Hej curke evo i ja se sa lh trakica priključuejm… Tek 11.09 je pregled..ali mislim da sam nekih 3-4 tjedna❤️❤️❤️❤️❤️ heeeeej ribiiiii i ti si tu❤️❤️
Bok Tinchy :) Dobro nam dosla! Bas mi je drago da si docekala plusic! Rekla bi ti da ce brzo 11.9. ali mislim da sve znamo da vrijeme stoji dok cekas prvi pregled! Koliko ces biti trudna 11.9.? Jel ti to mozda malo rano...
Btw kupila sam Baby watcher i sad doma sjedim i slusam kako mom Franku kuca srcek
Mogu li doc kod tebe na uvz? 😂😂😂
Ako si iz Zagreba, dapace :)
Ribi, uzivaj! 😉 ja ne mogu docekat prvi pregled da cujem srceko!!!
url=https://lilypie.com]
Meni je stigao sa Alija doppler, tako nekih 150 kn je, danas sam si kupila gel, ali mislim da mi je sa 9 tt još rano čuti ali probat ću sad koji dan. Danas sam obavila sva vađenja krvi i malo po trgovinama i baš sam umorna od hodanja.
Netko je pisao za progesteron, ja sam ga uz betu isto vadila, najbolje javiti ginekologu nalaz pa će reći treba li kakva terapija
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Cure, idete li normalno na depilacije kao sto ste isle i prije trudnoce? Nije vas strah bakterija?
Marti - uh, baš ti je nizak. Trebao bi biti oko 100 u to vrijeme. Ja sam ga isto vadila, meni je bio blizu 200. Trebala bi do ginekologa da ti prepiše neki oblik progesterona. Ja uzimam Crinone gel, jednom dnevno dok posteljica potpuno ne preuzme ulogu.
🤞❤️🙏
Baš sam išla gledat. Najniža vrijednost je 23, a tebi je još niži od toga. Brzo kod ginekologa...
Mamasita - ja se sad sama depiliram jer je frendica u trudnoći pokupila ureaplazmu kad je bila kod kozmetičarke. No, to valjda ovisi i o higijenskim uvjetima salona.
🤞❤️🙏
Jutro, svima! :D
Ribir1234, super da imamo isti termin :D (koji su tebi točno rekli)? Moja beba je do zadnjeg pregleda kaskala cca 5 dana, sad je kao OK i termin je 04.03/05.03.
Nifty jooš čekam i ludujem :D Očekivala sam u ponedjeljak nalaze, pa jučer i ništa. Dajem još šansu danas Doktor radi ujutro, pa se nadam pozivu i ni na wc ne idem bez mobitela :D Franko <3 <3 <3 super i za doppler.. Možda kasnije uzmem, mada mislim da kad krene lupat- neće biti potrebe (ako bu imalo ko starija seka :-))!
Katynina1991, mislim da su ti cure sve OK rekle, a ja sam (rai krvarenja) obavila 4 UZV-a unutar 10 dana :/ jebiga, nisam imala izbor, nadam se da će sad sve biti OK i da ću se vratiti u "normalan" (jednom u 3 tjedna) ritam.
Marti1987, dobrodošla! Nemam iskustva za progesteronom, nisam ga vadila. Obzirom da je trudnoća mala, možda da izvadiš betu? pa odeš gin po Utriće/duphastone? (tako sam ja napravila...)
Tinchy, dobrodošla i neka bude školska :D
Mamisita05, i u prvoj i u ovoj trudnoći idem na brazilke, svaka tjedna, kod mene sve ok (da pokucam) iako sam čula da je bilo situacja da cure pokupe nešto.. Meni je dokt rekla da mogu, u prvoj sam išla i dan prije poroda :D
Inače, ja sam OK. U top formi. Posao, doma, pa većinom skitanje uz moji stariju vrtirepku. Tako da većinom sjednem tek oko 21,22 navečer. Ali, dobro, samo neka je sve OK a i u prvoj trudnoći sam bila do kraja aktivna :D (samo ću reći da sam trudove dobila u 1 ujutro u pivnici )!
Čekam rezultate Niftya i to je to :D
i danas planiram reći šefu za trudnoću, vrijeme je, jer nemrem više uvlačiti trbušinu
Pozdrav svima!
Žene mene nešto buni. Naime, ja sam danas 9+1. Gledam li ja po kalendaru razvoja djeteta 9. ili 10. tjedan? Napunila sam 9.-i i ušla u 10.-i, ali ne znam gledam li taj u koji sma ušla ili ovaj prije?
Sortiraj odgovore
Najstariji