba prestat uzimat tako cesto i smanjivat skroz da ne bi na prave trudove utjecalo
Ajme super! Vidis kako brzo dođu i torbica je ful prakticna jelda? I medo premekan 😊
Sanja da, mg se pije radi kontrakcija, neke zene ga piju i radi bolova u listovima u zadnjim tjednima trudnoce...pitaj dr.pa vidi hoce li ti preporucit i sto ce reci
Meni je jucer cijeli dan bilo lose, mucnina i glavobolja ko mamurluk neki... Takoder pripisala vremenu 🙈
Ja magnezij pijem sumeci svaki dan, tako sam i prije trudnoce jer mi cesto znaju trnut noge, pa sam nastavila i kroz trudnocu tako...
Sanja89 magnezij se inace uzima za bh kontrakcije u trudnoci tj kad imas grceve.Netko ima problema s tim netko ne,ja nazalost imam pa znam i do 900 mg na dan popiti tako mi je dr rekla da smijem,i pijem iz dm-a mg
Evo i mene.
Danas javila dr. ovaj kućni GUK, kaže sad je dobro. Dalje nastaviti s dijetom. Pregled 5.2. (srijeda).
Što se ovog magnezija tiče, ja sam mislila malo pojačati dozu (sad pijem onaj Dietpharm 375) da mi pogne s probavom jer ocito nis ne pomaže. Malo ću još progooglati.
Sinoć sam dva sata bila na firminom partyu i iako sam ležala cijeli dan opet me satralo. Glupo mi je sada investirati u ovaj pojas za trudnice jer lezim i necu sigurno do termina. Jel tko koristio?
Sortiraj odgovore
Najstariji