Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ribi1234
    27. Kolovoz 2019. 11:18

Chappie

Lilypie od 10. Tjedna se moze napraviti neki od tih testova.

Cure ja sam radila taj neki Prenatal code s tocno 10.0 i nalazi su dosli za tocno tjedan dana. Ne znam uopce sto bi vam rekla, je li pametno raditi ili ne. Ja imam 27, teoretski nisam imala razloga za strah ali sam ga napravila zbog dusevnog mira. Sad sam bas prestala biti u grcu. Pogotovo kad jos vidim da mi trbuscic raste...srce mi je na mjestu :) 

Btw malo googlam fetalne dopplere, da mogu doma slusati srceko. Jel ima koja od vas iskustva i preporuku?

KatyNina1991
    27. Kolovoz 2019. 12:14

Pozdrav curke i želim dobrodošlicu :)
    Ja nisam radila još nikakav test, trudna sam 12+5 :)
    Bila na pregledu sa 10tj i gin ošla na go, a ja opet idem na pregled tek 17.09, vec cu proci 15 tj... zanima me jel koja prošla tako, vidim da u 12 tj gledaju anomalije, mjere nuhalni nabor, sve cu to preskočiti jer je gin na go.. Jel ok da se naručim kod privatnika npr na 3D ili 4D, jel to može negativno utjecati na bebicu ako budu tako uzv u tjedan, dva razlike? 

• Mart1987
    27. Kolovoz 2019. 12:19

Pozdrav Svim damama i njihovim bebicama :)

nova sam na forumu i paničarim pa mi treba savjet radim li paniku opravdano ili ne.
    16.08. sam otkrila trudnoću, začeće je bilo 29.07. Beta na današnji dan je 12011, međutim vadila sam i progesteron koji iznosi 13,66 ng/ml. Nije li to prenisko za trudnoću??

Obzirom da mi je prvi pregled zakazan tek  idući tjedan malo me frka da ne gubim vrijeme ukoliko je nalaz alarmantan za mogući spontani.
    Moram napomenuti da imam Hashimoto i ovo mi je prva trudnoća, imam 32 god.

Unaprijed hvala svima na odgovoru!

Točkica37
    27. Kolovoz 2019. 12:30

KatyNina1991

Bila na pregledu sa 10tj i gin ošla na go, a ja opet idem na pregled tek 17.09, vec cu proci 15 tj… zanima me jel koja prošla tako, vidim da u 12 tj gledaju anomalije, mjere nuhalni nabor, sve cu to preskočiti jer je gin na go.. Jel ok da se naručim kod privatnika npr na 3D ili 4D, jel to može negativno utjecati na bebicu ako budu tako uzv u tjedan, dva razlike?

Od zamjenskog gina trazi uputnicu ako zelis za kombi irani probir u petrovoj. To je besplatno.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    27. Kolovoz 2019. 12:30

Mart1987

nova sam na forumu i paničarim pa mi treba savjet radim li paniku opravdano ili ne.
    16.08. sam otkrila trudnoću, začeće je bilo 29.07. Beta na današnji dan je 12011, međutim vadila sam i progesteron koji iznosi 13,66 ng/ml. Nije li to prenisko za trudnoću??

Obzirom da mi je prvi pregled zakazan tek idući tjedan malo me frka da ne gubim vrijeme ukoliko je nalaz alarmantan za mogući spontani.

Zasto si uooce vadila progesteron? Pojma nemam iskreno.nazovi gina pa pitaj sto misli. Drzim fige da je sve ok

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

skoljka
    27. Kolovoz 2019. 12:38

Mart1987

Obzirom da mi je prvi pregled zakazan tek idući tjedan malo me frka da ne gubim vrijeme ukoliko je nalaz alarmantan za mogući spontani.

Bokic 🤗
    Jesi ti mozda uz mpo zatrudnila, ako jesi javi se na temu Potpomognuta oplodnja vol. 2 tamo ce ti cure znati o tim hormonima mnogo vise

• Mart1987
    27. Kolovoz 2019. 12:44

Nisam, prirodna trudnoća.

Test sam napravila samoinicijativno jer sam čitala da je progesteron "čuvar trudnoće"a prepoznala sam se u simptomima manjka

hvala na figama :)

skoljka
    27. Kolovoz 2019. 12:47

KatyNina1991

Bila na pregledu sa 10tj i gin ošla na go, a ja opet idem na pregled tek 17.09, vec cu proci 15 tj… zanima me jel koja prošla tako, vidim da u 12 tj gledaju anomalije, mjere nuhalni nabor, sve cu to preskočiti jer je gin na go.. Jel ok da se naručim kod privatnika npr na 3D ili 4D, jel to može negativno utjecati na bebicu ako budu tako uzv u tjedan, dva razlike?

Pozdrav, mozda si trebala sa svojim gin dogovoriti da ti zamjenski gin odradi te preglede i dadne potrebne uputnice. Odi u njegovu smjenu pa se probaj dogovorit, sigurno ce te primiti, ili druga mogucnost da se narucis kod privatnika 🤷‍♀️ i odradis, al probaj ovo prvo.
    Mene vec dobro nervoza pere, kako nemam nikakvih posebnih simptoma osim ludih snova, sto je jedan od simptoma, stalno se bojim da nesto nekrene kako ne treba. Iduci ponedjeljak mi je kontrola, rekla mi je da ce mi tad radit te pretrage. 

KatyNina1991
    27. Kolovoz 2019. 13:47

skoljka

KatyNina1991

Pozdrav, mozda si trebala sa svojim gin dogovoriti da ti zamjenski gin odradi te preglede i dadne potrebne uputnice. Odi u njegovu smjenu pa se probaj dogovorit, sigurno ce te primiti, ili druga mogucnost da se narucis kod privatnika 🤷‍♀️ i odradis, al probaj ovo prvo.
    Mene vec dobro nervoza pere, kako nemam nikakvih posebnih simptoma osim ludih snova, sto je jedan od simptoma, stalno se bojim da nesto nekrene kako ne treba. Iduci ponedjeljak mi je kontrola, rekla mi je da ce mi tad radit te pretrage.

Hvala na odg :) Mislim da cu bolje onda kod privatnika, jer moja gin je rekla da se javim zamjeni u slucaju neceg, al da se nada da nece biti potrebno jer je trudnoca uredna, al svejedno mi se cini to nekako dugo za čekati 5 tjedana, valjda ona smatra sve uredno pa da me nije trebala naruciti kod zamjene.
    Najbolje cu onda ovako to otici provjeriti, pretpostavljam da sad preko 3D barem moze vidjeti bebicine organe i reci mi jel sve okej :)

Razumijem totalno za snove, bome su i moji ludi, sve gori od goreg.. Uf.. 
    Jedan od simptoma a i vjerujem da smo opterecene hoce li sve biti okej, svaka od nas ima tu dozu straha. Uh :) 

KatyNina1991
    27. Kolovoz 2019. 13:48

Točkica37

KatyNina1991

Od zamjenskog gina trazi uputnicu ako zelis za kombi irani probir u petrovoj. To je besplatno.

Ja sam iz Os pa ne znam kako tu ide, al svakako cu probati kod privatnika na 3D pa nek pogleda jel sve okej :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.