Pozdrav curke i želim dobrodošlicu :)
Ja nisam radila još nikakav test, trudna sam 12+5 :)
Bila na pregledu sa 10tj i gin ošla na go, a ja opet idem na pregled tek 17.09, vec cu proci 15 tj… zanima me jel koja prošla tako, vidim da u 12 tj gledaju anomalije, mjere nuhalni nabor, sve cu to preskočiti jer je gin na go.. Jel ok da se naručim kod privatnika npr na 3D ili 4D, jel to može negativno utjecati na bebicu ako budu tako uzv u tjedan, dva razlike?
Dobro nam došle nove cure!
KatyNina1991 ja bi svakako na tvojem mjestu otišla prvo do zamjenskog gina, jer oni tome i služe..
zašto da plaćaš preglede, ako možeš to u bolnici sve obaviti.. al kako želiš
KatyNina, pregled organa se radi u drugom tromjesecu, tamo oko 20tt, ili cak kasnije. Ne znam ima li sad smisla to pregledavat jer veci dio jos nije niti izrastao. Vjerujem da bi te gin vec poslao negdje da smatra da treba. Ako se bas ne mozes smirit, onda odi na 3d pregled pa ces bar vidjet bebicu 😉
url=https://lilypie.com]
Pozdrav Svim damama i njihovim bebicama :)
nova sam na forumu i paničarim pa mi treba savjet radim li paniku opravdano ili ne.
16.08. sam otkrila trudnoću, začeće je bilo 29.07. Beta na današnji dan je 12011, međutim vadila sam i progesteron koji iznosi 13,66 ng/ml. Nije li to prenisko za trudnoću??
Obzirom da mi je prvi pregled zakazan tek idući tjedan malo me frka da ne gubim vrijeme ukoliko je nalaz alarmantan za mogući spontani.
Moram napomenuti da imam Hashimoto i ovo mi je prva trudnoća, imam 32 god.
Unaprijed hvala svima na odgovoru!
Zasto si uooce vadila progesteron? Pojma nemam iskreno.nazovi gina pa pitaj sto misli. Drzim fige da je sve ok
Da, meni isto nije jasno zasto si ga isla vaditi. Nazovi doktora i konzultiraj se. Mislim da vecina nas preventivno uzima progesteron kroz tabletice (utrogestan i sl.) ali ja ga nisam vadila. I bez panike, tek si na pocetku trudnoce.
Btw kupila sam Baby watcher i sad doma sjedim i slusam kako mom Franku kuca srceko
Btw kupila sam Baby watcher i sad doma sjedim i slusam kako mom Franku kuca srceko
Wow😍😍 koliko to košta i kako funkcionira?
Btw kupila sam Baby watcher i sad doma sjedim i slusam kako mom Franku kuca srcek
Mogu li doc kod tebe na uvz? 😂😂😂
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Evo malo sam guglala pa vidim da svi hvale s wish-a i ebay-a, pa sam narucila fetal doppler sa vidljivim otkucajima srca za 162 kn.
Izgleda kao mali radio sa stapicem kojeg prislonis na trbuscic i to je to. Ja sam ga uzela u ljekarni za 300kn. Mislim da se ovaj moj moze i za manje naci ali ga onda treba cekati, ja sam previse nestrpljiva.
Hej curke evo i ja se sa lh trakica priključuejm... Tek 11.09 je pregled..ali mislim da sam nekih 3-4 tjedna❤️❤️❤️❤️❤️ heeeeej ribiiiii i ti si tu❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji