Stigao mi nalaz TSH 0,01 🤨 Ginekolog kaže da ponovim kod privatnika pa da usporedi nalaz. Nije mi jasno otkud sad to?! U 2. mjesecu ove godine vadila i bio je 0,83. Plus imam leuokocite u urinu pa ću vaditi urinokulturu. Ajde urin, ali štitnjača me bas brine.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
To ide prema hipertireozi. Vjerojatno ce ti ponoviti nalaz, pa ako se po kaze isto dati nadomjestak hormonskom terapijom. Nemoj puno brinuti, ima nas tu jos sa problemima sa stitnjacom i za sada je sve ok. I meni stalno skace i nikako da padne ispod 2.
Stigao mi nalaz TSH 0,01 🤨 Ginekolog kaže da ponovim kod privatnika pa da usporedi nalaz. Nije mi jasno otkud sad to?! U 2. mjesecu ove godine vadila i bio je 0,83. Plus imam leuokocite u urinu pa ću vaditi urinokulturu. Ajde urin, ali štitnjača me bas brine.
Ajme 🤔 mi kao blizanke..moj TSH 0.23 i dr nije ništa komentirao..a inače mi savršen bude.. i isto imaš upalu kao ja..baš sam jutros nosila urin za urinokulturu u B.Filipovića..
Danas mi se zamjena ginekologa me javlja cijeli dan, pa sam otišla kod dr opće prakse s nalazom upale mjehura da mi nešto da.. a on meni da mi neda ništa, jer ne zna koje mi je gin želio tablete prepisati pa se boji..i sad nek se ja slikam..samo se nadam da neće to bebi štetiti..tamanim brusnice i čaj..ovu noć 2x išla na wc, što je odlično..
Nove cure - dobro nam došle! Uredne trudnoće vam želim 🤗🥰
Lemon - ❤️
Lilypie - da, baš ti je nizak. Meni pak skače u trudnoći...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
IvaGljivaStvarno se izvinjavam na upadu, pratim vas nekad malo, pa moram napisati 😊
Ja nisam iz Hr, pa ne znam kako je tamo, kako doktori gledaju na to, ali kod nas je zabranjeno dojenje ako ponovo dođe do trudnoće. Moja prijateljica je dojila stariju curicu i nije ni znala da je ponovo trudna sve do petog mjeseca, pa je tada morala prestati sa dojenjem, tako joj je doktor rekao. I baš je prokomentarisao kako je lijepa trudnoća kad nije imala mučnine i povraćanje, još je dojila, dizala ovu stariju i svašta nešto, a sa bebicom je ipak sve u redu. Zato bolje provjeri sa doktorima, ako već nisi, i izvini, ne mislim ništa loše, nemoj me shvatiti pogrešno, samo kad već to znam, radije bih rekla. Možda u Hr doktori drugačije i gledaju na to, ne znam, ali molim te provjeri 😊
Hvala što brineš! 😉 Svakako ću provjeriti s ginekologom! No, pouzdano znam da ako je trudnoća ok, nema nikakvih prepreka dojenju. Eventualno se mogu javiti sitne kontrakcije, ali one su jednake onima koje bi se javile nakon seksualnih odnosa i to nije ništa zabrinjavajuće 😉
Ivagljiva, meni je iskreno logicno da u trudnoci mozes dojiti, zene su nekad radale 10ero za redom, a umjetne hrane nije bilo. No onaj period nakon poroda mi bas nije jasan. Mlijeko se prilagodava djetetu i njegovu uzrastu. U prvim mjesecima bi trebalo biti najgusce, najhranjivije, jer je to jedina hrana koju novorodence uzima. E sad dali ce ona biti obrok i starijem djetetu? Ili je za njega to jos uvijek lagano, pa ne smeta ako neko vrijeme doji?!?! ne znam! Pogledaj sta o tome kazu rodu, one vjerojatno imaju najvise iskustva. 😉
url=https://lilypie.com]
Zakazan idući pregled 6.9.,tada ću biti 12+3
Meni je stvarno proletjelo ovo prvo tromjesečje
Do tada moram obaviti pretrage krvi i urina! Ima netko s koprivničkog područja? Prvi mi je put pa ne znam kud točno moram ići s uputnicom? Bolnica, Dom zdravlja? Malo sam smotana
Zakazan idući pregled 6.9.,tada ću biti 12+3
Meni je stvarno proletjelo ovo prvo tromjesečje
Do tada moram obaviti pretrage krvi i urina! Ima netko s koprivničkog područja? Prvi mi je put pa ne znam kud točno moram ići s uputnicom? Bolnica, Dom zdravlja? Malo sam smotana
Onu obicnu krvnu sliku radis vrlo vjerojatno u domu zdravlja, a dofuras im i urin. Barem sam ja u Zagrebu tako. Te pretrage u laboratoriju, a sve ove kasnije u bolnici.
Dobila sam uputnicu endokrinologu jer ni drugi nalaz nije pokazao ništa bolje. Vidjet ćemo kad ću dobiti termin na Rebru.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Dobar dan svima! Konačno sam ulovila vremena i uspjela manje-više sve pohvatati :D Danas sam 12+6 tjedana, i za čudo- od sinoć mi je zloo za poluditi. Užas.. Ja od početka imam "samo" noćne mučnine, pa ne spavam kako treba. A danas mi je baš zlo zlo cijeli dan. Fuuj!
Inače sam fuul aktivna, uz trogodišnjakinju doma nema predaha :D I vikendi prelete, pa se javim ovdje čim ulovim malo vremena na poslu :-)
Čekam i poziv sa nalazima Nifty-a, pa sam sva napeta :D
Karla89-ja sam prije vađenja krvi imala ful detaljan UZV, i običan i 4D, pa da kao mjere budu točnije, a samim time i nalazi.
Mrvičak - i ja sam se borila sa iscjedkom boje kave nekih 10ak dana, nakon krvarenja (koje je srećom odah stalo).. Prošla 4 pregleda u 8 dana i pokazalo se svaki put da je sve OK i kako su mi rekli "sve je normalno dok nije svijetla krv".
Mama33, jako mi je žao radi tvog gubitka, prošla sam to prije 6 mjeseci, nadam se da će sve biti OK i da ćeš i ti uskoro ostvariti svoju želju…
Lilypie, uh, glavno da je sve uredu! sa tobom i bebama! Tako sam i ja prokrvarila, znam koji šok. Za sada je sve OK, nadam se da će se i nastaviti dalje tako <3
Pozdrav svima <3
Hej Maya, nas dvije se onda u dan pratimo. Meni je danas tocno 13.0 :) i imamo ocito isti problem, sinoc sam dusu povratila. Mislila sam da ce mi se glava raspuknuti od naprezanja, jedva sam zaspala kasnije. Uzas! Zivim za onaj trenutak kad ce mucnine nestati. Kad ti stize Nitfy? Ja sam radila prije 3 tjedna, deckica nosim :)
Sortiraj odgovore
Najstariji