Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    26. Kolovoz 2019. 14:43

Ja imam sada 40 i rodit ću sa 41... 
    prvu rodila sa 35 i nisam radila test jer je kombinirani pokazao sve super i bila sam nekako opuštenija...
    Sada samo radi godina ću napraviti Nifty ali vjerujem da je i sada sve ok jer nam je ipak trebalo 3 godine i 3 spontana da dođemo do ove bebice ❤️

Boa35
    26. Kolovoz 2019. 14:48

Lilypie

Meni je 39 i definitivno ću raditi ali negdje sam citala da bi se trebalo raditi s punih 12 tjedana pa zato pitam Karlu sta se je već naručila.

Naručila sam se za 19.9. i tad ću bit 13+2.. al kod Škvorca je gužva, zato sam već danas zvala da dobijem termin.
    A kombinirani i anomaly ću sljedeći tjedan obaviti.

26. Kolovoz 2019. 15:29

Tko je ono danas imao pregled?

Imate li vi problema sa stolicom? Prije trudnoće zbog eutiroksa sam imala problema, a sada znam i po dva puta dnevno. Kakav je situacija kod vas ostalih? 

Nova19
    26. Kolovoz 2019. 16:17

Mrvicak ja sam imala problema sa stolicom tako da je to dugo trajalo jer se nisam smjela naprezati, ali sam ovaj vikend pojela neke namirnice koje su me tako potjerale da sam sada čista kao suza 😁😁

MAmica21
    26. Kolovoz 2019. 17:00

Ciao buduće mamice,
    Evo od najranijih simptoma pratim forume i komentare koji su uvijek lijepi i puni podrška :)
    Meni se pokazao ➕ i jeeeeedva čekam prvi pregled ovaj četvrtak 😍 ovo mi je prva trudnoća (28mi je godina) i jako sam nestrpljiva:) trenutno sam u 5tt i nemam nikakvih problema osim bolnih grudi, jačeg osjeta pulsiranja srca, laganih povremenih grčeva u doljnjem dijelu...
    Nisam inače osjetljiv tip, puno se bavim sportom, po svim vremenskim uvjetima i nisam imala problema s tlakom. No u zadnjih par dana imam osjećaj kao da me lagana vrtoglavica često hvata- ima li sličnih slučajeva?
    :D

• Elenicaa20
    26. Kolovoz 2019. 17:44

E zene ja sam bila danas na pregledu.Trunoca 5+2 se vidi i vrecica ona neka nisam je skontala ali ona kaze da je rana trudnoca i da dodem za 2 sedmice kad ce se vidjet plod
    Kad ste vi vidjele prvi put pravo?Mene strah sad nesto ona kaze da j to sve uredu jer je rana trudnoca u pitanju

26. Kolovoz 2019. 18:10

Elenicaa20

E zene ja sam bila danas na pregledu.Trunoca 5+2 se vidi i vrecica ona neka nisam je skontala ali ona kaze da je rana trudnoca i da dodem za 2 sedmice kad ce se vidjet plod
    Kad ste vi vidjele prvi put pravo?Mene strah sad nesto ona kaze da j to sve uredu jer je rana trudnoca u pitanju

Rano je to. Nemas se sto brinuti. Bitno da je potvrđena trudnoća. Naručila te za dva tjedna da vidi plod i možda otkucaje. Ja sam išla sa 6+2. Vidio se srčani ritam

Vaki
    26. Kolovoz 2019. 18:13

Dobrodošle nove mamice!
    Elenicee - ne brini, rano si napravila pregled. Ja sam bila na prvom pregledu tek u 8.tt.
    Cure - meni je doktor rekao da je bolje pričekati baš punih 12 tt jer onda ima više bebine krvi pa su točniji rezultati. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Elenicaa20
    26. Kolovoz 2019. 18:14

mrvičak uh hvala ti na odgovoru...Nadam se da je tako
    Ona je utvrdila trudnocu sve kako treba biti ali i prije ultrazvuka je rekla da necemo vidjet plod jer je rana trudnoca

Chappie
    26. Kolovoz 2019. 18:22

Dobrodosla Mamica21, normalne su vrtoglavice i ostali simptomi koje si navela. Čestitam na plusiću :) 
    Elenicaa ne brini se vidjet ce se za 2 tjedna :) 

🧔39
    👧31

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.